sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 HHAHAHHAHA BARBU ADRESİ VERİYORUM. ASHVALE ROAD SW17 TOOTING BROADWAY KOŞ
Leadman Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Fuck buddy kültürünün yerleşmesi şart artık.
barbu Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 sipeyskeyk said: barbu said: sipeyskeyk said: evet abi şaka bir yana ben ev arkaş(lar)ımla yatmak istemem zira 2 gün sonra sıkılcam biliyorum ve yüzyüze bakıoruz saçmalık yani, zaten dışarı bir bara gidip az biraz fazla bir eforla gereken yapılabiliyor. abi evet. hani gazı veriyoruz filan ama. burası böyle. sonra aynı evde kalınmaz. sorun olur filan. ama tabi 2v1 de dengesizlik oluyo. biri fazla xp alır olmaz. denge lazım. en iyisi başka erkek çağır eve 2v2 olsun. yazık. NASI FIKIRsen londrada mısın lan? yok ya. ne londrası abi. istanbuldayım. ben geçen dönemden bahsediyodum. erasmustaydım ispanyada.
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Ya bu adam osbir bile çekemez bu akşam. Çok basiretsiz gördüm.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 AMA EVİN NUMARASIN VERMİYORUM SOKAKTAKİ 123 EVİ TEK TEK DENEMEN GEREKECEK
liberal Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 sipeyskey sen nerdesin londradaysan kızları beklet geliyim 1.30 saate.. hey ya mate ma friend is cumin fo da paty di sıvıştır beklet. editella
barbu Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 sipeyskeyk said: HHAHAHHAHA BARBU ADRESİ VERİYORUM. ASHVALE ROAD SW17 TOOTING BROADWAY KOŞ abi uçak bileti alıp geliyorum. sen git az bekleyin de.
Rynza Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 liberal said: sipeyskey sen nerdesin londradaysan kızları beklet geliyim 1.30 saate.. hey ya mate ma friend is cumin fo da paty di sıvıştır beklet. editella Bu ingilizce ne ya, redneck misin?
Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Leadman said: Fuck buddy kültürünün yerleşmesi şart artık. fuck buddy yok orda fuck mate var hem de roommate
Leadman Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 O değil de herifin Londra'da olduğunu daha yeni çaktım ben. Gerçi yeniyim tabii.
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 sipeyskeyk said: HHAHAHHAHA BARBU ADRESİ VERİYORUM. ASHVALE ROAD SW17 TOOTING BROADWAY KOŞ eşhol diyesi geliyo insanın buna konudan dolayı galiba
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 yav said: olm yazık lan adam hala patide :( ahahaha abi umrumda bile değil, BAZILARI GİBİ ABAZA DEĞİLİM ÇOK ŞÜKÜR. herkesin seksi kendine
liberal Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Rynza said: liberal said: sipeyskey sen nerdesin londradaysan kızları beklet geliyim 1.30 saate.. hey ya mate ma friend is cumin fo da paty di sıvıştır beklet. editella Bu ingilizce ne ya, redneck misin? beğenmedin mi :(
PhysX Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 barbu said: abi ahaha. bi de bana laf ediyodunuz 2 polonyalı ile kalıyorum dedigimde hon neden oynuyosun lan diye cemkiriyodunuz. al iste bu da aynı sipeyskeyk said: barbu said: en iyisi başka erkek çağır evesen londrada mısın lan? .....
liberal Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 sipeyskeyk said: yav said: olm yazık lan adam hala patide :( BAZILARI GİBİ ABAZA DEĞİLİM ÇOK ŞÜKÜR. şükür kardeşim.amin.
Marveloth Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Ev arkadasiyla iyi eglenilir bence :D
Leadman Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Sana yönetim tarafından foruma bağlılığın sebebiyle yeni bir madalya verilmeli. Bukkakeden kaçılır mı abi yaa.
Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Leadman said: Sana yönetim tarafından foruma bağlılığın sebebiyle yeni bir madalya verilmeli. Bukkakeden kaçılır mı abi yaa. hmm bukkakenin anlamını bildiğinden emin misin?
Leadman Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Longshanks said: Leadman said: Sana yönetim tarafından foruma bağlılığın sebebiyle yeni bir madalya verilmeli. Bukkakeden kaçılır mı abi yaa. hmm bukkakenin anlamını bildiğinden emin misin?Eminim. Yan anlam babında çıkarım yaparsınız diye düşündüm.
liberal Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Longshanks said: Leadman said: Sana yönetim tarafından foruma bağlılığın sebebiyle yeni bir madalya verilmeli. Bukkakeden kaçılır mı abi yaa. hmm bukkakenin anlamını bildiğinden emin misin? *hemen patip()rn'a girer bukkake videos diye aratır ve öğrenir*
Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 ben şahsen bukkakeden kaçarım da o açıdan
Leadman Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Longshanks said: ben şahsen bukkakeden kaçarım da o açıdanYapan olacaktı ama bu herif?
Öne çıkan mesajlar