Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 sorum yukarıdaki gibidir. istanbul üniversitesindeyim, intibak senesindeyim haliyle sistemi henüz bilmiyorum falan. şimdi bir dersten final notum 30 geldi. vizem de 60, geçemiyorum. bütünlemeye girmem gerekiyor yani ammavelakin bir dedikodudur, bir söylentidir milletin dilinde "bütünlemeye girmek için final notunun minimum 50 olması gerekiyor" diye bir laf var. İÜ'li arkadaşlar bana bi bilgi versin böyle bişey var mıdır, yok mudur, hayır zaten finalim 50 gelse geçicem ortalamadan. çok saçma geldi bana. bi aydınlatın beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Buram buram saçmalık kokuyor. DOğru değildir. Doğruysa da yine saçmalık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 doğru değildir aşırı mantıksız olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 büte girmek için dersi geçmen lazım gibi bişi demişler size Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 finalin min 50 olmasiyla karismis herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 finalin 50 olursa geçersin zaten söyleyen inanılmaz bir mantık hatası yapmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 müh. fak. mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Yok öyle bir şey. 50 olunca zaten geçyorsun. Kaç kara girdim ben 20-30 ortalamayla büte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 forgiver said: müh. fak. mi iletişim fakültesi. yüreğime biraz su serptiniz gerçekten. benim ders bırakmam direk intibak senesini tekrar etmem demek, lise usulü. katlanamam bu salak şeye 1 sene daha. birazdan da okula gidicem bakalım hocayla kontak felan kursam bi işe yarayacak mı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 finalden 50 aliyorsan neden but ? :< yukseltmeye calisiyorsan da sanmadim yani herhangi bi okulda but icin min not olacagini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar