Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 OHA Nihat Doğan direk aynısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 repent your sins evil doerrrr! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 abi en iyi kısım nihat doğan zaten ya. ben olsam şu kısmı yapardım http://www.youtube.com/watch?v=B-emeManrfY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellhundd Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 İlk defa bu programda bir taklite güldüm ; çok başarılıydı bence :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 oha respectrespectrespectrespect öyle respect ki yukardakileri c/p yapmadan yazdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 hakkaten baya iyimiş be ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 insan kendi sesini kaybeder yaa bu kadar başarılı sesler arasında hahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 emeğe saygı, ben bunların en son iner misin çıkar mısın da kaldıgını zannediyodum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 nihat doğan aynısı, yani hiç fark yok sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 bunlara hayran oluyosanız ismail baki tuncer'in taklitlerini görünce düşüp bayılır lan millet herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 abi bi çoğu direkt aynı neredeyse de. söylendiği gibi yani, taklit eskidi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 taklit mi? 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 vaniLLe said: ahaha tamam cok kisi taklit yapiyo da bu acik ara en iyilerdenmis. bazi detaylar cok iyi düsünülmüs, mimiginden tut sectigi repliklere kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 taklit mi hıh diyenler her hafta operaya gidip buzlu badem partisi mi duzenliyorlar anlamadim ben dogru tesbitlerle taklit pekala is yapar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar