Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rakı İçme Adabı

Leadman

Öne çıkan mesajlar

Leadman said:

Ucuz şaraplar da dandik ya. Geçen 5'er liraya aldık birer şarap marketten, iyi güzel içtik. Eve geldiğimde dolapta biraz daha hallice bir şarap sayılır herhalde, Angora gördüm; bir yudum aldım tadına baktım, bayağı güzeldi.
ucuz şarap dandikte 6 liraya aldığım şarköy şarabıda içtiğim en güzel şaraptır
Sosyal ağlarda paylaş

olitere said:

Leadman said:

Ucuz şaraplar da dandik ya. Geçen 5'er liraya aldık birer şarap marketten, iyi güzel içtik. Eve geldiğimde dolapta biraz daha hallice bir şarap sayılır herhalde, Angora gördüm; bir yudum aldım tadına baktım, bayağı güzeldi.
ucuz şarap dandikte 6 liraya aldığım şarköy şarabıda içtiğim en güzel şaraptır
Demek ki çok az çeşit denedin.
Sosyal ağlarda paylaş

Leadman said:

tadını sevmiyorum ama illa rakı içicem diyosan dandik dediğin şarapları da içersin. paran da cebinde kalır.
Sosyal ağlarda paylaş

calippo said:

Leadman said:

tadını sevmiyorum ama illa rakı içicem diyosan dandik dediğin şarapları da içersin. paran da cebinde kalır.
Dandik mandik de içimi rakıdan daha kolay tabii. İçiyoruz onu rahat rahat. Dandik olması içim kolaylığını etkilemiyor pek.
Sosyal ağlarda paylaş

abiiiiii neler dönuyor burda.. Rakı'ya bok gibi denms lannnn
----
Simdi kafa olmadan muhabbete girememek kadar sacma bir tez yoktur.. arkadaslarna konusabilmek icin ille onlarin ictgnden icmene de gerek yoktur yanlis ögretmisler bunu size...
Kaldiki alkolu özellikle rakıyı zevk almak icin tüketiceksin.. zorunda hissettgn icin, ulan iciymde ortam yapym dedgn icin diil... senin gibiler de sigaraya böyle baslıo iste lisede..
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

----
Simdi kafa olmadan muhabbete girememek kadar sacma bir tez yoktur.. arkadaslarna konusabilmek icin ille onlarin ictgnden icmene de gerek yoktur yanlis ögretmisler bunu size...
Kaldiki alkolu özellikle rakıyı zevk almak icin tüketiceksin.. zorunda hissettgn icin, ulan iciymde ortam yapym dedgn icin diil... senin gibiler de sigaraya böyle baslıo iste lisede..
sen şimdi Leadman'e özenti mi diyorsun
Sosyal ağlarda paylaş

Leadman said:

calippo said:

Leadman said:

Dandik mandik de içimi rakıdan daha kolay tabii. İçiyoruz onu rahat rahat. Dandik olması içim kolaylığını etkilemiyor pek.

lanet olsun kefir iç madem. onun da içimi kolay.
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

----
Alkollü kafayla dönen muhabbetler, ayık adamı sarmıyor. Bu kesinlikle böyledir, bunu kesinlikle atın siz bence.

Sigara kullanmıyorum bu arada.

Sosyal ağlarda paylaş

Ayrıca siz benim soruma cevap vermiyorsunuz, alternatif çözümler üretiyorsunuz. O kadarını biz de biliyoruz yani.

Soru: Rakıyı zevkle içiyorlar, ben pek sevmiyorum, ben de onlar gibi nasıl içebilirim bunu?

Cevaplar:
- Kafa olacaksın diye bir şey yok.
- Olmuyorsa içmeyeceksin, düşünseydin biraz çıkarım yapardın.
- Paran yoksa içme.
- Muhabbet etmek için sarhoş olmak gerekmez.
- Vodka iç öyleyse.

----------

O değil de direkt sanki alkol cahili bir adammışım gibi de göstermenize ayrıca uyuz oldum. Ben alkol almayı becerebilen ki bu konuda sabıka kaydı bile bulunan biriyim (övünülecek bir şeymiş gibi anlattırdınız, evet), alkol alamama sorunum yok yani, sadece rakı ile ilgili bir soru sordum. Fazla abartıyorsunuz.
Sosyal ağlarda paylaş

Leadman said:

O değil de direkt sanki alkol cahili bir adammışım gibi de göstermenize ayrıca uyuz oldum. Ben alkol almayı becerebilen ki bu konuda sabıka kaydı bile bulunan biriyim (övünülecek bir şeymiş gibi anlattırdınız, evet), alkol alamama sorunum yok yani, sadece rakı ile ilgili bir soru sordum. Fazla abartıyorsunuz.

alkol entellektüeli??
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...