quixef Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Arkadaşlar bu konuyu açmamdaki gaye hava atmak değil, çünkü daha kabul almadım, sebep derdimi dökmek bilgi sahibi olan varsa bilgi almak, gavurun deyimiyle "vent" bir miktar da "rant". 04 Kasım 2010 da başvurdum ben bu okulun JD sine, Ekim 2010 daki 170 LSAT puanımla, 17 Kasım da "Under Review" oldum, Aralık ta LSAT a tekrar girdim 176 aldım, şimdi aylardan Ocak, günlerden çıkmaz ayın son Cuması. Durum ise şu: - Benimle aynı tarihlerde review e alınanlar haber alıyor. - Eğer konu ikinci LSAT a girmemse bu durumdakiler de haber alıyor. Haber almanın içeriği, genellikle "hold" ki bu biraz boktan, buradan admit e gidiş ihtimali az, bu açıdan haber almamak iyi gibi görünse de, hiç bir şey duymamış olmak, Sizce iyi midir, kötü müdür? Aklımı çıldırıcam şimdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 sen kotuye yor, iyi cikarsa sevinirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 İyiye veya kötüye yorma bence ama heyecanlanmamak için senko'nun da dediği gibi "nasıl olsa olmaz abi" de geç cevap gelene kadar. Hold almak iyiye alamet değil demek de doğru değil hiç belli olmaz; sonuçta open admissions yok Harvard'da bildiğim kadarıyla. Adamlar elbette başvuran herkesi görüp ona göre değerlendirecekler. Final application deadline geçtiyse de hold diye cevap alanlarınkini okumuşlardır seninkini okumamışlardır daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 holdları boşver acceptler yollanmış mı kimseye (gradcafe sitesinden kontrol et) çok accept yollandıysa sen de muhtemelen reject ya da holdsundur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 cildrima, giremezsin zatne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 girerse napcaksın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 bence girersen mezun olduktan sonra şükrü'ye dava aç kazan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 tebrik edip isime bakicam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 adam harvard hukuğu bitirip şükrüyü ne yapsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Gradcafe de yok, accept gönderilenler oldu evet ama "rolling admissions" diyor adamlar, yani bir kısım accept oluyor, başkalarına bakıyorlar, ya JR1 dedikleri telefon mülakatına çağırma olayı oluyor ya doğrudan reject ya da hold a atıyorlar (ki bunun anlamı işin başındaki adam, bu JR (Josh Rubenstein) e göre, "daha sizin başvurunuz hakkında karar veremiyoruz, application pool un tamamına bakmamız lazım, sizden iyisi Şamda kayısıysa alıcaz). Benim durumum acayip, çünkü benimle beraber başvuranlara baktılar, holddur şudur budur oldu, bende tık yok. Girerdim giremezdim meselesine hiç girmiyorum, sonuç olarak bahsettiğimiz okul Harvard, ben de LSAT ta iyi puan alınca öyle bir olta attım ya tutarsa diye bakıcaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valerius Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 ilk kabullerden sonrakilerin hali ne olur belli olmaz. o yıl başvuranların tavsiyelerine, neye güvenerek başvurduklarına göre değişir. en azından ivy league dışındakilerde öyle XD canını sıkma sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 beyler bılıyorum forumumuzda küfür etmek yasak falan mazur gorun su lafımı o yuzden hsktr ya millet harvard law school dıyor bız basit edebiyattan gecer mıyız umuduyla finallere calısıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Adam haklı beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Abarticak birsey yok. Bu kiz bile bitirdi orayi. http://okladki-divx.neostrada.pl/covers/l/legally_blonde.jpg Hatta filmini de cektiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 marvelothu harvardda gormek ısterız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Benim yurtta ciddi şekilde bu kadın gibi olmak isteyen bir kız var. Yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 -__-' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 sesu said: Benim yurtta ciddi şekilde bu kadın gibi olmak isteyen bir kız var. Yazık. adamin yurdu var beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Anlamadım ben espriyi. QQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Geçtiğimiz Cuma günü (21.01) cayır cayır harcadılar gene bir sürü insanı, benden önce, benden sonra, benimle aynı gün başvuran filan (hold / reject vb.) bana hala bir şey yok. Büyük ihtimalle benim dosya masanın arkasına filan düştü herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 gradcafeyi takip etmekten baska sansin yok gibi. kac kisi aliyor bolum biliyosan ve kac kisi siteye kabul edildigini yazmis? buna gore umut etmeye tamam ya da devam. gec gelen haber kabul edilmis olma ihtimalini artirir diye dusunuyorum, reddedilsen beklemezdin hala. umarim kabul edilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Valla konu da o işte. Hiç Harvard dan beklenmeyecek bir şekilde tonla insan alıyor, geçen sene 833 kişi kabul almış, 559 kişi kayıt yaptırmış (aradaki fark, Yale'e gidenler, Stanford, daha düşük sırada olanlara full burs alanlar filan). Daha yarısı filan ancak doldu sınıfın diye biliyorum ve son aldığım LSAT puanı, dünyada ilk 520 içinde olmam demek; dolayısıyla matematiksel açıdan bir sıkıntı yok, bakıcaz artık heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 sorsana adamlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 hadi bakalım haber et bize sonucu, bi de harvardlı patimiz olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 amin inşallah maşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar