Otrivine Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Sevmediğin şeyi yapmaktan daha kolay sevmeye çalışmak. Aman ne uğraşıyorum ki sırf muhalefet olcam diye saçmalıyosun. Kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 hahhahaah. ya ciddi sen ne kafalar yaşıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Leadman said: Ucuz şaraplar da dandik ya. Geçen 5'er liraya aldık birer şarap marketten, iyi güzel içtik. Eve geldiğimde dolapta biraz daha hallice bir şarap sayılır herhalde, Angora gördüm; bir yudum aldım tadına baktım, bayağı güzeldi.ucuz şarap dandikte 6 liraya aldığım şarköy şarabıda içtiğim en güzel şaraptır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 olitere said: Leadman said: Ucuz şaraplar da dandik ya. Geçen 5'er liraya aldık birer şarap marketten, iyi güzel içtik. Eve geldiğimde dolapta biraz daha hallice bir şarap sayılır herhalde, Angora gördüm; bir yudum aldım tadına baktım, bayağı güzeldi.ucuz şarap dandikte 6 liraya aldığım şarköy şarabıda içtiğim en güzel şaraptırDemek ki çok az çeşit denedin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 alemin şarapçısıyım lan ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Fiyat performans çizelgesi yapıp en tepeye onu koydun o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calippo Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Leadman said: Ucuz şaraplar da dandik ya. Geçen 5'er liraya aldık birer şarap marketten, iyi güzel içtik. Eve geldiğimde dolapta biraz daha hallice bir şarap sayılır herhalde, Angora gördüm; bir yudum aldım tadına baktım, bayağı güzeldi. tadını sevmiyorum ama illa rakı içicem diyosan dandik dediğin şarapları da içersin. paran da cebinde kalır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 nope , keşfedilmemiş bir cevherden sana bahsediyorum sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 calippo said: Leadman said: Ucuz şaraplar da dandik ya. Geçen 5'er liraya aldık birer şarap marketten, iyi güzel içtik. Eve geldiğimde dolapta biraz daha hallice bir şarap sayılır herhalde, Angora gördüm; bir yudum aldım tadına baktım, bayağı güzeldi. tadını sevmiyorum ama illa rakı içicem diyosan dandik dediğin şarapları da içersin. paran da cebinde kalır.Dandik mandik de içimi rakıdan daha kolay tabii. İçiyoruz onu rahat rahat. Dandik olması içim kolaylığını etkilemiyor pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 abiiiiii neler dönuyor burda.. Rakı'ya bok gibi denms lannnn ---- Simdi kafa olmadan muhabbete girememek kadar sacma bir tez yoktur.. arkadaslarna konusabilmek icin ille onlarin ictgnden icmene de gerek yoktur yanlis ögretmisler bunu size... Kaldiki alkolu özellikle rakıyı zevk almak icin tüketiceksin.. zorunda hissettgn icin, ulan iciymde ortam yapym dedgn icin diil... senin gibiler de sigaraya böyle baslıo iste lisede.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otrivine Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Etkiler aslında, dandik şarap kekremsi olur hafif. İçine bir dilim elma atarak alabilirsin o asidik sirkemsi tadı ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 applev0dka said: abiiiiii neler dönuyor burda.. Rakı'ya bok gibi denms lannnn ---- Simdi kafa olmadan muhabbete girememek kadar sacma bir tez yoktur.. arkadaslarna konusabilmek icin ille onlarin ictgnden icmene de gerek yoktur yanlis ögretmisler bunu size... Kaldiki alkolu özellikle rakıyı zevk almak icin tüketiceksin.. zorunda hissettgn icin, ulan iciymde ortam yapym dedgn icin diil... senin gibiler de sigaraya böyle baslıo iste lisede..sen şimdi Leadman'e özenti mi diyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calippo Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Leadman said: calippo said: Leadman said: Ucuz şaraplar da dandik ya. Geçen 5'er liraya aldık birer şarap marketten, iyi güzel içtik. Eve geldiğimde dolapta biraz daha hallice bir şarap sayılır herhalde, Angora gördüm; bir yudum aldım tadına baktım, bayağı güzeldi. tadını sevmiyorum ama illa rakı içicem diyosan dandik dediğin şarapları da içersin. paran da cebinde kalır.Dandik mandik de içimi rakıdan daha kolay tabii. İçiyoruz onu rahat rahat. Dandik olması içim kolaylığını etkilemiyor pek. lanet olsun kefir iç madem. onun da içimi kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 @olitere abi adam icemiyorum,tadini sevmiyorum ama arkads ortami icin icmem gerek nasl icerim diye soruyor... sence özenti diil mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 applev0dka said: abiiiiii neler dönuyor burda.. Rakı'ya bok gibi denms lannnn ---- Simdi kafa olmadan muhabbete girememek kadar sacma bir tez yoktur.. arkadaslarna konusabilmek icin ille onlarin ictgnden icmene de gerek yoktur yanlis ögretmisler bunu size... Kaldiki alkolu özellikle rakıyı zevk almak icin tüketiceksin.. zorunda hissettgn icin, ulan iciymde ortam yapym dedgn icin diil... senin gibiler de sigaraya böyle baslıo iste lisede..Alkollü kafayla dönen muhabbetler, ayık adamı sarmıyor. Bu kesinlikle böyledir, bunu kesinlikle atın siz bence. Sigara kullanmıyorum bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 applev0dka said: @olitere abi adam icemiyorum,tadini sevmiyorum ama arkads ortami icin icmem gerek nasl icerim diye soruyor... sence özenti diil mi ?:D Tanımıyorsun beni. Tanıtmak isterdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 vodka ic bira ic abi o zman ayık olmak istemiyorsan.. raki muhabbeti ayri vodka muhabeti ayri mi oluo masada nedir yani ?? kafa ayni kafa insan ayni insan.. garip... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otrivine Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paramız yetmiyor demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 applev0dka said: vodka ic bira ic abi o zman ayık olmak istemiyorsan.. raki muhabbeti ayri vodka muhabeti ayri mi oluo masada nedir yani ?? kafa ayni kafa insan ayni insan.. garip...Bunları konuştuk ya, tekrar kısır döngüye girmeye gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 tam ne istedgni çözmeye calısıorum.. kafa olup muhabbet etmek icin rakı icmen gerek ama tadini sevmiosn icmesni beceremiosun fln... baska sey ic diorz olmuyor.. e bu dalga da zevk isi olunca sevmeden icilmiyor.. valla kısır dönguye giren sensin topic diil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Konuşulan şeyleri tekrar önüme serince kısır döngüye giren sen olmuş oluyorsun; zaten bir sayfa öncesinde bir kişinin haklılığını kabul etmiştim yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Ayrıca siz benim soruma cevap vermiyorsunuz, alternatif çözümler üretiyorsunuz. O kadarını biz de biliyoruz yani. Soru: Rakıyı zevkle içiyorlar, ben pek sevmiyorum, ben de onlar gibi nasıl içebilirim bunu? Cevaplar: - Kafa olacaksın diye bir şey yok. - Olmuyorsa içmeyeceksin, düşünseydin biraz çıkarım yapardın. - Paran yoksa içme. - Muhabbet etmek için sarhoş olmak gerekmez. - Vodka iç öyleyse. ---------- O değil de direkt sanki alkol cahili bir adammışım gibi de göstermenize ayrıca uyuz oldum. Ben alkol almayı becerebilen ki bu konuda sabıka kaydı bile bulunan biriyim (övünülecek bir şeymiş gibi anlattırdınız, evet), alkol alamama sorunum yok yani, sadece rakı ile ilgili bir soru sordum. Fazla abartıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 said: Ben alkol almayı becerebilen ki bu konuda sabıka kaydı bile bulunan biriyim uuu beybi.. said: Rakıyı zevkle içiyorlar, ben pek sevmiyorum, ben de onlar gibi nasıl içebilirim bunu? cevap: lan sevmiyorsan ne diye zorluyorsun canım benim. zorla güzellik olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Bi içkiden zevk almıosan nasıl bir tavsiye bekliyosun anlamadım. Sevmiosan sevmiyosundur yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calippo Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Leadman said: O değil de direkt sanki alkol cahili bir adammışım gibi de göstermenize ayrıca uyuz oldum. Ben alkol almayı becerebilen ki bu konuda sabıka kaydı bile bulunan biriyim (övünülecek bir şeymiş gibi anlattırdınız, evet), alkol alamama sorunum yok yani, sadece rakı ile ilgili bir soru sordum. Fazla abartıyorsunuz. alkol entellektüeli?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar