vaperon Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Kadroyu biz yapmadık hahahah. Your argument is invalid. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Lol yanlız adam ersanın yerine Ernst i sokup hükmen yapıştırıyordu bize, sonra bir baktım ekrem girdi =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 çok komik insanlar var ama hakikaten bu bölümde.ilgiyle takip ediyorum kendilerini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Darksun said: Lol yanlız adam ersanın yerine Ernst i sokup hükmen yapıştırıyordu bize, sonra bir baktım ekrem girdi =P abi o zaman guti çıkıcaktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Llama said: jacabo said: trt spikeri trabzon zaten gruptan cikmak istemeyen bi kadroyla sahaya cikti dedi yaw banamı sordu çıkarken çıkmasaydı ale ale ama oyle deme senol gunes istese yenerdi bizi =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 bu topicte patilerin futbol bilgisi baya belli olmus ya lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 İlk yarılarda 4, 5 tane atmamız lazım demek ki. Yoksa ikinci yarı umutlanıyo rakipler, muhtemelen devre arası gaz basıyo teknik direktörleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 bizden sonra birde fener çakar trabzona inş haydi fener yürü be yavrum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 aktiftablet said: İlk yarılarda 4, 5 tane atmamız lazım demek ki. Yoksa ikinci yarı umutlanıyo rakipler, muhtemelen devre arası gaz basıyo teknik direktörleri. aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 cicibeybe said: bizden sonra birde fener çakar trabzona inş haydi fener yürü be yavrum fenerin kazanmasını isteyen besiktaslı istemeyük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
titanguard Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Fener zor çakar bence trabzon ortalama oynasa alır o maçı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 za Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 2. yarı nolduda durduk ben anlamadım yahu, zırt diye gol yiyincemi oyun tamamen bozuldu. Yanlız Onur yerine başka bir kaleci olsa 5-1 felan olurdu yine. Simano'nun serbest vuruşunu, Almeida'nın ceza sahası içinden şutunu, Fernandes'in uzaktan şutunu insan üstü çıkardı =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Ama işin aslı da Trabzon yedek kadroyla çıktı Fenerbahçe maçını düşünerek. Öyle de kendine büyük takım diyorsan bu yaptığın yakışmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Fener niye yensin len berabere kalsınlar işte kardeş kardeş =P Zaten kupadanda elendiler, 2side aynı yolun yolcusu artık =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iblameadmins Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Ya klasik türk mantığı işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 abi trabzonla fark çok trabzon dibe insin istiyorum direk ayrıca gutiye yaptıkları hayvanlıklar fauller nedeniyle kendilerine çok kızgınım :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 ayrıca oldun konuşma kırarım ağzını burnunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 trabzon bu sinirle fenere çok pis patlar. birde ne diye bu kadar eksik çıkmış trabzonspor anlamadım.en azından jaja yı ve burak ı oynatsa maçın sonucu çok farklı olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 bu senede trabzon sampıyon olsun aslında bıraz daha heycan olsun seneye. kim neymiş bide oyle gorelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Bu maçtada kırmızı kart yemediler ya ne diyeyim. Adamların bütün defans hattı sarardı, Almeida ve Bobo'nun üstünden inmedi Giray felan, helal valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 vaperon said: Ama işin aslı da Trabzon yedek kadroyla çıktı Fenerbahçe maçını düşünerek. Öyle de kendine büyük takım diyorsan bu yaptığın yakışmıyor. trabzonspor büyük takım değildir kupadan elendiler hafta sonuda fenerbahceye yenildikleri taktirde şampiyonlukta gider gene elde var 0 yazık bu trabzona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Darksun said: 2. yarı nolduda durduk ben anlamadım yahu, zırt diye gol yiyincemi oyun tamamen bozuldu. Yanlız Onur yerine başka bir kaleci olsa 5-1 felan olurdu yine. Simano'nun serbest vuruşunu, Almeida'nın ceza sahası içinden şutunu, Fernandes'in uzaktan şutunu insan üstü çıkardı =P Şenol Güneş zaten bayağı bi gaza getirmiştir devre arası. Gol de hemen başında gelince devrenin adamlar o gazla bastırdılar. Bir de BJK son 3 maçtır ikinci yarıya kontratak yaparım diye daha geri de başlıyor. (Manisa ve Buca maçlarında da BJK ikinci yarıya böyle başladı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Darksun said: Bu maçtada kırmızı kart yemediler ya ne diyeyim. Adamların bütün defans hattı sarardı, Almeida ve Bobo'nun üstünden inmedi Giray felan, helal valla. ya o posisyonlara sarı verilebilirmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 ulan kupadan elendi trabzon bakıyorum sağda solda trabzonlular çıkıyor ikinci yarı nası oynadık ama diyorlar lan yenildiniz lan yenildiniz hatta kupadan elendiniz be, neymiş yedek kadro çıkmış e bu şenol güneş in vizyon eksikliği korkaklığıdır kupa gitti lan!! hangi mantık hangi büyük takım bu kupayı almalayım biz lige bakalım der! yedek trabzona 5 atamadık diye ee bu mu beşiktaş diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar