Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

USA'da duruşma

manve

Öne çıkan mesajlar

ya sizin olayları yorumlama yeteneginiz yok ya da dünyadan haberiniz yok

izmirde hava açık desem, gidip Çeşme üstündeki bulutları uydu fotolarıyla gösterip
AL BURA İZMİR HANİ AÇIK? falan diyeceksiniz diye korkuyorum.
zira cevaplarınız bu şekilde eheh

yok arkadaşım teyzem içti ve şu an kodeste derseniz bişey diyemem tabi ama hem nisan ayında hem de temmuz ayında amerikanın bir çok eyaletinde marijuana nın serbest kalması için toplu eylemler yapıldı ve burada herkes ot içti.hem de polislerin önünde ve hiçbiri hakkında yasal işlem yapılmadıgı belirtiliyor.
tabi ki kanunlarında tıppı olarak kullanılması dısında hala tam serbestlik söz konusu değil ama birçok eyalette kasım ayında serbest kalsın mı? diye oylama yapıldı.
bunlar amerikada ESRAR YASAK OLOM mu dedirtir yoksa amerikada ot içmek serbest mi?
Sosyal ağlarda paylaş

yav said:

bilgim olmadığı için mal mal konuşup rezil olmuyorum mesela olur mu :D
bu konu hakkında bilgin yoksa benim bilgilerimin dogru olup olmadıgını nerden biliyorsun?
"roket adam" said:

Amsterdam'da da ot serbest der bu şimdi.

2 kez gittim. 4 ay yaşadım.
ama bişey demiyorum senin hatrına.
Sosyal ağlarda paylaş

Yasak güzel kardeşim yasak. Hollanda genelinde de yasak, Amsterdam'da da. Bakmışlar para geliyo bi de millet hard drug olayına girmiş, gençlik ölücek, bunlar da göz yumuyorlar ota falan sadece, olayı bu. Bu gereksiz bilgiyi kullanmak için de aylardır bekliyordum bugüne kısmet oldu. Kültürlü görünüyo muyum lan? Şşş.
Sosyal ağlarda paylaş

tamam yorumumu değiştiriyorum

ben haksızım

topici açan arkadaşa "allah kurtarsın"

amerikada ot yasak. torpidodaki ot seni yakar kardeşim. müebbet hapis yersin, içişleri bakanlıgına başvur türkiyeye çeksinler seni hemen.

tekrar geçmiş olsun.

tamam hadi dağılın.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...