Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abii trailer çoook iyii ahaha öldürüyor bu adamlar beni ya :)

pati'den oynayan yoktur herhalde ama zaten daha pvp'de gelmedi, pvp gelince oynarız biraz kesin. ama co-op başkalarıyla oynayarak oyyunu bitirmek keyifli hatta single da oynasan campaign çok keyifli
Mesaj tarihi:
ben oynuyorum, tabi beni patiden görmüyorsan o ayrı =p (şu sıralar ekran kartı sıkıntısı dolayısı ile giremiyorum ama en yakın zamanda tekrar başlayacağım)
Mesaj tarihi:
pvp geldi fakat haritaları dlc olarak satılıyor. yapımcının suçu fazla olmasa da paradox paradox paradox...

harita başı $1.99.

genç kotickler yetişiyor maşallah
Mesaj tarihi:
her oyunun her dlc'ini alan mallar sağolsun (patide olabileceğine ihtimal vermiyorum)

hadi bu indieciler para kasmak için yapıyor da 1$'dan falan, büyük firmaların daha oyun çıkmadan dlc haberi vermesi? 10 yıl önce ne güzeldi ya, anca 1-2 expansion çıkardı o da oyun kadar olurdu neredeyse.
Mesaj tarihi:
haritalar pvpye göre dizayn edilmiş abi tek farkı bu.
3 tane harita paketi yayınlanmış bugün, bunlardan ikisi 1.99 sadece versus haritası içeriyor teki 2.99 versus + challange haritası içeriyor.
Mesaj tarihi:
abi haritaları satmak nedir ya şaka gibi
sadece arena gibibi harita için para mı

yapacaklarsa yapsınlar 10 dolar işte artık sistemi mi değişio pvpv vs versinler bir sürü harita kapışalım
Mesaj tarihi:
Xenocide said:

www.pcgamestore.com da 5 tl imiş oyun, indirime girmiş, alıp steamden aktive edebiliyorsunuz arkadaş şimdi yaptı. haberiniz olsun.

green man gaming'in dağıttığı oyunlardan topladıysanız beleşe bile getirebilirsiniz 3 euro
Mesaj tarihi:
Oyunu ilk defa oynayabildim, keyiften geberiyorum. Herhalde black&white'dan sonra gördüğüm en yaratıcı ve eğlenceli oyunlardan. Bard's tale de zamanında buna uğraşmıştı ama bu kadar eğlendirmemişti. İşin kötü yanı rakip büyücülerin taka taka büyü spamlerken aval aval izlemek.
  • Yeni Oluştur...