Leadman Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Rakı topiclerini görünce aklıma geldi. Rakı içemiyorum ben. Aslında arkadaşların söylediği gibi içemiyorum. Yavaş yavaş içilecekmiş, sohbet edilecekmiş. Ama beceremiyorum. Tadı zaten bok gibi, o yüzden fondip şeklinde içip geçmeyi tercih ediyorum ve bir sürü laf yiyorum. Tadı en harika içki olduğunu iddia ediyor çoğu ve cidden de sanki sıcak çikolata içer gibi keyifle içiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 içemiyosan zorlama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elikanliadam Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 oha rakıya bok gibi dedi. içebildiğim yegane alkol o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 hep degisik kafalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otrivine Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Rakı balık türkiye nin en overrated şeyi. Kebapla daha güzel bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Leadman said: [u]Tadı zaten bok gibi[/u] abi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 tadını sevmiyorsan neden içiyorsun ki? bu soruyu sor kendine. çözümü bulacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Rakı komple overrated bence. Türk içkisi diye kayırılıyor gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 rakıya harcanan üzümdaha iyi alkollere kullanılabilir diyecektim de.. ulan kaliteli üzümüden de rakı yapılmıyor ki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 barbu said: tadını sevmiyorsan neden içiyorsun ki? bu soruyu sor kendine. çözümü bulacaksın.İki farklı alkole paramız yetmiyor, özellikle son zamlardan sonra daha da büküldü belimiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 argumana bak lol. neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sandalye Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Bol bol mezeyle rahat rahat tüketebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 şarap için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 benim sıkıntım.. her yerde kaliteli şarap yok.. e ynımda kendi şarabımı götüremiyorum, götürsem ocak başnda şarap olmaz şimdi yanımda benim hatun rakı içiyor.. ben bira içiyorum e olmuyor haliyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 herkes rakı sevmek zorunda değil. sevmiyosan içme. çok basit cevaplar bunlar. eminim ki sende bulabilirsin bunları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 mokoko said: herkes rakı sevmek zorunda değil. sevmiyosan içme. çok basit cevaplar bunlar. eminim ki sende bulabilirsin bunları.Çok basit cevaplara cevap verilmişti üstte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 bende o cevapları alıp sana tek bi postta birleştirdim kolaylık olsun diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 verdiğin cevap saçma sapan bişi. paran 2 farklı alkole yetmiyorsa ki o bile saçma ama hadi yetmedi diyelim. içme kardeşim içki o zaman. sırf sarhoş olayım diye rakı mı içilir. gençlik çok rererö ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Yaşa göre içki zevki degisebilir bazen votka sana uygunken 3 sene sonra rakıyı sevebilir daha sonra viskiyi tercih edebilirsin sonucta zevk almıyorsan kendini zorlama hatta içki içeceksin diye bir şartta yok yani keyif senin keyfin neyden zevk alıyorsan onu iç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otrivine Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Adamı çağırmışlardır rakı sofrasına adaba uymak için içmiştir sanane birader? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 İyi de ben illa içeceğim diye bir şey söylemedim. Ki bundan aylar önce alkol yüzünden başıma gelen bir olaydan ötürü zaten uzun zamandır çok belli aralıklarla içki alıyorum. Benim problemim az önce dank etti, mesela rakı içmiyorum diye çağırılmıyorum falan. Çağırıldığımda da kısıtlı bütçemizi rakıya yatırmaya kalkıyorlar ve ben sap gibi kalıyorum. Düşünün yani 4-5 kişi kafayı buluyor ve ayık halinizle mal mal bakınıyorsunuz onlar eğlenirken; fena bir şey. Paramız yok bu arada, evet. Neden saçma olduğunu çözemedim ama yok yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Zaybird said: Leadman said: [u]Tadı zaten bok gibi[/u] abi... içme rakı sen, gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 sen de onları dışla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 rakı sevmeyen mezesini bulamamıştır diye bir tezim var ama bilemem tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 yeni arkadaşlar bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar