Zaybird Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 bütün gün evdeyim,en iyi saran oyunlar neler? briçok oyunu oynayıp bitirdim yanlız.bitirdiklerim;Dirt 2,Kane&Lynch dog days 2,call of juarez bound in blood,nfs serisi,far cry 1-2,crysis 1-warhead,splinter cell conviction,darksiders,wanted weapons of fate,resident evil 5(daha bitmedi bu),call of duty serisi(3 hariç),bad company 2,portal,prince of persia serisi,the saboteur,dragon age,prison break the conspricy,episodes from liberty city,gta 4,mass effect 1-2,left 4 dead 1-2,borderlands,mirror's edge,company of heroes,ghost rider,conan,metro 2033,the punisher,saints row 2,assassins creed 1-2-brotherhood,arkham asylum,devil may cry 3,hawx 1-2,ghost recon serisi(ilk 2 oyunu hariç),rainbow six vegas 1-2. sanırım bukadar.varmı önerileriniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 prototype olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 yazmayı unutmuşum,onu oynadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 ulan hiçmi yok bi tavsiye verecek olan be.sıkıntıdan patlıyorum evde.her oyunu kaldırabilecek pc var o yüzden oyun sorun değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lauranas Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 civilization 5 oyna. bi oturusta 5-6 saat oynarsin. fallout 3+ new vegas ve mafia 2 de iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 stalker shadow of chernobyl e oblivion lost kur sarar deli gbi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sidious Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Fps olarak HL2, HL2 Ep 1/2, Bioshock 1/2, FEAR 1/2 (ilki eskidi ama o da iyidir), Singularity sırasıyla olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 sana online bişey lazım temizinden. artık fps olur, rts olur, mmo olur orasını sen bilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 online dedin de,bakınırken gözüme takıldı,wolfteam diye bir oyun.online FPS acayip sarar heralde.indiriyorum.tavsiye verenlere çok teşekkür ediyorum,hepsini deniycem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 online FPS olarak CSS, L4D2, Pointblank önerebilirim. Quake live ve Battlefield Heroes var bi de, son zamanlarda oynamadım ama. singleplayer en iyi saran oyunlar olarak Planescape Torment, Morrowind, Vtm Bloodlines, Vtm Redemption, Neverwinter Nights Mask Of The Betrayer diyebilirim. sevdiğim diğer oyunlar arasında Sanitarium, Dungeon Keeper, Max Payne 2, Gunman Chronicles, Fallout 2, Chronicles Of Riddick, Dark Messiah Of Might & Magic, PS3'ün varsa bi de The Darkness var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 evet PS3 var,onun için de oyun önerisi olabilir.teşekkürler Bone,baya öneride bulundun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 strateji ve total war serisi ile aran varsa eğer napoleon total war u "all in one mod" ile oyna derim. grafiklerden, seslerden, asker çeşitlerinden, ülkelerden, bayraklara kadar herşeyi elden geçirmişler. (unzip edildiğinde yaklaşık 2.5 gb yer kaplıyor). http://www.twcenter.net/forums/showthread.php?t=340125 modun ana sayfası. http://www.youtube.com/watch?v=zpkxdgDjuzA&feature=related detaylı tanıtım videosu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 strateji aşırı severim,deniyecem napoleon total war'ı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Bioshock üzerine Bioshock 2. Üzerine Fear onun üzerine Fear 2. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 tamam onları da deniyecem.bide korku içerikli oyunlar da hoşuma gider.severek ve korkmayarak oynayabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 dead space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 evet korku temali oyunlari seviyorsan direk dead space'e basla derim ben 1.vsynci kapa 2.brightnessi dusur 3.????? 4.FEAR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 dead space harikaymış,atmosfer,oynanış ve ses dizaynı olarak çok harika.acayip beğendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Aksiyonu çok az ama söylendi mi onu da bilmiyorum da "Amnesia: The Dark Descent" harika oyundur korku açısından. Dead Space'in verdiği korku falan değildi bana, elde silah var ne korkusu.. Çok ender korktum. Ama Amnesia gerer, burada başlyıp da oynayamayıp kapatanlar vardı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 dead space'i karanlık odada oynuyorum ve kulaklıkla.Nerdeyse hiç korkmadım.Dediğin oyuna bi bakayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 dead space 2 de cıktı sanırım an itibariyle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 steam'e baktım ama fiyatı biraz tuzlu geldi.bekliyecem olmadı artık torrent.59.99$ a değer bi oyunmu onu düşünüyorum.trailer falan izledim baya iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 toy story 3 güzeldi, iki kişi oynanınca çok eğlenceli bi oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Siz Sabah Gastesinin verdiği ACTION OYUN SERISINI edinin 15 kaliteli DVD'de güzel çizimli oyunlar veriyolar. 29 kupona alın oynayın. hadi baalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 diablo 1den korkardım küçükken hele o butcher odası yok mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar