Leadman Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Ucuz ama kaliteli, öğrenci sever bir dövmeci arıyorum. Bileniniz edeniniz var mı? Sol ayak bileğimin dış kısmına, tek renk (karakalem çalışması gibi) tahminen 4x10 cm boyutlarında bir gitar deseni çizdirmeyi düşünüyorum; fiyatı kaç olur tahminen, bunu da bileniniz varsa bir şeyler yapsın, yazsın falan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 koymazsam ölürüm http://www.vulgatamagazine.org/culture/smithy/Blacksmith.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Öl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Burda yaptırma bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 ankaraya giderim dersen bi gün yönlendirebilirm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Longshanks said: Burda yaptırma benceNeden? cerebralis said: ankaraya giderim dersen bi gün yönlendirebilirmOlabilir Ankara, kaça patlar o dövme bana tahminen, para işini düzenlemem lazım gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 öldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Burada yok heralde iyi bi dövmeci hiç duymadım ben çok iyi dövmeci var diye o açıdan. herkes başka şehirlerde yaptırıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Hadi ya, şöyle bir şey var mesela; güzel görünüyor. http://www.xtremetattooairbrush.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Turkceplease Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 bulabildinmi abi kendini dövdürcek birisini.yoksa gelelimmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Gel, kaça dövüyon? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Turkceplease Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 temiz 50 kağatını alırım.Nereni dövücez? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Ooo, iyyimiş. Sol ayak bileği dış tarafı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 leadman ben de 1-2 deldirme yapıcam gel beraber gidelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Seni de Turkceplease'mi halledecek? Ben şu an Eskişehir'de değilim söylemesi ayıp, şu an Antalya'dayım ve cumartesi oralarda olacağım sanırım. Bu arada dalga geçiyorsun sanmıştım Turkceplease ilk başta, sanırım bayağı ciddisin :D Mekan adresi falan alayım ben o zaman? Veya ne gerekirse işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Leadman said: Hadi ya, şöyle bir şey var mesela; güzel görünüyor. http://www.xtremetattooairbrush.com/ o sitedeki dövmelerin anlamı kısmından bir alıntı said: AZRAİL (Ölüm Meleği) Bu desen ölümün ve hayatın geçici oluşunun sembolüdür.Genellikle seytanla ilişkilendirilmesie rağmen, gerçek bu değildir.Kişinin öldükten sonra cennete ya da cehenneme gitmesi azraile değil,nasil yaşadiğina baglidir. Bu dövme korkaklar ve cesaretsizler icin degildir. HEAVY METAL OR NOT METAL AT ALL WIMPS AND LOSERS LEAVE THE HALL! adfasfdsafsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Nereden araklaşmışlar acaba o anlamları, bayağı da geniş bir şeymiş; kendileri yazmamıştır herhalde. @Dynun Leadman said: Seni de Turkceplease'mi halledecek? Ben şu an Eskişehir'de değilim söylemesi ayıp, şu an Antalya'dayım ve cumartesi oralarda olacağım sanırım. Bu arada dalga geçiyorsun sanmıştım Turkceplease ilk başta, sanırım bayağı ciddisin grinning smiley Mekan adresi falan alayım ben o zaman? Veya ne gerekirse işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 yok be benimki 2 kulak değili öyle törenle gitmeme gerek yok :) edit: ama acı çektiğini görmeye gelebilirm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 İlk sorduğuma da cevap ver :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 bi dakka ya o muhabbet ciddi mi? fransız kaldım salakladım bi açıklayın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Valla ben de anlamadım :D Şimdi sen beraber gidelim diyince, sanki onu tanıyorsun da böyle bir şey teklif ediyorsun sandım. Ben de normalde ciddi değil diye düşünüyordum, senin mesajdan sonra ciddi mi diye düşünmeye başlayıp öyle yazdım. Turkceplease, ciddi misin abi? Yapacan mı 50 liraya? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 ahah dayak geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Turkceplease Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 kardeş otobüs parasıda girer işin içine, maliyet var.Hem gelicem hem dövücem, hem geri dönücem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar