kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 ya işin ince ayrıntısına girmeden uzaktan bakınca mantıklı gibi görünüyor esasında :)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 yazarlar ve yönetmen her bölümde farklı mı oluyor ? hmm bu tutarsızlığı açıklayabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 bende onu anlayamadım.. nasıl oluyorda bağlı kalabiliyorlar senaryo ya hem joss whedon (doğru olmayabilir) yönetmen değil mi ?[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Joss işin başında. Yapımcı. Bazı bölümleri yönetiyor o ayrı. Genelde de yönettiği bölümler dizinin en iyi bölümleri oluor. Her sezonun bir yapısı var. Bu yapı ve senaryo gereği önce kaç bölüm olacağı seçiliodur herhalde. Sonra her bölümde çok genel hatları ile neler olacağı belirleniodur. Zaten bu yazarlar ve yönetmenler höp diye gelmio. Yazarlar zaten grup genelde değişmio. Yönetmenleride joss seçio tabi. Genel fikre sadık kalarak yönetmenler istediklerini yapıolar.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 bu arada offical sitesinde bitirmişler galiba angel'i :([signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Angel çoktan bitti. Devam etmeyecek. Zaten 5. sezon köklü şeyler oldu burada söylememem gereken. Hele bir son final varki offf. Neyse biz 4. sezonumuza devam edelim.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 1 sezon sonra biticek mi şimdi ?[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 eft kingpin ve sn de en sonunda gerçek hayata dönüceksin[signature][hline]bornozlu canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 sanane benim hayatımdan ?[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 tesadüfe bak spike'in metro da öldürdüğü zenci slayer müdürün annesi çıktı ..[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Yuh.. faith temi vampir şimdi :-O[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 buffy nin buaksamki bolumunun ozetini yapabilecek var mi?[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 çok garip şeyler oldu çook[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 iğrençti angelın bölümü basitçe sıkıldım[signature][hline]bornozlu canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 ya izledim buffyyide, kaçırdım angeli biri bana ömden anlatabilir mi? :) tamam söz bi daha sormicam :)[signature][hline]İnsan beyni moleküllerinin sıkıştırılmasından yapılmış olan kalkan ile korunuyordu Dünya.(Dünyayı Kurtaran Adam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 hoca 02:00 da tekrarı var.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 sosyal psikoloji finalim var of bari bitiriyim izliyim! ya yinede anlatsa birisi :)[signature][hline]İnsan beyni moleküllerinin sıkıştırılmasından yapılmış olan kalkan ile korunuyordu Dünya.(Dünyayı Kurtaran Adam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archie_81 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 abi boşverin her zaman olduğu gibi bu bölümde çok kötüydü. angelous abi bu ne ya? bi kaç hafta izlemedim iyice abartının önde gideni olmuş.zuhahhaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 hehey tekrar süper bi olay :D buffy çok güzel bitti, tahmin etmesi kolaydı ama yine de güzeldi. angelus da güzel bitti derdim ama daha ısırmadığı için diyemiyorum buffy de xander ın gay olmayı istemesi falan o sıradaki konuşmalara çok güldüm süperdi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 zenci olayını felan iyi bağlamışlar. buffy çok eğlenceliydi bu bölümde. güzel bir buffy bölümüydü. wesley ise "susun lan oturun yerinize" diyip durdu o da ayrı komik.. angel'ın kafasına giren ses müthişti. Hele 2. defa gelip bağırdı ya, orda sanki horned reaper bağırdı gibi geldi bana..[signature][hline]Vote Mr. Bilbo For President Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 said: arcane, 24 Mayıs 2004 03:12 tarihinde demiş ki: buffy de xander ın gay olmayı istemesi falan o sıradaki konuşmalara çok güldüm süperdi bence. ehe harbi eglenceliydi o "Willow gay me up"[signature][hline]"Es irrt der Mensch so lang er strebt." - Faust I: Prolog im Himmel / J.W. v. Goethe Futurama - Presented in Doublevision (Where Drunk) ""The thing that bothers me the most is the lying." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Hele Giles'ın çinli kızla olan diyalogları ? Bence sırıttı biraz. Kıza dondurma alıo, sevdiğini sanıo ama kızın laktoza alerjisi var. Süt ikram edince de "sen beni öldürmeye çalışıosun" diyip gidio heheheh. Angel'ın bu bölümdeki hareketleri abartıydı. Şu ses(cordelia) ile konuşması sırasındakiler hariç. Fred le olan konuşmalardaki ağız göz kaş hareketleri bakırköyden çıkma :D Buffy'deki müdürün annesi, spike'ın son olarak metroda öldürdüğü zenci slayer, sanırım önceden gösterdiği (bir ara jenerikte gösteriodu, bikaç bölümde de hatırlama şeklinde gösterdiydi) kadın oynamıo.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 ben o kadına benzettim ama..[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Şimdi ilk Müdür Woods'a da kafayı taktı bakalım nolcak. Spike'in çipi aldırmışlar, bakalım o neler yapacak. Cordelia'nın iyice üşüttüğünü görüoruz, bakalım angelus'a neler yaptıracak. O bebek neyin nesidir, doğacakmı doğmayacak mı ne olacak belli deil.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Adını unuttum o Angelusun ısırdığı Slayer eğer vampir olursa o zaman Angelus kendisine yapabileceği en büyük hatayı yapmış olur. Bir anlamda Blade yaratmış olucak. Hem slayer hem de bir vampirin üstün özellikleri olan birini yaratmış olacak. Ama tabi İLKin neden Angelustan onu vampir yapmasını istediğini bilmek de lazım.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar