Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İzmir

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ne mutlu Turkum demeyi yasakladikdan sonra birde alkolu yasakliyan insanlarin ozgurluklerine karsi olan bu hukumetin karsinda tek duranin guzel ulkemde bir tek Izmirin olmasi ne aci!!!

abi facebook'umdaki insanların 90%'ı böyle ya, hani utanmasam izmirli olmaktan rahatsız olmaya başlayacağım.
Mesaj tarihi:
Adı yalana karışıp aslında doğru olanlardanım. Kıymetimi bilenede bilmeyene de dualar yollarım. Allahım yollarını açık etsin ki uzak olsunlar benden. Benden daha iyisinimi buldu???? BENN HER HALIMLEEEE KRALINI SOLLARRRIMMMM:)))) Ben aklı gel-git olanlardan DEĞİLİM!! Sevmedim deseler de eski aşklarımm ben yinede gün gelir herkesin aklında sabahlarım!!! HAHAHAHAHAHAHAHAYYYYTTTTTTT:)))))))))
Mesaj tarihi:
sipeyskeyk said:

Adı yalana karışıp aslında doğru olanlardanım. Kıymetimi bilenede bilmeyene de dualar yollarım. Allahım yollarını açık etsin ki uzak olsunlar benden. Benden daha iyisinimi buldu???? BENN HER HALIMLEEEE KRALINI SOLLARRRIMMMM:)))) Ben aklı gel-git olanlardan DEĞİLİM!! Sevmedim deseler de eski aşklarımm ben yinede gün gelir herkesin aklında sabahlarım!!! HAHAHAHAHAHAHAHAYYYYTTTTTTT:)))))))))

bunu yazan kız mı erkek mi
  • Yeni Oluştur...