Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=jPmZNoZvcKE&feature=player_embedded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 ohaaa gerçek mi be bu :S kız tekerleklerin arasına atıyo direkt kendini kamyonun önüne atmayı geçtim ... bi de bu isveçlilerin kendi dilleri yok mu polis falan ingilizce konuşuyor ne ayak gece olduğundan mı ayıkamadım bişeyleri acaba edik: lars ulriç de danimarkalıydı değil mi... ne kadar benziyor arada konuşan adam lars'a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 ölmüşler mi çok uzun izlemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 aaabbii nasıl kurtulmus ilk kız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 bir de polise ana avrat gidiyor ahahahaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 onur naabdin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 kızlara yuz vermemis korax hep onun yuzunden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 yav said: bi de bu isveçlilerin kendi dilleri yok mu polis falan ingilizce konuşuyor ne ayak gece olduğundan mı ayıkamadım bişeyleri acaba ingiltere odinin ecdadindan bunlar, araba kirildi, kari hala kosturuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 bildiğin possessed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 bi de are they irish? sadfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Abi felaket. Ayrıca ingiltere'deyken izliyordum bunu hep. Sky'da yayınlıyorlardı. Çoğu kanalda benzerleri vardı sanırım ama bağımlılık yapıyor resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 vicdan azabindan ölmek uzereyim, ben ne yaptim :( O degilde olay ingilterede geciyo abi, isvecte degil. Kizlar isvecli, ama yaptiklari ciddi cok beklenmedik bisey, kesinlikle ya akil sagliklarinda bi problem var, yada uyusturucu falan kullaniyolar. Sinirlari zorlayan catlak cok isvecli ile tanistim, ama bu denlisi normal degil aga. Intahar falan dusunmek, dillendirmek, hadi hepsini gectim trafikte kendini tirin 2 tekerinin arasina sokma fantazisi falan extreme seyler baya. Birinin baya bi ingiliz aksani var bide, bu kizlar bayadir orda yasiyo muhtemelen. Isvecte yasasalar huzur dolarlardi öyle seyler yapmazlardi hic Edit; lan o degilde ciddi ciddi donk diye girdi araba kariya nasil bisey olmadi? Bildigin 4-5 kisi zor zapdetti sonra sdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 yav said: ohaaa gerçek mi be bu :S kız tekerleklerin arasına atıyo direkt kendini kamyonun önüne atmayı geçtim ... bi de bu isveçlilerin kendi dilleri yok mu polis falan ingilizce konuşuyor ne ayak gece olduğundan mı ayıkamadım bişeyleri acaba edik: lars ulriç de danimarkalıydı değil mi... ne kadar benziyor arada konuşan adam lars'a olay ingilterede geçiyo sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rynza Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 O nasıl yardım isteme ya "HAAAAAAAAAAAAAAAAAALP" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Frikkin' undeads... :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Yarısında kapadım da hiç gerçekçi görünmüyodu ya:/ tabi bi şov çekmek için koca trafiği durdurmazlar, gerçektir heralde ama azıcık da olsa kan falan akar, suratları bebek gibi bozulmadan kalmış, kan falan da yok etrafta. Çok başarısız bir girişim olmuş be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 son 20 saniye içinde falan gösteriyordu kan falan. Tır'ın arka tekerleğinin yanında... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Olabilir, de hani buradaki haber fotoğraflarında falan çok daha beter hale gelen vücutlar gördükten sonra tekerlerin altında kalan kadın o kadar sağlam çıkınca garip geldi işte :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 nilep olm gerçek bu. İngiltere'de ki bir reality show bu, polislerin yanında daimi kamera falan var. Programın devamını izlemek lazım, orda kesin söyluyordur ne çıktığını. Zaten son saniyede çantalarına bakıyor ve "multiple phones" diyor video bitiyor sdfsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Tekerleğin altına kalan sağlam değil, bacaklar gidik onun. 2. olana araba çarpıyor sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 pelin inanmadiysa gercek degildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Yok abi, bi witchcraft var bu işin içinde... Hadi diğerinin bacaklar gitti anladık, ama sonradan en az 60la giden aracın önüne kendini atan nasıl kalkıp o kadar debelenebilir? Hatta tekrar karşı şeride geçiyor, direniyor, debeleniyor vs... Yok abi, var birşey bu manyaklarda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Ben de gerçektir dedim de garip olmuş yani, iyi kurtulmuşlar o yüzden inanılmaz geliyor insana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 1 ay önce filan haber sitelerinde görmüştüm bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar