aquila Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 fikir filan savunuldugu yok, laf dalasi yapiyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 bide hazir wiki falan kaynak kulllanmayi ogreniyorken fikir, beyan, onerme gibi kavramlarin farklarina da bakmak lzm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HoeZ Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 ben laf dalaşı yapmadım ama uzaktan öyle görünüyorsa bişey diyemeyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 aquila said: ne icin serbest kalsin dendigini biliyo musun peki? ne için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 saglik sihhat masallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HoeZ Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 KHaRoN said: bide hazir wiki falan kaynak kulllanmayi ogreniyorken fikir, beyan, onerme gibi kavramlarin farklarina da bakmak lzm. sağolasın müthiş bir fikirmiş wiki'den bakmak. o dediğin 3 kavramı da tdk dan araştırıp felsefe tarihi ile destekli bi farklarına bakıcam teşekkür ediyorum. laf dalaşı denmişken :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 ahah neler dönmüş yaw burda =) hoez ot serbest falan değil, yapılan oylamalar falan geri tepti. Sadece belli yerlerde reçete ile kullanabiliyorsun. onun dışında bizim gibi taklaya geliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HoeZ Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 7. sayfadan beri ben de yasak diyorum lütfen okumadan cevaplamayalım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 mahkemeye cıkarsın belli bi para cezası o kadar Şimdi beni sadece açık alanda alkol içmekten dolayı çağırmışlar. lan O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 HoeZ said: 7. sayfadan beri ben de yasak diyorum ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 SodomVsGomore said: get out of car and put your hands over the car - türkçesi; gençler keyifler nasıl...kimlikleri alayım ahhahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 büyük ihtimal ile engellemez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 alırsın ya bişi olmaz rahat ol sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Icme demiyorum, vizeni al hobi olarak gene icersin. Bak mesela bende calisma vizesi alma surecindeyim, sevismiyorum bile sakata gelmemek icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 HoeZ said: ot serbest amerikada ondan bişey olmaz zaten seni o yuzden suclamamıslar zaten sorun yok ama büyük ihtimal hicbisey olmaz ama vizeni etkileyebilir ahaha bu ne lan yeni gordum. He gulum serbest. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 avukat gelmiş mi kayak tatilinden? sonuç noldu şimdik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 arabada bisi war mi diyince yok diyip aramasina izin vermemek gibi bi sansiniz war sairim arada stumbleda cikiyo bole polis arabanizi aramak isterse evinizi aramak isterse diye linkler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HoeZ Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 NoTwisT said: HoeZ said: ot serbest amerikada ondan bişey olmaz zaten seni o yuzden suclamamıslar zaten sorun yok ama büyük ihtimal hicbisey olmaz ama vizeni etkileyebilir ahaha bu ne lan yeni gordum. He gulum serbest. yorumları okumadan he gülüm serbest demeyle yeteri kadar gülmen hoşuma gitti. hayattan nasıl zevk alacagını da biliyorsundur sen bu tavırlarınla. bu konuda sorunum olursa danışmanlık isteyebilirim senden eğer uygun olursa tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 HoeZ said: NoTwisT said: HoeZ said: ot serbest amerikada ondan bişey olmaz zaten seni o yuzden suclamamıslar zaten sorun yok ama büyük ihtimal hicbisey olmaz ama vizeni etkileyebilir ahaha bu ne lan yeni gordum. He gulum serbest. yorumları okumadan he gülüm serbest demeyle yeteri kadar gülmen hoşuma gitti. hayattan nasıl zevk alacagını da biliyorsundur sen bu tavırlarınla. bu konuda sorunum olursa danışmanlık isteyebilirim senden eğer uygun olursa tabi. Amerika'da serbest degil ama Turkiye'de serbest sanirim. Kafan mi guzel bilae? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HoeZ Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 lütfen bana yardım et nasıl bu kadar sığ olabiliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Amerika'da ot serbest diye akli sira bilmislik yapan adam bana sig diyor. Ilk verdigim cevap en iyisiydi sana aslinda. He gulum, he. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HoeZ Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 niye kızıyorsun? hahaha anlayamamak suç değil ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Kizmiyorum, sefkatle yaklasiyorum. Adam olabilirsin pozitif yaklasimla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar