Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[!!!NO SPOILER!!!] AngeL,Buffy

kingpin

Öne çıkan mesajlar

Joss işin başında. Yapımcı. Bazı bölümleri yönetiyor o ayrı. Genelde de yönettiği bölümler dizinin en iyi bölümleri oluor.

Her sezonun bir yapısı var. Bu yapı ve senaryo gereği önce kaç bölüm olacağı seçiliodur herhalde. Sonra her bölümde çok genel hatları ile neler olacağı belirleniodur. Zaten bu yazarlar ve yönetmenler höp diye gelmio. Yazarlar zaten grup genelde değişmio. Yönetmenleride joss seçio tabi. Genel fikre sadık kalarak yönetmenler istediklerini yapıolar.[signature][hline]This Cat Scratches Free.
Sosyal ağlarda paylaş

zenci olayını felan iyi bağlamışlar.
buffy çok eğlenceliydi bu bölümde.
güzel bir buffy bölümüydü.
wesley ise "susun lan oturun yerinize" diyip durdu o da ayrı komik..

angel'ın kafasına giren ses müthişti. Hele 2. defa gelip bağırdı ya, orda sanki horned reaper bağırdı gibi geldi bana..[signature][hline]Vote Mr. Bilbo For President
Sosyal ağlarda paylaş

said:
arcane, 24 Mayıs 2004 03:12 tarihinde demiş ki:
buffy de xander ın gay olmayı istemesi falan o sıradaki konuşmalara çok güldüm süperdi bence.

ehe harbi eglenceliydi o

"Willow gay me up"[signature][hline]"Es irrt der Mensch so lang er strebt." - Faust I: Prolog im Himmel / J.W. v. Goethe
Futurama - Presented in Doublevision (Where Drunk)
""The thing that bothers me the most is the lying." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked)
to pull a homer: to succeed despite idiocy
Sosyal ağlarda paylaş

Hele Giles'ın çinli kızla olan diyalogları ? Bence sırıttı biraz. Kıza dondurma alıo, sevdiğini sanıo ama kızın laktoza alerjisi var. Süt ikram edince de "sen beni öldürmeye çalışıosun" diyip gidio heheheh.

Angel'ın bu bölümdeki hareketleri abartıydı. Şu ses(cordelia) ile konuşması sırasındakiler hariç. Fred le olan konuşmalardaki ağız göz kaş hareketleri bakırköyden çıkma :D

Buffy'deki müdürün annesi, spike'ın son olarak metroda öldürdüğü zenci slayer, sanırım önceden gösterdiği (bir ara jenerikte gösteriodu, bikaç bölümde de hatırlama şeklinde gösterdiydi) kadın oynamıo.[signature][hline]This Cat Scratches Free.
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi ilk Müdür Woods'a da kafayı taktı bakalım nolcak. Spike'in çipi aldırmışlar, bakalım o neler yapacak.

Cordelia'nın iyice üşüttüğünü görüoruz, bakalım angelus'a neler yaptıracak. O bebek neyin nesidir, doğacakmı doğmayacak mı ne olacak belli deil.[signature][hline]This Cat Scratches Free.
Sosyal ağlarda paylaş

Adını unuttum o Angelusun ısırdığı Slayer eğer vampir olursa o zaman Angelus kendisine yapabileceği en büyük hatayı yapmış olur. Bir anlamda Blade yaratmış olucak. Hem slayer hem de bir vampirin üstün özellikleri olan birini yaratmış olacak. Ama tabi İLKin neden Angelustan onu vampir yapmasını istediğini bilmek de lazım.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...