Magnum Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 hamsilipilav said: pvp gelio sonunda şu oyun nasıl oynanmasın ya, pvp tanıtımına bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 oynuyormusunuz hala alınır mı, yoksa hemen bayıyor mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 abii trailer çoook iyii ahaha öldürüyor bu adamlar beni ya :) pati'den oynayan yoktur herhalde ama zaten daha pvp'de gelmedi, pvp gelince oynarız biraz kesin. ama co-op başkalarıyla oynayarak oyyunu bitirmek keyifli hatta single da oynasan campaign çok keyifli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 ben oynuyorum, tabi beni patiden görmüyorsan o ayrı =p (şu sıralar ekran kartı sıkıntısı dolayısı ile giremiyorum ama en yakın zamanda tekrar başlayacağım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 hıı :) pvp ne zaman geliyormuş yada geldi mi steam update'liyor şua nda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 pvp geldi fakat haritaları dlc olarak satılıyor. yapımcının suçu fazla olmasa da paradox paradox paradox... harita başı $1.99. genç kotickler yetişiyor maşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 her oyunun her dlc'ini alan mallar sağolsun (patide olabileceğine ihtimal vermiyorum) hadi bu indieciler para kasmak için yapıyor da 1$'dan falan, büyük firmaların daha oyun çıkmadan dlc haberi vermesi? 10 yıl önce ne güzeldi ya, anca 1-2 expansion çıkardı o da oyun kadar olurdu neredeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 1.99$ mu? Harita başı mı? Oyun 5$ zaten çıktığında, cık cık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 E oyunun olayı ff değil mi zaten yapın normal mapde pvp ne fark edicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 farkı vardır diye umuyorum da bilemiyorum bu arada tüm dlc lere baktım da oyun + tüm dlc leri alınca 25$'a filan geliyormuş indie dedik Kotick'i geçmiş asfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 www.pcgamestore.com da 5 tl imiş oyun, indirime girmiş, alıp steamden aktive edebiliyorsunuz arkadaş şimdi yaptı. haberiniz olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 haritalar pvpye göre dizayn edilmiş abi tek farkı bu. 3 tane harita paketi yayınlanmış bugün, bunlardan ikisi 1.99 sadece versus haritası içeriyor teki 2.99 versus + challange haritası içeriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 abi haritaları satmak nedir ya şaka gibi sadece arena gibibi harita için para mı yapacaklarsa yapsınlar 10 dolar işte artık sistemi mi değişio pvpv vs versinler bir sürü harita kapışalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 abi şu oyunda son dönemin pazarlama harikaları arasında yerini almalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 team deathmatch yapamıyosak almayak. çok saçma olmuş. ha yapabiliyosak alınabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Xenocide said: www.pcgamestore.com da 5 tl imiş oyun, indirime girmiş, alıp steamden aktive edebiliyorsunuz arkadaş şimdi yaptı. haberiniz olsun. green man gaming'in dağıttığı oyunlardan topladıysanız beleşe bile getirebilirsiniz 3 euro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 lag gibi bir şey oyunda (sp oynamaya başladım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 windowed yaptım kalmadı stutter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Q-F-Q-F-S-A-A-m2 Q-F-A-S-S-S-shift-m2 Q-R-Q-R-Q-R-Q-R-A-m2 of süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Oyunu ilk defa oynayabildim, keyiften geberiyorum. Herhalde black&white'dan sonra gördüğüm en yaratıcı ve eğlenceli oyunlardan. Bard's tale de zamanında buna uğraşmıştı ama bu kadar eğlendirmemişti. İşin kötü yanı rakip büyücülerin taka taka büyü spamlerken aval aval izlemek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 steam de 3 dolara düşmüş varsa oynayan alıcam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Ben satın aldım çok güzel oyunmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Ştt dlc lerini almadınız di mi bende geliyorum. aldıysanızda pack almıcam hangi dlc lerle oynuyorsunuz söyleyin alayım 1-2 sini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 yeni aldığım için dlc siz aldım ama daha başındayım yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Oyun içindeki menuden online play yapınca hiç bir oyun gözükmüyor. Sadece arkadaşlarının oyunlarını falan mı görüyorsun ordan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar