barbu Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 olm adam video görüp serbest filan diyo. bir kez daha patinin engin bilgi havuzuna güvenim pekişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HoeZ Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 ya sizin olayları yorumlama yeteneginiz yok ya da dünyadan haberiniz yok izmirde hava açık desem, gidip Çeşme üstündeki bulutları uydu fotolarıyla gösterip AL BURA İZMİR HANİ AÇIK? falan diyeceksiniz diye korkuyorum. zira cevaplarınız bu şekilde eheh yok arkadaşım teyzem içti ve şu an kodeste derseniz bişey diyemem tabi ama hem nisan ayında hem de temmuz ayında amerikanın bir çok eyaletinde marijuana nın serbest kalması için toplu eylemler yapıldı ve burada herkes ot içti.hem de polislerin önünde ve hiçbiri hakkında yasal işlem yapılmadıgı belirtiliyor. tabi ki kanunlarında tıppı olarak kullanılması dısında hala tam serbestlik söz konusu değil ama birçok eyalette kasım ayında serbest kalsın mı? diye oylama yapıldı. bunlar amerikada ESRAR YASAK OLOM mu dedirtir yoksa amerikada ot içmek serbest mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HoeZ Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 yav said: gene hoez :D evet gene hoez. var mı bi bilgin ya da görüşün? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 bilgim olmadığı için mal mal konuşup rezil olmuyorum mesela olur mu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 ne icin serbest kalsin dendigini biliyo musun peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Amsterdam'da da ot serbest der bu şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HoeZ Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 aquila said: ne icin serbest kalsin dendigini biliyo musun peki? biliyorum ? konu gidişatına etkisi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HoeZ Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 yav said: bilgim olmadığı için mal mal konuşup rezil olmuyorum mesela olur mu :Dbu konu hakkında bilgin yoksa benim bilgilerimin dogru olup olmadıgını nerden biliyorsun? "roket adam" said: Amsterdam'da da ot serbest der bu şimdi. 2 kez gittim. 4 ay yaşadım. ama bişey demiyorum senin hatrına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 senin bilgilerinin doğruluğuyla ilgili bişey demedim ki mal mal konuşmak deyince niye üzerine alındın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HoeZ Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 o lafını üzerime alınmadım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 beyler! malatyada kayısı serbest! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 gene aptal bir tartismanin insanlarin birbirine laf atmasiyla sacma sekilde uzamasina tanik oluyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 dur be aki.. ben de dalıyordum saçmalığın içine şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Yasak güzel kardeşim yasak. Hollanda genelinde de yasak, Amsterdam'da da. Bakmışlar para geliyo bi de millet hard drug olayına girmiş, gençlik ölücek, bunlar da göz yumuyorlar ota falan sadece, olayı bu. Bu gereksiz bilgiyi kullanmak için de aylardır bekliyordum bugüne kısmet oldu. Kültürlü görünüyo muyum lan? Şşş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 melih gülüşüyle izliyorum :))))))))))))))))))))))))))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 HoeZ'e an ex atıyorum, siz çökün beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 cross-wall çektim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 abi ben de izliyordum bir an tiyatrocunun seyirciyi de oyuna katması gibi kendimi içinde buldum olayın eheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 abi onu bunu birakinda nolcak bu w2 larin hali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HoeZ Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 tamam yorumumu değiştiriyorum ben haksızım topici açan arkadaşa "allah kurtarsın" amerikada ot yasak. torpidodaki ot seni yakar kardeşim. müebbet hapis yersin, içişleri bakanlıgına başvur türkiyeye çeksinler seni hemen. tekrar geçmiş olsun. tamam hadi dağılın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 HoeZ said: ya sizin olayları yorumlama yeteneginiz yok ya da dünyadan haberiniz yok http://en.wikipedia.org/wiki/Legality_of_cannabis_by_country Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HoeZ Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 içeni de fişliyolar sonra kodes ama ben kefaletle serbest kaldım dostum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 KHaRoN said: HoeZ said: ya sizin olayları yorumlama yeteneginiz yok ya da dünyadan haberiniz yok http://en.wikipedia.org/wiki/Legality_of_cannabis_by_country bu kadar basit birsey icin birbirine giriyo adamlar, hala ogretemedik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HoeZ Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 yaa birbirimize girdigimiz falan YOK alalaa bir fikri savunmak ne kadar zor olmuş şu forumda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Hoez sen necisin kanka kendini tanıtsana bi? Bu forumda patronun oğlu mevkisinde insanlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar