Glatheros Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 cumartesi dt den sonra NC IT yı hotdropladı.IT baya hazırlıksız yakalandı 1-2 carrıer patlatmak dışında bir karşılık veremediler. IT 2 titan ve birkaç SC kaybetti. Goon bubbler lar mal olmasaydı daha ağır kayıplar vereccekti IT. local 684 kişiydi deli bir lag ve desync vardı 20-30 kere relog olmak zorunda kaldım, ancak 1 kill e girebildim. sonuç: ccp lagi hala düzeltemedi. IT hala fail.
Creed Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 sonuc'taki yorum bitirmiş olayı zaten p:
reampage Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 http://www.evenews24.com/ X13 ve Finfleet icin oyunun en cok SC barindiran corplari diyordu ayni site neyse gecmis olsun ITye.
DareJedi Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 X13 and Finfleet corporations have officially left IT Alliance. Ilginc bir gelisme ama geri donerler kanimca.
cnpp Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Yok abi öyle çocuk oyuncağı mı bu vazgeçtik geri dönüyoruz, bi ss görmüştüm rkk da çıkıcak yaklaşık 30 tane fr titanın yanında bekliyodu....
reampage Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Dun molle toplamis elemanlari (kalanlari) fountainden defansa devam edioruz yeni iki tane alliance yardima geliolar demis isim vermemis ama kulislerde initiative fountaine yerlesicek die soylentiler var tabi kulliyen yalanda olabilir bide bence Molle her ne kadar inkar etsede PL ye para verdi deklein coalitiona saldirmasi icin.
Glatheros Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 evet IT de abarti derecede titan var. Fakat kullanmayi bilmedikleri ortada. nc nin dropladigi filo 50 kisiydi. sadec titan sc ve carrier altlardan olusuyordu. adamlar fail otesi.
megetege Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 IT den çıkan 2 corp son 2-3 haftadır bu huzursuzlukları ve çıkıcak olmaları sebebiyle alliance oplarına katılmıyolardı. Ki bilen bilir X13ün süper capital filosu nerdeyse tek başına alliance'ın geri kalanıyla kafa kafaya. Ki bu titan kayıplarının olduğu savasta bu 2 corptan capiatl olarak bir thanatos katılmış. neyse öyle veya böyle patladılar orası ayrı. Ayrıca IT PL'e falan para vermedi muhtar :D
reampage Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Mollenin sesinin tonunda bile vardi bi gariplik vermedi diosunda ne sen vermedigini nede ben verdigini hic ispatliyamayiz belki para degil baska bi diplomatik cikar var aralarinda.
reampage Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Mollenin vermedi demesi PLin almadik demesi degil mollenin sesinde bile huzursuzluk vardi kesin alakamiz yok dese bile bide PL in gelmesini umanlar bile var belliki ITde
megetege Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Ben, PL para almadık yada Molle para vermedik dedikleri için demiyorum ki. 2 grup hakkında da az çok bilgim var ve o bildiklerimden yola çıkarak diyorum. Yoksa benimde elimde kanıt yok :) IT yi bırakta ben yokken 48 saat süre verdiler mi size onu söle. :D
reampage Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 senle beraber vuk ta afk oldu zaten supelendik aranizda biseymi var diye xd
Glatheros Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 vuk hergun oyuna giriyor, super cap kanalinda goruyorum yani.
reampage Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Selam sole bir daha ki sefer sole corp chatede girsin arada (:D
Exodous Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 megetege said: IT yi bırakta ben yokken 48 saat süre verdiler mi size onu söle. :D Ne halt ettiniz lan yine. Aslında soruyu şöyle sormak lazım, "Ne halt ettin lan Mete yine?" Biliyorsun geçen seferki 48 saat durumunda da sen ortalarda geziniyordun. Hayır, gizli planların varsa tamam mesele yok. Ama bu olaylar spontane gelişiyorsa Selçuk'u salarım üstüne haberin olsun. :)
megetege Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 @feseurdeveuve benle alakası yok abi bu sefer :D @reampage Bende her gün görüyorum vuku MM/4S high command kanallarında. ordan iletirim corp chat kanalınada girmesini istediğini :D
reampage Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Pandemic Legion’s contract terms: 10 Billion Isk per week actively attacking both NC and DC targets. 3 Billion Isk for each Capital Ship Assembly Array put into reinforcement mode. 10 Billion Isk for each Capital Ship Assembly Array destroyed. 10 Billion Isk for every Supercapital destroyed. 20 Billion Isk for every Titan brought down. - Non Aggression pact against IT NAP list. IT allianceda zengin farmer alliancelar listesine katilmis oldu
Öne çıkan mesajlar