Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Spartacus - Gods of the Arena

Cystein

Öne çıkan mesajlar

NolaxThensbane said:

En başından daha belliydi hatunun zehirlediği.Baba öldü ve HOUSE OF BATİATUS WİLL RİSE AGAIN! olacak.Zeynanın memelerde pörsümüş gitti ilkokul hayallerim.Ashurun bacak ne zaman gidecek acaba merak içindeyim

crixus kesecek bacağını sanırsam. ilk sezon o tarz bişi demişti

Sosyal ağlarda paylaş

ulan gannıcus ust oynadık yatırdın kuponu gıttın yenıldın bılerek sıkecı herıf senı. sonu baya guzeldı bu kadar duygusal bıtıcegını dusunmemıstım quıntus babasının kafaya gecırır dedım, yapamadı eee baba karsındakı sonucta ınsan yapamıo ıste oyle kolay :) gaius da olsa duyguları varmıs demekkı. zeyna da az degılmıs sınsı karı goturdu adamı cat dıe zaten bellıydı ama ben gauıs beklemez dalar babasına dedım olmadı. crıxus lada ılk yatısını ogrendık cocuk ıcınmıs sonra gonul koymus galyalıya :) guzel bolumdu, gelecek bolum cosar dızı buyuk ıhtımal lucretıa sarabı Tullius zehırlemıs dıyıcek gauıs da adamı gıdıp kesıcek Oenomaus ıle hem karısının hem babanın hemde gıa'nın ıntıkamı alınacak. tullıus olmelı!

Sosyal ağlarda paylaş

ağırından

sezonu şöyle bi düşününce, 5 bölüm boyunca seyircilere tullius'a karşı bir nefret ve kin empoze ettikten sonra sezon finalinde tullius'u öldürmemek olmaz. bu 5 bölümün de tüm olayı tullius'un öldürülüşünde seyircinin alacağı hazzı artırmak amaçlı.. asıl merak uyandıran, adamı nası kesecekleri. gerçekten piskopat bi dizi akjshfa

Sosyal ağlarda paylaş

aquila said:

delikanlilar listesi:
oenomaus
spartacus
crixus

serefsizler listesi:
geri kalanlar

crixus ve spartacus en büyük şerefsizler aslında abi, kocaman house of batiatus'un içine ettiler. O kadar pleasure, okadar slave boş yere öldü. oenamaus(garibim) ve medicus dışında masum yok ahaha.
Sosyal ağlarda paylaş

Nessaftw said:

Wispy said:

Diana

Abi en çok bizim pembe yanaklıya sevindim lan bu bölümde

Gladiatorler savaşarak özgğrlüğünü kazanıyor, bu kız tecavüz edile edile kazandı

kızın aslında double penetrationdan sağ salim çıkması sonrası özgürlüğünü kazanması lazımdı.

hakketten ha : )
Sosyal ağlarda paylaş

beyler

şimdi ister misiniz bizim zenci, battiyle kılıcı kapip tullius'u parçalara ayırıp ölüsünün üstüne işesinler?
hmm
daha brutal da olabilir. nitekim spartacus izliyoruz.
bi de dizide hep "enemeyes" diyolar. adamın ismi cidden oenamaus olarak mı yazılıyo? ohemkümberik

Sosyal ağlarda paylaş

aquila said:

delikanlilar listesi:
oenomaus
spartacus
crixus
serefsizler listesi:
geri kalanlar

oenomaus en delikanlı harbiden, spartacus ana kahraman kontenjanından giriyor listeye, crixus iç güveysinden hallice. gerisinin alayı şerefsiz, ashur ludus içinde on tullius gücünde şerefsiz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...