synthesizer Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 yanlışlık olmasın parmaklara falan saldırma diye sdfgh
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Selam, Anahtar teslim töreni ve akabinde kurban kesme ritüeli de yaptık mıydı tamadır bu iş :P Saygılar.
Mino Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 synthesizer said: 40k euro civarı, antipatik insanlar tarafından kullanılmayan coupe araç anca volvo c70 falan yani. Mazda MX5 var
Esh Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 o diil de %60 hasarsizlik indirimiyle kaskonun 2.5k cikmasi. 70k € luk arabalara 10 lira odeniyodur heralde?
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Selam, Modele, yaygınlığa göre değişiyormuş katsayıları. Saygılar.
synthesizer Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 genel kullanıcı profiline göre degisiyo tabiki. gazcı genc arabasıysa ve haliyle o araclarin cok kazasi oluyosa bu size de yansıyo. 2.5k ölümmüş ama. rocconun %50 ile 1.2 falan
Esh Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 yanli$ hesaplami$ olabilir. 2000 falan olmasi lazim %60 la
netmar Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 fiyatı nerde yazıyor vw nin sitesinde polo gti yok
Esh Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 fiyat aldim gidip. $ubat 15 e dogru geliyo bazi bayilere 1er tane.
cemss Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?lang=en&id=139518891&pageNumber=1&scopeId=C&sortOption.sortBy=searchNetGrossPrice&sortOption.sortOrder=DESCENDING&makeModelVariant1.makeId=25200&makeModelVariant1.modelId=27&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&vehicleCategory=Car&segment=Car&minFirstRegistrationDate=2011-01-01&siteId=GERMANY&damageUnrepaired=ALSO_DAMAGE_UNREPAIRED&export=ALSO_EXPORT&customerIdsAsString=&tabNumber=2 Bukadar konusuldu alman sitesinde satışa sunulan bir tanesinin linkini koyiyim... Fiyata cok diye konusuyoruz ama bir gorun arabayı gorunum - yakıt tuketımı - beygir gucu olarak bu fiyata rakibi yok ... Bende cok iyi bi secim olur
Yenerk85 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 iyi de turbo beslemeli araçlarda kitapta yazan yakıt tüketimine aldanmayın sakın, sonuç ağlamalı olur.
synthesizer Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 o degerler ulasilabilir gercekten. ama gercekci olması icin %15 20 eklemek lazım.
Yenerk85 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 ulasilamaz demiyorum, ama dede sürüşü lazım, en ufak gaz sürüşte ortalaması 11 olur
Esh Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 11 iyi ya gazlama suru$leri icin. bu arada 2. el tt satanlar ne enteresan insanlarmi$ lan. i$im var sora ariycam muamelesi cekiyolar, bi de aramiyolar. resmen arabadan sogudum. koymayin lan ilan madem satacak vaktiniz yok, insancıklar ! polo da satilmi$tir $imdiye zaten, alicam sifir cooper s gecicem en sonunda. bu ne lan. teori; $u dunyada ya cok paran olacak, en iyi arabalarin sifirlarini alacaksin gozunun ya$ina bakmadan, ya da hic paran olmayacak, aklin yerinde sinirin bozulmadan insan gibi ya$ayacaksin, luks tuketimden uzak. ama orta sinifsan, dertlerin en buyugu kaz tuyu montla sicmak.
Vodan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Countryman S al işte taze çıktı iyi araba.
Esh Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 cooper s i doldurdum 88 lira cikti :/ bi de icime de sinmedi, anahtari vurucam 10 lira inecek fiyati, 2 seneye 30 lira.. hani bunu gectim, sanki eskiden daha cok seviyodum, boyle bi isinamadim nedense belki anlik bir durumdu. sonuc olarak poloyu aldim.
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 hayirli olsun, teslim alinca anlatirsin artik.
Esh Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 oyle extrem gazlayan biri deilim, makasa girmem, 120yle viraj donmem. ama anlatirim gidi$ini. =)
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 o zmn iyi gidiyor diyelim simdiden asdfasd. kazasiz belasiz kullan. =P
Esh Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 o deil de cok kararsizim, bmwdeki tesisati sokup taksam mi, elektrik-elektronik garantisi nanay olacak. takmasam bu sefer de anlami yok e$$ek gibi touchscreen var ama sikko 6 hoparlor. boyle fena ikilemdeyim. satsam para da etmiyo tesisat, ana unite falan gider iyi paraya da, gerisi yazik. bmw yi komple sistemle sati$a cikaricam sanirim ya.
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 vw de stok sistem asiri kotu degil, sendekilerin de artik focal ligi kalmamistir, sal gitsin.
Esh Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 oyle bangir bangir kullanilmadi abi. ama tesisat, modifiye i$i ikinci ele du$memesi gereken parcalarla dolu asdf. 900 liraya aldigim amfinin ikinci eli 200 lira. ha 5 sene gecmi$ aradan napalim.
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 maalesef oto hi fi de apache sektor tepkili. yapicak bisey yok. asdf
Esh Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 ke$ke dynaudio olsaydi poloda, golfte var mis gibi. artik orjinalligi pek bozmak da istemiyorum ya. sifir araba kullanmak hic ya$amadigim bi duygu. asdfa
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 volvo da dynaudio epik de, adamlar 4-5k premium farki istiyorlar sirf ses icin, sonra uretici de caresiz mainstream ve ismi var diye bose a falan yoneliyor. vw nin bi dikis tutturup b&o veya dyn ile anlasma yapmasi lzm artik, gti gibi aracta opsiyon olarak dahi olmamasi uzucu.
Öne çıkan mesajlar