sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 yok abi görmedim daha önce şimdi denk geldi öyle nedankoya yük olmasın diye ben sinirlendim onun yerine :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valerius Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 cürmün kadar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 olm bu adam bot olmasın? asdjasldhasjlasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 sipeyskeyk said: Valerius said: ne salak adamlarsınız ya. ben de bot olayım bari boşuna uğraşmayalım sonuç değişmiyor ilk yorum her zaman doğrudur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valerius Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 "Favori Konularımı Göster" diye mesaj takip butonu var. bu kadar mesaj atmışsın. daha öğrenemedin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 sipeyskeyk said: sipeyskeyk said: Valerius said: ne salak adamlarsınız ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valerius Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 küstah olduğunuz kadar inatçısınız da. XD sinirlendin mi harbiden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 md5 said: Çiftlik çok kopya olmuş. Bence zyngayı kopyalamak yerine zynganın girmediği oyunları düşünmek daha iyi olur. Bir de bilmiyorum oyunlar multilanguage mi yoksa sırf türkçe mi ama standardı ingilizce olmalı. Buy a cow düzeyinde ingilizceyi anlamayan adamın zaten facebookta işi olmaz Alayı bunu böyle yapıyor. Aç bak bigpoint, upjers, gameforge bilimum başka firmaların vardır bir çiftlik oyunu. Misal http://www.farmerama.com/ İçinde üç beş bişi farklı oluyor, bazısı tutuyor bazısı hiç tutmuyor Mesela linkini verdiğim deli gibi tutmuş bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 sipeyskeyk said: Valerius said: ne salak adamlarsınız ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 sipeyskeyk said: sipeyskeyk said: sipeyskeyk said: Valerius said: ne salak adamlarsınız ya. olm tek başına piramitten ban yicen he. oh wai- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valerius Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 yazık sana ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 barbu said: sipeyskeyk said: sipeyskeyk said: sipeyskeyk said: Valerius said: ne salak adamlarsınız ya. olm tek başına piramitten ban yicen he. oh wai-t Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 barbu ahahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 hadi gece gece bi hareketlilik olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
STY Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 valerus bulaşma abi bunlara..bunlar takım halinde trollüyo...altından kalkamassın. @speyk adam saygısızlık etmemişki? beğenmediğini ifade etmiş. hem sen adama salak deme cesaretini nerden buluyorsun? yetkili olsam , trollük ve küfürden sürerdim seni forumdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 sürsene (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otrivine Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 STY said: valerus bulaşma abi bunlara..bunlar takım halinde trollüyo...altından kalkamassın. @speyk adam saygısızlık etmemişki? beğenmediğini ifade etmiş. hem sen adama salak deme cesaretini nerden buluyorsun? yetkili olsam , trollük ve küfürden sürerdim seni forumdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 sağol allah razı olsun ben hiç okumamıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 olm siz yeni üyeler darbe falan mı yapacaksınız lan? baya cüretkarsınız tırsmaya başladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otrivine Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Okuduysan daha tatsız durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 yetkili olmamana rağmen sürsene yazmadım o kadarını anlayabilirsiniz diye pardon :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otrivine Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Saçmalıyorsun, hakaret ediyorsun sonra cürretkar biz oluyoruz madalyan var diye. İlginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valerius Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Otrivine said: Saçmalıyorsun, hakaret ediyorsun sonra cürretkar biz oluyoruz madalyan var diye. İlginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Ya beyler, ne kadar işsizsiniz ya. Cidden. Özellikle sen Sipeys. Harbi diyorum lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 gencler rahatsiz misiniz? konunun icine birakmissiniz, bravo. babacum sen mynette degil miydin? bunlar da mi mynetin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar