sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 yok abi görmedim daha önce şimdi denk geldi öyle nedankoya yük olmasın diye ben sinirlendim onun yerine :)
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 olm bu adam bot olmasın? asdjasldhasjlasd
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 sipeyskeyk said: Valerius said: ne salak adamlarsınız ya. ben de bot olayım bari boşuna uğraşmayalım sonuç değişmiyor ilk yorum her zaman doğrudur :D
Valerius Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 "Favori Konularımı Göster" diye mesaj takip butonu var. bu kadar mesaj atmışsın. daha öğrenemedin mi?
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 sipeyskeyk said: sipeyskeyk said: Valerius said: ne salak adamlarsınız ya.
Valerius Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 küstah olduğunuz kadar inatçısınız da. XD sinirlendin mi harbiden?
GEd Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 md5 said: Çiftlik çok kopya olmuş. Bence zyngayı kopyalamak yerine zynganın girmediği oyunları düşünmek daha iyi olur. Bir de bilmiyorum oyunlar multilanguage mi yoksa sırf türkçe mi ama standardı ingilizce olmalı. Buy a cow düzeyinde ingilizceyi anlamayan adamın zaten facebookta işi olmaz Alayı bunu böyle yapıyor. Aç bak bigpoint, upjers, gameforge bilimum başka firmaların vardır bir çiftlik oyunu. Misal http://www.farmerama.com/ İçinde üç beş bişi farklı oluyor, bazısı tutuyor bazısı hiç tutmuyor Mesela linkini verdiğim deli gibi tutmuş bişi
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 sipeyskeyk said: Valerius said: ne salak adamlarsınız ya.
barbu Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 sipeyskeyk said: sipeyskeyk said: sipeyskeyk said: Valerius said: ne salak adamlarsınız ya. olm tek başına piramitten ban yicen he. oh wai-
olitere Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 barbu said: sipeyskeyk said: sipeyskeyk said: sipeyskeyk said: Valerius said: ne salak adamlarsınız ya. olm tek başına piramitten ban yicen he. oh wai-t
STY Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 valerus bulaşma abi bunlara..bunlar takım halinde trollüyo...altından kalkamassın. @speyk adam saygısızlık etmemişki? beğenmediğini ifade etmiş. hem sen adama salak deme cesaretini nerden buluyorsun? yetkili olsam , trollük ve küfürden sürerdim seni forumdan.
Otrivine Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 STY said: valerus bulaşma abi bunlara..bunlar takım halinde trollüyo...altından kalkamassın. @speyk adam saygısızlık etmemişki? beğenmediğini ifade etmiş. hem sen adama salak deme cesaretini nerden buluyorsun? yetkili olsam , trollük ve küfürden sürerdim seni forumdan.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 sağol allah razı olsun ben hiç okumamıştım
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 olm siz yeni üyeler darbe falan mı yapacaksınız lan? baya cüretkarsınız tırsmaya başladım.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 yetkili olmamana rağmen sürsene yazmadım o kadarını anlayabilirsiniz diye pardon :S
Otrivine Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Saçmalıyorsun, hakaret ediyorsun sonra cürretkar biz oluyoruz madalyan var diye. İlginç.
Valerius Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Otrivine said: Saçmalıyorsun, hakaret ediyorsun sonra cürretkar biz oluyoruz madalyan var diye. İlginç.
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Ya beyler, ne kadar işsizsiniz ya. Cidden. Özellikle sen Sipeys. Harbi diyorum lan.
aquila Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 gencler rahatsiz misiniz? konunun icine birakmissiniz, bravo. babacum sen mynette degil miydin? bunlar da mi mynetin?
Öne çıkan mesajlar