c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Harikaymış. Keşke olsa ne güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Hold'a aldılar. Aynı gün yine insanları reject ettiklerini düşünürsek kötü değil. Sonuçta henüz bakıp bakmadıklarını bile bilmiyordum, şimdi baktıklarını ve doğrudan reddedilecek bir adam olmadığıma karar verdiklerini biliyorum. Hayırlısı diyorum. Şimdi gavurun LOCI (Letter of Continued Interest) dediği naneyi yazıyorum. Güzel oldu, Fedexliycem yarın ya da Pazartesi, bakalım artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valerius Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 The Admissions Committee has reviewed your application and has decided to hold it for further review. Although we regret the immediate uncertainty this entails, the purpose of holding applications is to ensure that each application receives thorough and fair consideration. Once a larger portion of the applicant pool has been reviewed, the Committee will be able to provide you with a decision to admit, deny, or wait-list your application. These decisions may be made at any time between now and late spring. Unfortunately, it is not possible to predict the next decision on your application or the timing of that decision. If you are facing a deadline with another school, it may help to inform us, but we still may not be able to provide you with definitive information. A hold decision provides you with the opportunity to update and supplement your file. For example, if you have received additional grades since submitting your transcripts to LSDAS, please send these new grades to LSDAS. Additional letters of recommendation are also welcome. If you have a special interest in attending Harvard, please feel free to tell us about that as well. Any new information that you feel might be helpful is appropriate. All correspondence to our office should include your LSDAS registration number and be signed by you. We will be unable to confirm with you over the phone if we have received any of the above information. If you would like to confirm receipt, please include a self-addressed stamped postcard with any correspondence and we will mail it back to you. We will make final decisions as soon as possible. However, if you do not hear from us again before mid-April, you may want to reserve a place at another law school while awaiting Harvard's final decision. Thank you for your patience and your interest. We will contact you as soon as the next decision on your application has been made. Sincerely, Josh Rubenstein Assistant Dean and Chief Admissions Officer Not: Şöyle bir adamdan e-mailim olsun, 100 milyar borcum olsun. Ahuhuahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 tebrikler(tu) :) Rubenstein. BEELR ADAMLAR DUNYAYI YONETIYOR DIYORUM INANMIYORSONUZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onetimebaby Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 kabul alirsan zaten yarim milyon dolar borcun olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Olmaz derlerse Trinity'ye başvur derim ben. O sonuçlarla girersin. Neden dersen: Kütüphane (tu) (tu) (tu) Dublin (tu) İrlanda kızları (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 onetimebaby said: kabul alirsan zaten yarim milyon dolar borcun olcak. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Yarısına kadarı need based aid den geldiği için en kötü ihtimalle faiz dahil 200k borç oluyor, o da 25 yıl vadeli. Can sıkıntısına mahal yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 hadi iyi şanslar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 @quixef Tr ye donmeyi bir sure dusunmuyorun dimi? acceptance alirsan eger donersen alman gereken fark derslerine, staj a falan bakarsan iyi olur, sonra sikinti yasama. birde yale e de basvurmussundur umarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 matama said: @quixef Tr ye donmeyi bir sure dusunmuyorun dimi? acceptance alirsan eger donersen alman gereken fark derslerine, staj a falan bakarsan iyi olur, sonra sikinti yasama. birde yale e de basvurmussundur umarim. Şu anda da Sayıştay Denetçisi olarak çalışıyorum zaten. Harvard'ın da LIPP (Low Income Protection Plan) diye bir olayı var, devlette veya hukukla ilgili olmak şartıyla herhangi bir işte veya bunların uluslararası eşdeğerlerinde çalışıyorsan (ki Sayıştay bu kapsamda) ve gelirin yıllık $42k nın altındaysa tüm öğrenci borcunu Harvard ödüyor. Bu belli bir esneklik sağlıyor. Ama duruma bakacağım, borcu ödeyene kadar orada bir hukuk firmasında çalışabilirim, şu anda ilk öncelik kabul alabilmek. Yale e başvurmadım, sadece Harvard, çünkü Harvard'ın Harvard University Employees Credit Union loan ı yabancılara kefilsiz verilen tek borç türü, hepsini cepten karşılayamayacağım için tek opsiyon Harvard (öeh o kadar üzgünüm ki böyle kötü bir okul tek opsiyonum olduğu için anlatamam :P). Neyse cevap beklioruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 İnş kabul alırsın başarılarının devamı gelir kardeşşş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 42k/12 aylık 3500$ ediyor sayıştay'da denetçi olmak kulağa baya iyi geliyor ama maaşın 3500$'dan çok mu uzak yoksa ucundan falan mı yırtıyosun merak ettim. Özel bir soru olarak algılarsan es geçebilirsin tabii. hırslı çalışkan ve zeki birine benziyorsun da big 4 kovalamak yerine niye <3500$ ile memur olmayı seçtin doğrusu merak ettim. özelden abilik yaparsan fena olmaz duymak isterim valla :P (gerçi her iki şekilde ilk 2-3-5 yıl falan fazla maaş alınmıyor dolayısıyla kariyerime big4la eşek gibi çalışarak başlayıp turnayı vurmak yerine sayıştayla aynı hesap oluyor falan dedin sanırım) umarım istediğin olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Şubat - 2011 maaşım 3700 TL olarak yatacak. (5. derecenin 1. kademesi) $3500 ün üzerini Uzman Denetçi payesini aldığımızda görebiliyoruz. Neden Big 4 değil? Deloitte ta yaz stajı yaptım, İstanbul İş Kulelerinde ve gördüm ki giriş aşamasında deli sürünüyosun, Sayıştay'da daha düşük maaş alıyorum evet ama kafam rahat ve böyle olaylara kasabiliyorum, Deloitte ta çalışıyor olsaydım bunun mümkün olacağını pek zannetmiyorum, LSAT için practice testleri (ki bir oturuşta 140 ila 175 dakika kesintisiz çözmen gerekiyor) iş yerinde çözdüm. Deloitte un cubicle larında bu pek mümkün olmazdı takdir edersin ki. EDIT: Ayrıca, Sayıştayın İngilizce de ifade ediliş tarzı kulağa oldukça hoş geliyor, resumé yi de şenlendiriyor kanaatindeyim. Supreme Audit Institution, Turkish Court of Accounts. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Bu kadar açık cevap için teşekkür ederim valla. Tam da aklımdan geçen durumdaymışsın aslında. =) Kolay gelsin öyleyse tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 harvard çok overrated -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Çoğu iyi okul overrated zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 ya sesu senn imzan bende değişik çağrışımlar uyandırıyo. ben mi fesat fikirliyim yoksa imza gerçekten fesat fikirlemi yazılmış? asds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 fesatsın sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Dragonmax said: ya sesu senn imzan bende değişik çağrışımlar uyandırıyo. ben mi fesat fikirliyim yoksa imza gerçekten fesat fikirlemi yazılmış? asds mantrain gelio aklıma benim, lol. bu arada quixef, umarım kabul edilirsin. dualarımız seninle =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Dragonmax said: ya sesu senn imzan bende değişik çağrışımlar uyandırıyo. ben mi fesat fikirliyim yoksa imza gerçekten fesat fikirlemi yazılmış? asds Sen fesatsın. Marcel Mauss'un "the Gift" adlı kitabından alıntıladım. Çok hoşuma giden şeyler yazmıyor ama cümleyi beğenmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 sayistay bayag iyi maas veriyormus ya 3700 net dimi? sayistay baskani ne aliyor 100bin falan mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Hakim maaşı alıyoruz. Ben 99 KPDS dolayısıyla 77 TL fazla alıyorum o kadar. Sayıştay Başkanı nı tam bilmiyorum, Yargıtay ve Danıştay Başkanlarıyla aynı alıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 sen her mesaj yazdiginda ben heyecanlaniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar