Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 eyes wide shut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 zamunda ve arenabg de ban yemiş bunlar yaa. 4 var ama eskiler silinmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 ev harbi kerhaneye dönmüş bu ne lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 duyan koşuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Abi şu dk 7. dk da başlayan dövüş ne ya. Adam 07.14'te kalkana gömüyor, adama kamyon çarpsa o şekilde hareket eder ancak o nasıl fizik kuralı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 netten ızleyebılecegım bı lınk arıyorum bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 sitelerin alt yapısında sorun varmış.diziler izlenemiyormuş,felç anlıyacağın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 o diilde benim laptop harbiden gitmiş artık goruntu kalitesi yüksek film dizi izleyemiyorum bilgisyar takılıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 boku cıktı dizinin her yer vıcık vıcık seks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 bu bölüm çok sarmadı ya nedense Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 evet aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Ara sicak gibi bisi bu bolum. Gelecek 2 bolum manyak olacak kanimca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 bu bölüm en sıkıcıydı şuana kadar ki ama bir sonraki bölüme nasıl bir zemin yapmışlar offff bekleyemicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Gannicus vs Gavin Rossdale Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 lannnnn ağlıcam gaia :((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 laf olsun torba dolsun yapmaya gerek duymayacak bir seriydi, ne gerek vardı bu kadar bomboş geçirmeye anlamadım gitti. 6.bölümün final olmasından da dolayı ve isminin "bitter end" olmasından dolayı dehşet olyalara gebe olacaktır, bu bağlamda önümüzdeki bölümden de gayet ümitliyim olayların gelişimi açısından. yani yetti gari kaç bölümdür genelev izleyip duruyoruz. biraz da arena görelim yahu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Asgard said: bu bölüm çok sarmadı ya nedense +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Bildiğin rezaletti bu bölüm ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 GAIA WTF lan dfsghkıojsdklfmdöçbc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 olm ilginç bi olay gelişti onun dışıdna çok tırttı lan. o geçen 3 bölüm nası epikti. vay ya moralim bozuldu uyuyodum lan izlerken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Sage said: GAIA WTF lan dfsghkıojsdklfmdöçbc öldüreceği belliydi zaten herifin gaia ile konuşmasından, sadece gaianın işini bu kadar kanlı bitireceğini sanmıyordum. ama bir şekil intikam alacaklar, hatta babadan bile böyle hiç kendisinden beklenmedik bir hamle bekliyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 böyle daha sakin entrika bilmemneli bölümler de olucak dierleri de olucak. dengeli zevk almak lazım diziden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 neden hyr da tulius'un gaia'yı öldürmesi ne işine yaradı? batiatus'u sinir etme dışında bi olayı var mı? bi şeyler kaçırdım sanki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 paticik capua zirvesi yapmak lazım, batiatus reisin hanesinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Xelee said: neden hyr da tulius'un gaia'yı öldürmesi ne işine yaradı? batiatus'u sinir etme dışında bi olayı var mı? bi şeyler kaçırdım sanki... mesaj vermek istedi işte, bu şekilde beni satın alamazsınız die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar