Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

isveçli ikizlerin intihar denemesi

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

ohaaa
gerçek mi be bu :S
kız tekerleklerin arasına atıyo direkt kendini kamyonun önüne atmayı geçtim ...

bi de bu isveçlilerin kendi dilleri yok mu polis falan ingilizce konuşuyor ne ayak gece olduğundan mı ayıkamadım bişeyleri acaba

edik: lars ulriç de danimarkalıydı değil mi... ne kadar benziyor arada konuşan adam lars'a
Sosyal ağlarda paylaş

vicdan azabindan ölmek uzereyim, ben ne yaptim :(

O degilde olay ingilterede geciyo abi, isvecte degil. Kizlar isvecli, ama yaptiklari ciddi cok beklenmedik bisey, kesinlikle ya akil sagliklarinda bi problem var, yada uyusturucu falan kullaniyolar. Sinirlari zorlayan catlak cok isvecli ile tanistim, ama bu denlisi normal degil aga. Intahar falan dusunmek, dillendirmek, hadi hepsini gectim trafikte kendini tirin 2 tekerinin arasina sokma fantazisi falan extreme seyler baya. Birinin baya bi ingiliz aksani var bide, bu kizlar bayadir orda yasiyo muhtemelen. Isvecte yasasalar huzur dolarlardi öyle seyler yapmazlardi hic

Edit; lan o degilde ciddi ciddi donk diye girdi araba kariya nasil bisey olmadi? Bildigin 4-5 kisi zor zapdetti sonra sdg
Sosyal ağlarda paylaş

yav said:

ohaaa
gerçek mi be bu :S
kız tekerleklerin arasına atıyo direkt kendini kamyonun önüne atmayı geçtim ...

bi de bu isveçlilerin kendi dilleri yok mu polis falan ingilizce konuşuyor ne ayak gece olduğundan mı ayıkamadım bişeyleri acaba

edik: lars ulriç de danimarkalıydı değil mi... ne kadar benziyor arada konuşan adam lars'a

olay ingilterede geçiyo sanırım
Sosyal ağlarda paylaş

Yok abi, bi witchcraft var bu işin içinde...

Hadi diğerinin bacaklar gitti anladık, ama sonradan en az 60la giden aracın önüne kendini atan nasıl kalkıp o kadar debelenebilir? Hatta tekrar karşı şeride geçiyor, direniyor, debeleniyor vs... Yok abi, var birşey bu manyaklarda...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...