Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hükümet hala buğday fiyatlarını yükseltmedi

laverda

Öne çıkan mesajlar

Malesef hükümet kendi halkı yerine çok uluslu şirketlerle, imfyle, dünya bankasıyla, abyle çalışıyor. Kısacası tüm sömürücü güçlerle çok iyi ilişkisi var fakat halka sırtını çeviriyor. IMF'yle yeni 3 yıllık anlaşma yapıldı ve çiftçü köylü iyice mahfolucak bu yüzden. Ayıca Dünya Ticaret Örgütü'nün yeni tasarısı 3. dünya ülkeleri ve Türkiye için tam bir felaket olucak. Bizim çiftçi ve köylümüzün birlik olup tepkisini göstemesi lazım fakat malesef ses seda çıkmıyor kimseden.
Sosyal ağlarda paylaş

çürümüş tütüne bile halkın vergilerini oluk oluk akıtan anlayışın kalmadığını görmek güzel. (ha bunu isteyerek mi yapıyorlar o başka birşey) sübvansiyon da bir yere kadar, bu değirmenin suyu gene hepimizin cebinden gidiyor.. tarımı makineleştiremediğimiz sürece bu işin sonu gelmeyecek maalesef. o insanları da anlıyorum ama deniz suyu değil bu harca harca bitmesin..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what?

The Terminator: Fuck you, asshole.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sam, 01 Eylül 2004 02:39 tarihinde demiş ki:
çürümüş tütüne bile halkın vergilerini oluk oluk akıtan anlayışın kalmadığını görmek güzel. (ha bunu isteyerek mi yapıyorlar o başka birşey) sübvansiyon da bir yere kadar, bu değirmenin suyu gene hepimizin cebinden gidiyor.. tarımı makineleştiremediğimiz sürece bu işin sonu gelmeyecek maalesef. o insanları da anlıyorum ama deniz suyu değil bu harca harca bitmesin..

abi iyi de ben zaten tarımı en son teknoloji makinalarla yapıyorum
ancak bunların da masrafı çok
her nekadar makineleşsek de devlet bize sırtını döndüğü sürece biz makinaları geldiği yere yurt dışına satmaya başlıyacaz[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
horacegoesskiing, 01 Eylül 2004 17:19 tarihinde demiş ki:
sam haklıdır. zaten civilization, settlers, simcity filan oynayanlar bu ülkenin başına geçse süfer olur ha.

harbi ya aslında su tayeepin onune koyn bi pc veren oyunlar oynasn ogrensn=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...