olitere Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 olitere said: Power Rangers olum işte , ben yeşil ranger olurdum !! Bu sayılmaz abi hepimiz power ranger dık asdsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 middle earthde elrondun tribleks villasında takılmak lazım aslında.Şömine, veranda, kütüphane, şelale altı köprü üstü öpüş yeri. Mis gibi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 sen de haklısın var ya.., teleport edin çalışalım olm. gerçi şelale sesi adamın çok çişini getirir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 elf gümüşünden mithrilden pisuvarlar var abi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 naboo'da 3 katlı bi villaya hayır demezdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 sesu said: olitere said: Power Rangers olum işte , ben yeşil ranger olurdum !! Bu sayılmaz abi hepimiz power ranger dık asdsa. ahahdfg pembe mi sarı mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Tabii ki sarı. Hem pembe değil hem de kedigildi abi çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 power ranger figürlerim hala duruyor gfdgh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Bende de oyuncakları duruyor hala, kıyafetleri değişmiyor hep power ranger, kafaları ranger-sivil arası gidip geliyor tuşa basınca hahahahahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 sarı rangerın hayvanatı AYI değil miydi be ne kedisi dasdsa. mavi olan da mühendis gibi bişidi heralde grubun bilgiçi. ama siyah rangerın nigga olması pırayslız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Olur mu canım? Çitaymış şimdi baktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 zord lar sezonlara gore degisiyorlardi , cocuklar yeni zord gormek istiyor kafasi heralde. ayi , griffin, kaplan falan olmuslugu vardir sari olanin. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Bak onu unutmuşum demek ki. Ama yeşil ranger level atlayıp beyaz olmuştu çok büyük olaydı onu hatırlıyorum sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 niggaZORD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Masquerade said: mavi olan da mühendis gibi bişidi heralde grubun bilgiçi. çocukken hepimizde yığınla oyuncağı figürü vardı ama mavi hariç =) hiç sevmezdik çirkin laflar ederdik maviye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 muhabbet sci-fi'dan star warsa, gandalf'a, power rangers'a felan kaymış, saçma sapan muhabbetler. star wars fantasy sayılıyor, gandalf zaten lotr olduğu için direk fantasy, power rangers'ı kaale bile almaya gerek yok. topic trollenmiş bir güzel şekilde, hani "kısandığım sci-fi evreni"ne cevap yazsak da önemli olmayacak, ancak yine de yazmış olayım. cevabım: ghost in the shell evreni. sesu said: Olur mu canım? Çitaymış şimdi baktım. sabretooth tiger. çita değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Abi tamam sonuç olarak kedigil yani. Katı sci-fi kriterlerinize uyamadığım için kendimi şikayet ediyorum şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HoeZ Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Valerius said: aquila said: kiskandiginiz derken? http://www.tdk.gov.tr/TR/Genel/SozBul.aspx?F6E10F8892433CFFAAF6AA849816B2EF4376734BED947CDE&Kelime=k%C4%B1skanmak sci-fi evreni kıskanmayı açıklarsan daha anlaşılır olur tdkdan kıskanmak'ın anlamını vermekle nasıl düzgün bir cevap verdiğini isveçten bilim adamları bile duydu gerçi tebrikler alkışlayın arkadaşı kırmızı halıya davet ediyoruz bu dünya forumlarında görülmeyen güzide cevabın sahibini ardından ödül töreni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Bone said: muhabbet sci-fi'dan star warsa, gandalf'a, power rangers'a felan kaymış, saçma sapan muhabbetler. star wars fantasy sayılıyor, gandalf zaten lotr olduğu için direk fantasy, power rangers'ı kaale bile almaya gerek yok. topic trollenmiş bir güzel şekilde, hani "kısandığım sci-fi evreni"ne cevap yazsak da önemli olmayacak, ancak yine de yazmış olayım. cevabım: ghost in the shell evreni. sesu said: Olur mu canım? Çitaymış şimdi baktım. sabretooth tiger. çita değil. özeti: ben sci-fi den anliyorum, siz anlamiyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 beyler star wars sci fi degilmis, star wars demeyenler de sacmalamis, dagilabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Bone said: muhabbet sci-fi'dan star warsa, gandalf'a, power rangers'a felan kaymış, saçma sapan muhabbetler. star wars fantasy sayılıyor, gandalf zaten lotr olduğu için direk fantasy, power rangers'ı kaale bile almaya gerek yok. topic trollenmiş bir güzel şekilde, hani "kısandığım sci-fi evreni"ne cevap yazsak da önemli olmayacak, ancak yine de yazmış olayım. cevabım: ghost in the shell evreni. sesu said: Olur mu canım? Çitaymış şimdi baktım. sabretooth tiger. çita değil. bu nasıl bir ordinaryüs profesör gibi cevaplar nerd rageler falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Aahahaha nerd rage mi? Haksızlık ediyorsunuz arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 nihat genç olsak bu kadar ayar vermeyiz birbirimize ayıp :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Hah ben de öyle yazınca bana didin sandıydım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar