Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eskişehir'de Dövmeci?

Leadman

Öne çıkan mesajlar

Ucuz ama kaliteli, öğrenci sever bir dövmeci arıyorum. Bileniniz edeniniz var mı?

Sol ayak bileğimin dış kısmına, tek renk (karakalem çalışması gibi) tahminen 4x10 cm boyutlarında bir gitar deseni çizdirmeyi düşünüyorum; fiyatı kaç olur tahminen, bunu da bileniniz varsa bir şeyler yapsın, yazsın falan...
Sosyal ağlarda paylaş

Seni de Turkceplease'mi halledecek?

Ben şu an Eskişehir'de değilim söylemesi ayıp, şu an Antalya'dayım ve cumartesi oralarda olacağım sanırım.

Bu arada dalga geçiyorsun sanmıştım Turkceplease ilk başta, sanırım bayağı ciddisin :D Mekan adresi falan alayım ben o zaman? Veya ne gerekirse işte...
Sosyal ağlarda paylaş

Leadman said:

Hadi ya, şöyle bir şey var mesela; güzel görünüyor.

http://www.xtremetattooairbrush.com/

o sitedeki dövmelerin anlamı kısmından bir alıntı
said:
AZRAİL (Ölüm Meleği)

Bu desen ölümün ve hayatın geçici oluşunun sembolüdür.Genellikle seytanla ilişkilendirilmesie rağmen, gerçek bu değildir.Kişinin öldükten sonra cennete ya da cehenneme gitmesi azraile değil,nasil yaşadiğina baglidir.
Bu dövme korkaklar ve cesaretsizler icin degildir.

HEAVY METAL OR NOT METAL AT ALL WIMPS AND LOSERS LEAVE THE HALL!

adfasfdsafsd
Sosyal ağlarda paylaş

Nereden araklaşmışlar acaba o anlamları, bayağı da geniş bir şeymiş; kendileri yazmamıştır herhalde.

@Dynun

Leadman said:
Seni de Turkceplease'mi halledecek?

Ben şu an Eskişehir'de değilim söylemesi ayıp, şu an Antalya'dayım ve cumartesi oralarda olacağım sanırım.

Bu arada dalga geçiyorsun sanmıştım Turkceplease ilk başta, sanırım bayağı ciddisin grinning smiley Mekan adresi falan alayım ben o zaman? Veya ne gerekirse işte...

Sosyal ağlarda paylaş

Valla ben de anlamadım :D Şimdi sen beraber gidelim diyince, sanki onu tanıyorsun da böyle bir şey teklif ediyorsun sandım. Ben de normalde ciddi değil diye düşünüyordum, senin mesajdan sonra ciddi mi diye düşünmeye başlayıp öyle yazdım.

Turkceplease, ciddi misin abi? Yapacan mı 50 liraya? :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...