sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Ne mutlu Turkum demeyi yasakladikdan sonra birde alkolu yasakliyan insanlarin ozgurluklerine karsi olan bu hukumetin karsinda tek duranin guzel ulkemde bir tek Izmirin olmasi ne aci!!! abi facebook'umdaki insanların 90%'ı böyle ya, hani utanmasam izmirli olmaktan rahatsız olmaya başlayacağım.
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 4 5 sayfa çiğdem konuşulup unutulacak konu
md5 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Facebookundaki insanların yaptığı nası bi acıtasyon öyle (:
Pipet Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 boyoooooozzzzzz sen boyozsun olm boyooooozzzzzzz
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Vatan kurtarmacılık oynamadan önce adam gibi cümle kurmayı öğrenirlerse hoş olur.
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 BAĞA MI DİDİN? yok hacılit, sıpeysin bahsettiği izmirliler DOMAT DİYOLAR BİDE YA AHAHAHAH
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 cümlenin kendisi anlatım bozukluğu zaten de vermeye çalıştığı mesaj da ayrı sıkıntı
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 news feed imi asıl önemli olaylardan sonra görün, böyle tayyip bişey deyince falan. Zannedersin hepsi vatan için ölür anasını satayım.
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 SeaGle said: BAĞA MI DİDİN? yok hacılit, sıpeysin bahsettiği izmirliler DOMAT DİYOLAR BİDE YA AHAHAHAH GEVREK GEVREK SDLFKJSDF
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Adı yalana karışıp aslında doğru olanlardanım. Kıymetimi bilenede bilmeyene de dualar yollarım. Allahım yollarını açık etsin ki uzak olsunlar benden. Benden daha iyisinimi buldu???? BENN HER HALIMLEEEE KRALINI SOLLARRRIMMMM:)))) Ben aklı gel-git olanlardan DEĞİLİM!! Sevmedim deseler de eski aşklarımm ben yinede gün gelir herkesin aklında sabahlarım!!! HAHAHAHAHAHAHAHAYYYYTTTTTTT:)))))))))
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Üstüme gelinmesi sonuç vermez can sıkar!
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 SeaGle said: BOYOZ VAR ABİ BİRDE UHAHAHAH OFFFFF AAKLSDJDKFJLSDG
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 ALLAHIMAAA BIN ŞÜKÜÜRRR DÜNYADA YOKTURR EŞİMMMM BU ALEMDEEE KRALIMMMM KABUL EDİNNN BE KARDEŞİMMMMMM HAHAHAHAHAHAH
md5 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 sipeyskeyk said: Adı yalana karışıp aslında doğru olanlardanım. Kıymetimi bilenede bilmeyene de dualar yollarım. Allahım yollarını açık etsin ki uzak olsunlar benden. Benden daha iyisinimi buldu???? BENN HER HALIMLEEEE KRALINI SOLLARRRIMMMM:)))) Ben aklı gel-git olanlardan DEĞİLİM!! Sevmedim deseler de eski aşklarımm ben yinede gün gelir herkesin aklında sabahlarım!!! HAHAHAHAHAHAHAHAYYYYTTTTTTT:))))))))) bunu yazan kız mı erkek mi
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Hangi kitabin, hangi suresinde, hangi ayetin, hangi manasinda GIZLISIN ? sen peygamberi oldugum ask dininin, her vakit farz olan tek IBADETISIN...
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 CANİM BABAM HERSEY COK GUZEL OLUCAK BEN SENİN İCİN OLURUM HERSEY GECİCEK HERSEYİMSİN BENİM SENİ COK AMA COK SEVİYORUM............ e git babana söyle?
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Kafasını çalıştıranların kafasını koparırken, kalçasını çalıştıranları baş tacı eden bir ülkeden ne bekleyebiliriz ki (!)
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 yoo sıkıldım, bitti zaten.
Öne çıkan mesajlar