Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

oyun tavsiyesi


Zaybird

Öne çıkan mesajlar

bütün gün evdeyim,en iyi saran oyunlar neler? briçok oyunu oynayıp bitirdim yanlız.bitirdiklerim;Dirt 2,Kane&Lynch dog days 2,call of juarez bound in blood,nfs serisi,far cry 1-2,crysis 1-warhead,splinter cell conviction,darksiders,wanted weapons of fate,resident evil 5(daha bitmedi bu),call of duty serisi(3 hariç),bad company 2,portal,prince of persia serisi,the saboteur,dragon age,prison break the conspricy,episodes from liberty city,gta 4,mass effect 1-2,left 4 dead 1-2,borderlands,mirror's edge,company of heroes,ghost rider,conan,metro 2033,the punisher,saints row 2,assassins creed 1-2-brotherhood,arkham asylum,devil may cry 3,hawx 1-2,ghost recon serisi(ilk 2 oyunu hariç),rainbow six vegas 1-2.
sanırım bukadar.varmı önerileriniz?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

online FPS olarak CSS, L4D2, Pointblank önerebilirim. Quake live ve Battlefield Heroes var bi de, son zamanlarda oynamadım ama.

singleplayer en iyi saran oyunlar olarak Planescape Torment, Morrowind, Vtm Bloodlines, Vtm Redemption, Neverwinter Nights Mask Of The Betrayer diyebilirim.
sevdiğim diğer oyunlar arasında Sanitarium, Dungeon Keeper, Max Payne 2, Gunman Chronicles, Fallout 2, Chronicles Of Riddick, Dark Messiah Of Might & Magic, PS3'ün varsa bi de The Darkness var.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

strateji ve total war serisi ile aran varsa eğer napoleon total war u "all in one mod" ile oyna derim. grafiklerden, seslerden, asker çeşitlerinden, ülkelerden, bayraklara kadar herşeyi elden geçirmişler. (unzip edildiğinde yaklaşık 2.5 gb yer kaplıyor).

http://www.twcenter.net/forums/showthread.php?t=340125 modun ana sayfası.

http://www.youtube.com/watch?v=zpkxdgDjuzA&feature=related detaylı tanıtım videosu.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...