Spiegel Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 askerden dun geldim. uzun zamandir ps3 depoda duruyor. oynayim diyorum ama oyunlari pek takip edemedim dogal olarak askerde cok yakindan. simdi futbol sevmem, once onu belirteyim. gt5 cikmis iyi diyorlar. gerci araba yarisi da beceremem yolda duramam ama bu daha yol tutusu iyi simulasyon gibi diyorlar. almaya deger mi? ayrica red dead redemption oynuyordum en son o tarz oyunlari seviyorum. bir de killzone 2. mgs4 tarzi oyunlari. killzone 3 ne zaman geliyor bu arada? ayrica baska bu tarzda shooter ya da 3rd person shooter ne vardir. bendeki oyunlar su an killzone 2, mgs4, god of war 3, red dead redepmtion ve bi iki dandiri oyun daha var. evet tavsiyeler lutfen. 2 tane ya da maks 3 tane oyun alicam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 oynamadi isen mutlaka heavy rain ve demon's souls pardon ya shooter yazmissin cod black ops diyim ozaman kurtarayim isi:) bi guncelleme daha yapayim hosgeldin demeyi unuttum hos geldin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 cok sagol, hosbulduk. cod black ops pcde oynuyorum zaten. herhalde gt5 ve b' 3rd person ya da 1st person shooter alicam simdilik bakalim. cikinca killzone 3 u mutlaka alicam tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 sly cooper trilogy çıktı. birde mass effect 2'nin ps3 versiyonu çıktı, harika deniyor bütün yorumlarda bu versiyon için deneyiniz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Red Dead Redemption : Undead Nightmare Dead Space 2 vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 dead space 2 de bi cıkmadı he red dead ps3 te oynamayın hacı grafikler :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 dead space 2 cikti. icinde extraction diye bir baska dead space oyunuda mevcut sanirim wii de olan oyunmuymus neymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 hadi ya hangi ara cıktı gg de baktım göremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 yrn cikiyor diye biliyorum deadspace 2. onu da alabilirim. red dead redemption yuklenebilir oyun diye biliyorum psn den. mindjack nasil bisi oynayan var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 99 tl diyor prenses 3-4 lirada kargo desen shopto fiyatı iyimiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Çıksın artık şu oyunlar, FM oynayarak bir yere kadar. Sosyalleş sosyaleş de bütün günü geçirecek adam da bulunmuyor yani :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar