Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ZTK | Beşiktaş - Trabzonspor | 26 Oca 2011 - 20:00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Darksun said:

Lol yanlız adam ersanın yerine Ernst i sokup hükmen yapıştırıyordu bize, sonra bir baktım ekrem girdi =P

abi o zaman guti çıkıcaktı
Mesaj tarihi:
Llama said:

jacabo said:

trt spikeri
trabzon zaten gruptan cikmak istemeyen bi kadroyla sahaya cikti dedi yaw

banamı sordu çıkarken
çıkmasaydı ale ale

ama oyle deme senol gunes istese yenerdi bizi =(
Mesaj tarihi:
aktiftablet said:

İlk yarılarda 4, 5 tane atmamız lazım demek ki. Yoksa ikinci yarı umutlanıyo rakipler, muhtemelen devre arası gaz basıyo teknik direktörleri.

aynen
Mesaj tarihi:
2. yarı nolduda durduk ben anlamadım yahu, zırt diye gol yiyincemi oyun tamamen bozuldu. Yanlız Onur yerine başka bir kaleci olsa 5-1 felan olurdu yine. Simano'nun serbest vuruşunu, Almeida'nın ceza sahası içinden şutunu, Fernandes'in uzaktan şutunu insan üstü çıkardı =P
Mesaj tarihi:
trabzon bu sinirle fenere çok pis patlar.

birde ne diye bu kadar eksik çıkmış trabzonspor anlamadım.en azından jaja yı ve burak ı oynatsa maçın sonucu çok farklı olurdu
Mesaj tarihi:
vaperon said:

Ama işin aslı da Trabzon yedek kadroyla çıktı Fenerbahçe maçını düşünerek. Öyle de kendine büyük takım diyorsan bu yaptığın yakışmıyor.

trabzonspor büyük takım değildir kupadan elendiler hafta sonuda fenerbahceye yenildikleri taktirde şampiyonlukta gider gene elde var 0 yazık bu trabzona
Mesaj tarihi:
Darksun said:

2. yarı nolduda durduk ben anlamadım yahu, zırt diye gol yiyincemi oyun tamamen bozuldu. Yanlız Onur yerine başka bir kaleci olsa 5-1 felan olurdu yine. Simano'nun serbest vuruşunu, Almeida'nın ceza sahası içinden şutunu, Fernandes'in uzaktan şutunu insan üstü çıkardı =P

Şenol Güneş zaten bayağı bi gaza getirmiştir devre arası. Gol de hemen başında gelince devrenin adamlar o gazla bastırdılar. Bir de BJK son 3 maçtır ikinci yarıya kontratak yaparım diye daha geri de başlıyor. (Manisa ve Buca maçlarında da BJK ikinci yarıya böyle başladı)
Mesaj tarihi:
Darksun said:

Bu maçtada kırmızı kart yemediler ya ne diyeyim. Adamların bütün defans hattı sarardı, Almeida ve Bobo'nun üstünden inmedi Giray felan, helal valla.

ya o posisyonlara sarı verilebilirmi
Mesaj tarihi:
ulan kupadan elendi trabzon bakıyorum sağda solda trabzonlular çıkıyor ikinci yarı nası oynadık ama diyorlar lan yenildiniz lan yenildiniz hatta kupadan elendiniz be, neymiş yedek kadro çıkmış e bu şenol güneş in vizyon eksikliği korkaklığıdır kupa gitti lan!! hangi mantık hangi büyük takım bu kupayı almalayım biz lige bakalım der! yedek trabzona 5 atamadık diye ee bu mu beşiktaş diyorlar.
  • Yeni Oluştur...