prozzak Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Güle güle kullan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 fms61 said: slm polo gti ların 4 kapılı olanları da geliyor mu tr ye.. geliyorsa ne kadar fark veriliyor biliyormusunuz Almanya'da 650 euro ekstrası vardı. Burdaki fiyata yansıması ne olur bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coskun-Sabah Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 4 kapilisi var da, trye gelenlerin hepsi 3 kapi olabilir. direk dogu$ otoyla goru$un derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 kazasız belasız kullanman dileğiyle. hayırlı olsun. güzel araç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 jantlar cok iyi olmus 5 kollu FTW kazasiz belasiz gunlerde kullanman dilegiyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coskun-Sabah Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 eywallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fms61 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 araba hayırlı olsun. kazasız belasız sürüşler inş..bu arada ben de gti almayı düşünüyorum da.. en kısa zaman da özellikle yakıt tüketimi konusunda araçla ilgili görüşlerini paylaşırsan süper olur.. ben 1.6 tdi dsg ile 1.4 gti arasında kaldım.. yakıt konusunda aralarında çok fark var mı merak ediyorm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coskun-Sabah Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 bakalim ben de merak ediyorum. ama $ehir ici 10 litrenin alti pek realistik gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fms61 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 performanslı mı kullanacaksınız yoksa :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fms61 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 şaka maka 10 litre de çok olur ya 7 falan olsa süper de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coskun-Sabah Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 yeri geldiginde cekinmem de, normalde cok sakin surerim. gorucez i$te, bi 2000 km falan yaptiktan sonra motor asil verilerini gostermeye ba$layacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coskun-Sabah Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 fms61 said: şaka maka 10 litre de çok olur ya 7 falan olsa süper de.. karmasi 7 olabilir. kitapcikta 5.3 mu ne yaziyodu da. kitaplar dogruyu soylemez =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fms61 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 bende 2008 dizel manuel vites clio var.. şehir içi 5 lt yakıyor ama malum ist trafiği düz vitese tövbe ettirdi.. kısmetse değişecem arabayı ama ş. içi 7.5 lt yi de geçmese iyi olur tabi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fms61 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 tabi o da var kitaplar yalancıdır.. off ya bakacaz artık 1.6 tdi dsg mi yoksa gti mı sence.. aslında o kadar para vermişken gti istiyor gönlüm ama o arabayı da alırsam gaza basmadan duramam yakıta yetişemem valla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coskun-Sabah Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 1.6 tdi dsg az yakiyor. 1.2 tsi dsg de az yakiyor. yani 1.4 gti da verdigi performansa gore az yakar denebilir. yani bastiginda yakar basmadiginda da kalp kirmaz tahminimce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fms61 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 öyle olursa gti alalım gitsin..içimde kalmasın:). bu arada gti ın yerden yüksekliği normal polo lar gibi mi yoksa golf gibi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 roccodaki 1.4 tsi 160lıkla benim ortalamam 10lt, aynı motor usutne 10hp fazla, ama dsg ve 100kilo hafif, ben gene 8ltden asasina imkansiz diyorum hayırlı olsun çok şeker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coskun-Sabah Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 fms61 said: öyle olursa gti alalım gitsin..içimde kalmasın:). bu arada gti ın yerden yüksekliği normal polo lar gibi mi yoksa golf gibi mi normal polodan 1.5cm alcak ama jantlar buyuk heralde cok yakindir poloya. sikinti yaratacak kadar alcak degil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coskun-Sabah Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 synthesizer said: roccodaki 1.4 tsi 160lıkla benim ortalamam 10lt, aynı motor usutne 10hp fazla, ama dsg ve 100kilo hafif, ben gene 8ltden asasina imkansiz diyorum hayırlı olsun çok şeker 8 den a$agi zor bence de. eyvallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzo Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 GTi olmayan bir polo sahibi olarak kazasız belasız kullanmanı diliyorum. gercekten de cok tatlı gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 dafdasd adam yorunge dısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 yine futbol yüzünden Dün yine hırsına yenik düştü Bu arada hayırlı olsun araba kazasız belasız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fms61 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 synthesizer said: roccodaki 1.4 tsi 160lıkla benim ortalamam 10lt, aynı motor usutne 10hp fazla, ama dsg ve 100kilo hafif, ben gene 8ltden asasina imkansiz diyorum hayırlı olsun çok şeker hmm o zaman ben malesef 1.6 tdi dsg ye dönecem herald Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fms61 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Coskun-Sabah said: 1.6 tdi dsg az yakiyor. 1.2 tsi dsg de az yakiyor. yani 1.4 gti da verdigi performansa gore az yakar denebilir. yani bastiginda yakar basmadiginda da kalp kirmaz tahminimce. bu arada polo 1.2 tsi in dsg si var mı ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Selam, Neredeyse herkes alıp evinde besleyecekmiş havası esti :P Güzel duruyor ama, kazasız belasız kullanır inşallah. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar