Dojorel Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 oldurse de buldugu anda oldurmez heralde. baba yuregi bu, her ne kadar atmiyorsa da.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 önce ghaldszar'a dönelim ehehe hocam bu soruları bana sorcaksın çok meraklıyımdır baya bilgilendim o yüzden.. www.sharereactor.com - emule (program açık) www.suprnova.org - bittorent experimental (açmaya gerek yok zaten açılmıyor kendiliğinden açılıyor..) bu iki sitede araştırabilirsin.. olmazsa bittorent için "searcher" programları var biri bir tanesinin linkini vermişti... gene bulamazsan kazaa lite (sınırsız looplarla search edebiliyor) veya emule'da search edebilirsin.. gene olmazsa benim açtığım topiklerde (kazaa lite, emule, bittorent) kah ben kah diğer kullanıcılar bu programlar hakkında siteler yazmış.. o sitelere bakabilirsin sharereactor felan çalışmazsa...[signature][hline]Hastasıyım: Şebnem Ferah, Wolverine, Örümcek Adam, Lord Soth, Kenshin, Cyborg Ninja, Predator, Kurt, Garou, Minigun, Katana, Fallout, Starcraft, Dungeon Keeper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 şimdi diziye dönebiliriz.. bence o kehanet doğruydu.. düşünsenize, Angel, çok mutlu olduğunda Angelus oluyor. Ee connor da yavaş yavaş o mutluluğu veriyordu.. Bir gün elbet Angelus olacaktı mutluluğun doruğuna ulaşınca... Wesley hiper karizma olmuş sakal-saç birbirine girmiş ama yakışmış abimize.. O şeytani yaratık çok hoştu.. "Aha angella kapışçaklar oh be sonunda aksiyonun doruğuna ulaşcaz" dedim.. ama connor çıkıp herşeyi berbat etti.. Bir de tek yumrukla yaratığı nasıl öyle ittirdi? üstüne bir de safdışı etti.. Oo-kadaaar-yılııın-Angelus'u bile o yaratığı öyle pat diye indiremezdi.. İsterse onlarca yıl bir iblis boyutunda kalsın, isterse Angel'ın çocuğu olsun, o iblisi öyle pat diye öldüremez.. Hem keyfimi kaçırdı salak Connor.. Buffy'de bölüm çok dandik bitti.. Ya adam nerden çıktı.. Adam rasgele ateş ederken iki kişiyi nasıl kalbinden vurdu? Off off[signature][hline]Hastasıyım: Şebnem Ferah, Wolverine, Örümcek Adam, Lord Soth, Kenshin, Cyborg Ninja, Predator, Kurt, Garou, Minigun, Katana, Fallout, Starcraft, Dungeon Keeper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 zavalli warren. Artik kimnse kurtaramaz onu.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 bence destroyerdan connorı kastediyorlardı. holt kimbilir nasıl eğitti çocuğu. (tabi bi de angel'a karşı doldurdu.) bölüm connor ın angel i vurması ile başlarsa şaşırmayalım.[signature][hline]Yaradılmışı hoşgör,Yaradandan ötürü Mosquito, 08 December 2003 22:18 tarihinde demiş ki: daha fazla uzatmamanın anlamı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 ya connor büyüyüp geldiyse zaman hızlı ilerliyor demektir holtz çoktan gebermiştir.. :)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan DynamicK, 11 January 2004 03:15 tarihinde demiş ki: bidahaki pop stara bende katılıcam şimdiden calısmalara basladım 2 kapkaç yaptım 6 adam dövdüm 3 lokantada kavga cıkardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 ama onları oraya kimin gönderdiğini hatırla. adam hangi zamana gönderdi bilmiyoruz ki. bence holtz her türlü doldurmuştur. zaten connor angel i biliyor. hem de babası olduğunu ama yine de ona tahta kazık silahı çekiyor. (bence bileğindeki oydu.)[signature][hline]Yaradılmışı hoşgör,Yaradandan ötürü Mosquito, 08 December 2003 22:18 tarihinde demiş ki: daha fazla uzatmamanın anlamı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 nasıl bilmiyor abi? "hi dad" dedi..[signature][hline]KinGpiN the striked sazan DynamicK, 11 January 2004 03:15 tarihinde demiş ki: bidahaki pop stara bende katılıcam şimdiden calısmalara basladım 2 kapkaç yaptım 6 adam dövdüm 3 lokantada kavga cıkardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 said: regulus, 19 January 2004 17:07 tarihinde demiş ki: zaten connor angel i biliyor. hem de babası olduğunu . [signature][hline]Yaradılmışı hoşgör,Yaradandan ötürü Mosquito, 08 December 2003 22:18 tarihinde demiş ki: daha fazla uzatmamanın anlamı yok [Bu mesaj regulus tarafından 19 January 2004 18:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 kör oldum yardım :D[signature][hline]KinGpiN the striked sazan DynamicK, 11 January 2004 03:15 tarihinde demiş ki: bidahaki pop stara bende katılıcam şimdiden calısmalara basladım 2 kapkaç yaptım 6 adam dövdüm 3 lokantada kavga cıkardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 ben hala o kocaman iblisi tek vuruşta devirmesine taktım.. rezil etti bütün hayallerimi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Hıaa. Heyecan. 3'er bölüm kaldı sezonların bitmesine :D[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WurkacTuRk Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 hem angelın hem buffynin son bölümünü izleyen biri özet geçebilirmi acaba?[signature][hline] Nam-ı diger Wurkacoğlu, [AnT]WurkacTuRk. Karikatürsüz kalmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 bu bölüm baba bölüm kaçırmayın bence. hala angel ı bilmeyen arkadaşlar var onlara öğretelim. mahrum kalmasınlar. kalitesiz dizilere muhtaç kalmasınlar.[signature][hline]İmza güncelleniyor,lütfen bekleyiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Özellikle Angel'da bölüm başında surat ifadelerine ve Angel'ın hareketlerine dikkat edin. Bölümden sonra konuşuruz. David Boreanaz 3. sezonda oyunculuk kariyerinin en üst noktasında bence.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Geçen hafta Buffy Vampire Slayer: Tara ve Willow tekrar biraraya gelmiştir. Willow Tara'dan Buffy ile Spike'ın bir süredir beraber olduğunu öğrendikten sonra Buffy ile konuşmak için odasına gider ancak oda boştur. Buffy "Evil Trio" (Warren'ın takımı) nun evlerine baskın yapar. Ancak tek bulduğu şey birkaç döküman var beyaz tahtada yazan "Too late" (Geç Kaldın) yazısıdır. Evdeki tuzaktan kendini zor kurtaran Buffy dökümanları çeteye göstermek için geri döner. Bu sırada Evil Trio bir tılsımın peşindedir. Aslında birbirinin benzeri iki küre. Bir mağarada sadece yaratıkların geçebildiği bir kapıdan geçmek için yaratıklardan birini öldürüp derisini yüzerler. Jonathan deriyi girer ve kapıdan geçer. Küreleri alıp Warren'a verir. Kürelerin özelliği ölümsüzlük ve güçtür. Bu sırada Buffy ve Xander Spike meselesini konuşurlar. Tabiki sonuç olarak anlaşamazlar. Akşam Buffy mezarlıkta bir vampir'i zor bela toz dönüştürür. Dinlenmek için eve döner. Duş almaya hazırlanırken Spike gelir ve Buffy'i kandırmaya çalışır. Spike kendini kaybeder ve Buffy'e saldırır. Buffy Spike'ı üstünden zor atar. Spike ayrıldıktan sonra barda Warren'dan dayak yiyen Xander Buffy'i bulur. Spike ininde Buffy ile geçenleri hatırlar. O sırada Clem gelir ve Buffy hakkında konuşurlar. Spike eskiden avcıların düşmanı olduğunu anımsar. Warren'ın planı yılın en büyük para sevkiyatı sırasında bir banka aracını soymaktır. Warren zırhlı aracı kolayca yerden kaldırır ve yan çevirir. Buffy yetişir ve Warren ile sıkı bir kavgaya tutuşurlar. Nerdeyse güçleri eşittir. Bu sırada kendisini takımdan atmak istediklerini düşünen Jonathan Buffy'nin üstüne atlar ve Warren'ın taşıdığı küreleri yoketmesi gerektiğini söyler. Buffy küreleri yokeder ancak Warren'ın bir B planı vardır. Pardesüsünün altında bir roket vardır ve Warren uzaklaştıktan sonra Evil Trio'nun geri kalanları polis tarafından yakalanır. Ertesi gün Buffy bahçede "kamera" temizliği yaparken Xander gelir ve birbirlerinden özür dilerler. Bu sırada çalıların içinden çıkan Warren silahıyla rastgele ateş edip kaçar. Rastgele atışlardan ikisi yerini bulur. Buffy ve üst katta Willow ile konuşan Tara göğüslerinden vurulurlar. Willow'un gözleri tanıdık bir şekilde değişir ancak bu sefer renk kan kırmızısıdır. Referans: http://www.buffyworld.com/buffy/season6/summaries/119_summ.shtml [signature][hline]This Cat Scratches Free. [Bu mesaj Catscratch tarafından 25 January 2004 16:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Geçen hafta Angel: Hyperion'da herkes Angel'in odasını boyamaktadır. Angel herşeyi eskisi gibi olmasını ister. Bu sırada lobiden içeri bir adam girer ve içerde kimse varmı diye sorar. Angel aşağıya inemeden bir tür şeffaf böcek adamın içine girer.Angel aşağıya indiğinde adam tuhaf davranmaya başlar. Angel adamın pentagramdan korktuğunu sanıp açıklamaya çalışır ancak adam otelden ayrılır. Cordy Angel'ın yanına gelir ve pentagramdan kurtulmaları gerektiğini söyler. Caddenin diğer tarafında Hyperion'dan çıkan adam bir bara girer ve bütün içeçekleri içmeye başlar. Lorne Angel'a bunu haber verir ve grup bara gider. Angel adamı konuşarak ikna etmeye çalışır ancak yumruk konuşmaktan daha ikna edici olur. Angel baygın adamı otele taşır. Adamın yüzü kurumaktan çatlamıştır. Adam uyanır ve pentagrama doğru yürür ve Angel'a dönerek "bunların hepsi senin suçun" dedikten sonra yere düşer ve parçalanır. Lorne şeffaf böceği farkeder ve herkes silahlanır. Wesley'in görevini üstlenmeye çalışan Fred hiçbirşey bulamaz ve Gunn'a bu işte Wesley kadar iyi olmadığını söyler. Gunn bunun üstesinden gelebileceklerini söylerken arkasında pentagramın üstündeki ışıktan 2 böcek daha düşer. Wolfram&Hart'da Gavin Lilah'a böceklerden kurtulması gerektiğini hatırlatır. Hyperion'da herkes böcek avındadır. Angel ve Lorne böceklerin karanlıkta daha iyi görülebildiğini keşfederler. Otelin ışıklarını kapatmak için bodruma inerler ve şalteri indirirler. Fred ofiste hala araştırma yapmaktadır. Ancak arkasındaki böceği farketmez ve böcek Fred'e bulaşır. Gunn Fred'inde böcek yüzünden hastalandığını farkedince onu hastaneye götürmek ister ancak Angel böceklerin şehre yayılabileceğini düşündüğü için buna izin vermez. Böceklerin kaynağını araştıran grup sonunda cevaba ulaşır.Bodrumun altında bir böcek denizi vardır. Böcekler yukarıya çıktığında herkes geri çekilir ve mutfağa saklanır. Bu sırada Gunn ayrılıp Wesley'in yanına gider. Wesley önce umursamaz ancak hastalananın Fred olduğunu duyunca Gunn'a bir votka şişesi uzatır. Bu sırada Angel bodrumda Fred'in içindeki böcekle iletişime geçer ve ne istediklerini öğrenmeye çalışır. Böcek Fred vasıtasıyla Angel'a yokedicinin gelmekte olduğunu söyler. Fred daha da bitkin düşer ve Angel bu sefer onu hastaneye götürmeye karar verir. Angel ve Cordy böceklerle savaşırken diğerleri Fred'i hastaneye götürmek için lobiye çıkarlar. Bu sırada Gunn içeri girer ve elindeki votka şişesiyle Fred'e biraz votka içirir. Fred'in içindeki böcek aniden dışarı çıkar ve o anda Groo hemen böceği öldürür. Bu sırada alt katta Angel ve Cordy verdikleri savaşı kaybetmek üzeredir. Cordy üzerine doğru atlayan bir böceği eliyle tutar ve ilginç bir şekilde Cordy'nin yarı iblis olmasından kaynaklanan bilinmeyen bir gücü ortaya çıkar. Cordy birden parlamaya başlar ve ışık bütün oteli sarar. Işık söndüğünde bütün böcekler yokolmuştur. Grup lobide biraraya gelir ve olayları tartışırken, pentagramın üstünde bir ışık daha belirir. Işıktan büyük bir iblis yere düşer ve doğrulacağı sırada yine ışıktan genç bir adam düşerek yaratığı tek hamleyle öldürür.Genç adam yerden kalkar ve elindeki silahı Angel'a doğrultur ve "Selam baba" der. Referans :http://www.cityofangel.com/episodes/summaries/ep3_19.html [signature][hline]This Cat Scratches Free.[Bu mesaj Catscratch tarafından 25 January 2004 18:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
techa Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 bu da yeni bölümün özeti çok merak eden bakabilir http://www.cityofangel.com/episodes/summaries/ep3_20.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 bu hafta ikiside dehset olacak bekleyemiyorum[signature][hline]smthng about sx&drt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Yayinlanmamis bolumler hakkinda spoiler yapmiyoruz, aman ha. hatirlatayim dedim.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 said: techa, 25 January 2004 19:05 tarihinde demiş ki: bu da yeni bölümün özeti çok merak eden bakabilir http://www.cityofangel.com/episodes/summaries/ep3_20.html nabıyorsun ya sen ? aloo hoşt .. spoiler vermeyin utanmadan bide link vermiş ..[signature][hline]KinGpiN the striked sazan DynamicK, 11 January 2004 03:15 tarihinde demiş ki: bidahaki pop stara bende katılıcam şimdiden calısmalara basladım 2 kapkaç yaptım 6 adam dövdüm 3 lokantada kavga cıkardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WurkacTuRk Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 çok sağol catscratch bu hafta kaçırmıycam angel ile buffy i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Willow Willow olalı ilk kez bir işe yaradı oh be :-D Tara'ya yazık oldu ama sonunda bir intikam meleğimiz daha oldu. Birisi benim en yakınımı öldürecek ve ben onu tutup "hadi adalete teslim edelim" oyununu oynayacağım, yok öle....[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 angel'in başları süper bakalım .. matriks gibin =P[signature][hline]KinGpiN the striked sazan DynamicK, 11 January 2004 03:15 tarihinde demiş ki: bidahaki pop stara bende katılıcam şimdiden calısmalara basladım 2 kapkaç yaptım 6 adam dövdüm 3 lokantada kavga cıkardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 evet bende sonunda gay gay adamı adalete teslim ederler pembe dizi sonu yaparlar zannediyordum.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar