Valerius Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 aquila, madalyan olunca insanlara "salak" denilebiliyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 ne kadar temiz çocuklarsınız, salak deyince bu kadar üzülüyorsunuz. Önceki mesajlarımı okumanı öneririm, emeğe saygısızlık edilmiş ve ben de gereken tepkiyi vermişim. Olayı büyütüp prim yapmaya çalışmayın lütfen, hadi iyi geceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 aquila said: babacum sen mynette degil miydin? bunlar da mi mynetin? yok mynetle işim eylül başında bitti (adamlar para vermediler lan şaka gibi) bir ay sonra benzer bir projeyle buraya geldim ama bu sefer de çalışma saatlerinde sorun oldu 1.5 ay fln çalıştım burayla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valerius Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 benim yaptığım saygısızlık ama seninki değil. evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 nedanko said: Peak Games beta testerlarini ariyor! "Peak Games, Turkiye'nin lider oyun sirketlerinden biri olarak, beta testerlarini ariyor! 7 milyondan fazla aktif oyuncuya erismis olan Peak Games, Dunya'da Sosyal Oyun Sektorunun onculerinden biri olmayi hedeflemektedir. Öncellikle başarılar dilerim. Oyun sektörü Türkiye'de çırpınıyor ama hükümet sağolsun sanalikayı kapadığı gibi oyun şirketlerini de sıkıştırıyor. Her kötü durum oyunlardan kaynaklanıyor, haber bültenleri çaktıkça çakıyor ama kimse buna birşey demiyor. Yine de bu kulvarda yer alacak herkese şimdiden başarılar. Türkiye'nin lider oyun şirketlerinden biri (Joygame) olarak Peak Games'i Türkiye'de hiç duymadığımı belirtmek isterim. Umarım ilerde çokça duyarız. Ayrıca Ged'in de söylediği gibi, Türk oyun firmalarından biri olarak burada açtığım başlıklar oldukça trollendi, amacım Türkiye'de de oyun şirketi var ve 4 5 senedir içinde olduğum paticikte bunu duyurabilmekti. Ama her zaman trolü yedim :). Sys Admin'in topicine laf edilmez ise ayrı konu tabii de, yine de trole alışkın olmak lazım. Sağolsun Dreagloth konuları temizliyor neyseki. Bu başlıkta da temizlik olursa, hem duyuru hem de gerçekten beta testine başvuracak insanlar trollden kurtulmuş olur kanımca. Tekrar başarılar. İlk baştaki yazıda biraz gaz var ama hangimiz gazlı değildik ki başladığımızda... ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 sipeyskeyk'in uykusu gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 hayırlı olsun da bu sipeysek sizin çalışanınızsa vay halinize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Joker, digerlerinin duymamasina cok sasirmadim, zaten yeni bir sirket oldukca 2010 un sonlarina dogru kuruldu, fakat cok hizli buyuyor. http://www.appdata.com/devs/76891-peak-games, appdata dan da hizi gorebilirsin. Bunlar aktif oyuncu bu arada, yuklemisler degil. Son 1 ayda oynayan farkli insan sayisi. Bu anlamda Dunya'nin en buyuk 70 sosyal oyun sirketinden biri. Tabii publisher oldugumuz 2 oyun haric onlarin oyunculari sadece 2.5 milyon :) Fakat sana sasirdim, madem sektorun bu kadar icindesin, takip etmen gerekmez mi? Webrazzi de 2 hafta kadar once haberi cikti. Sektoru takip edenlerin cok iyi bildigi bir site. http://www.webrazzi.com/2011/01/10/sosyal-oyun-sirketi-peak-gamese-1-5-milyon-dolar-yatirim/ edit: link fix Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Webrazzi tarafından 2010'un en iyi oyun sitesi seçildik geçen ankette. Fakat bazen gözden kaçan haberler de oluyor. Çok yeni bir şirket, umarım başarılı olur. Sektörde 2 3 şirket var yok. Biri de Sanalika idi, aptalca bir sebepten yasaklandı. Umarım yakında o da açılır. Rakibiz ama zaten yeni emeklemeye başlayan şirketleriz, böyle daha en başta yara almak üzücü bir durum. Facebook'a oyun yapmak güzel bir düşünce, dünyaya bakacak olursak 3. Facebook kullanan ülkeymişiz sanırım :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Şu saçma tartışma ve fikirlerinizi, hoş fikir seviyesini çıkmış değiller ya, benim uyku saatlerim için yapmasanız ne güzel olur, şimdi bir sürü iş. Konu temizleniyor, gereksizler, işsizler ait oldukları yere gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 troll beklemez :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 nfs underground tadında bi browser oyunu yapılsa. omerta gibi underground. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 malesef öyle bir şey asla olamayacak.. anca yabancı birileri yapacak da lisansı alınacak ya türkiyede sorun iyi oyun yapacak adamın bulunmaması değil, sırf piyasada daha çok tutacak diye kötü oyun yapılması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Bu oyunu yapanların değil, oynayanların sorunu ama. İşin işine para girerse ben de en çok para getirecek oyunu yaptırırım firmanın başında olsam. Ancak çok kar edersek öyle niche projelere girerdim. Normal yani, business world. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 şirketin durumunu seneye konuşalım hissesi olsa borsada ben alırdım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
md5 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Hazır olay firmalara gelmiş sorayım, Kafasında veya kağıt üstünde projeleri olan ve bu projelere finansör arayanların takıldığı bir site var mı ? Yerli olması daha iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 dragon's den Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
md5 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 orda 500k isteniyor. Benim dediğim 1k 2k 3k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 anne baba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Peak gamesyeni takim arkadaslari ariyor. https://www.kariyer.net/ilanlar/Peak+Oyun+Yazilim+ve+Pazarlama+A+S+i%FE+ilanlar%FD/?arn=514&sid=&profilno=28540&Ara=5&firmaBaslik=Peak+Oyun+Yazilim+ve+Pazarlama+A%2ES&sprofil=0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 bu arada 5m$ daha yatırım gelmiş :) hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 ben ilgili bölümlerden mezun değilim ama c++ ve flash bilirim olmaz mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 evet, tesekkurler :) soyle ekleme de yapayim :) http://venturebeat.com/2011/05/25/turkeys-peak-games-raises-5m-for-social-gaming/?source=reuters http://blogs.forbes.com/benzingainsights/2011/05/25/new-5-million-investment-fuels-peak-games-growth-in-emerging-markets/ http://blogs.wsj.com/tech-europe/2011/05/26/investors-look-to-turkey-middle-east-for-next-wave-of-social-games/ bu da turkcesi http://www.webrazzi.com/2011/05/25/peak-games-yatirim/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Tesbih said: ben ilgili bölümlerden mezun değilim ama c++ ve flash bilirim olmaz mı benim o surecle bir ilgim yok, kendiniz iletisime gececeksiniz, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 abi java falan biliyor olsam evden, ekrana bakıp "benim niye işim yok. bana niye iş vermiyorsunuz!" diyip bile işe başvurabilirim hani. herkes yazılım için adam arıyor yahu... pati ik'ya ekliyorum ayrıca. orada da dursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar