Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2011 Polo GTI

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
fms61 said:

slm polo gti ların 4 kapılı olanları da geliyor mu tr ye.. geliyorsa ne kadar fark veriliyor biliyormusunuz

Almanya'da 650 euro ekstrası vardı. Burdaki fiyata yansıması ne olur bilemiyorum.
Mesaj tarihi:
araba hayırlı olsun. kazasız belasız sürüşler inş..bu arada ben de gti almayı düşünüyorum da.. en kısa zaman da özellikle yakıt tüketimi konusunda araçla ilgili görüşlerini paylaşırsan süper olur.. ben 1.6 tdi dsg ile 1.4 gti arasında kaldım.. yakıt konusunda aralarında çok fark var mı merak ediyorm..
Mesaj tarihi:
bende 2008 dizel manuel vites clio var.. şehir içi 5 lt yakıyor ama malum ist trafiği düz vitese tövbe ettirdi.. kısmetse değişecem arabayı ama ş. içi 7.5 lt yi de geçmese iyi olur tabi..
Mesaj tarihi:
tabi o da var kitaplar yalancıdır.. off ya bakacaz artık 1.6 tdi dsg mi yoksa gti mı sence.. aslında o kadar para vermişken gti istiyor gönlüm ama o arabayı da alırsam gaza basmadan duramam yakıta yetişemem valla..
Mesaj tarihi:
fms61 said:

öyle olursa gti alalım gitsin..içimde kalmasın:). bu arada gti ın yerden yüksekliği normal polo lar gibi mi yoksa golf gibi mi

normal polodan 1.5cm alcak ama jantlar buyuk heralde cok yakindir poloya. sikinti yaratacak kadar alcak degil yani.
Mesaj tarihi:
synthesizer said:

roccodaki 1.4 tsi 160lıkla benim ortalamam 10lt, aynı motor usutne 10hp fazla, ama dsg ve 100kilo hafif, ben gene 8ltden asasina imkansiz diyorum

hayırlı olsun çok şeker

8 den a$agi zor bence de.

eyvallah
Mesaj tarihi:
synthesizer said:

roccodaki 1.4 tsi 160lıkla benim ortalamam 10lt, aynı motor usutne 10hp fazla, ama dsg ve 100kilo hafif, ben gene 8ltden asasina imkansiz diyorum

hayırlı olsun çok şeker

hmm o zaman ben malesef 1.6 tdi dsg ye dönecem herald
Mesaj tarihi:
Coskun-Sabah said:

1.6 tdi dsg az yakiyor. 1.2 tsi dsg de az yakiyor.

yani 1.4 gti da verdigi performansa gore az yakar denebilir. yani bastiginda yakar basmadiginda da kalp kirmaz tahminimce.

bu arada polo 1.2 tsi in dsg si var mı ki
  • Yeni Oluştur...