senko Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Absolut said: 2 cocugun okul masrafı sadece 3000+ batmışım ben ulennn lan soyle seyleri okudukca boyle evlenme cocuk istegi fln ucup gidiyor, kendimi daglara ovalara veresim geliyor sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 abi cidden ask cocugu falan olana allah kolaylık ya da zengin anne baba versin :D oturup planlamadan oyle bi kulfetin altına girilmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 lan bir şey de yapmıyorum ay boyunca ama, 600-700 arası giriyo her ay. 150si falan kredi kartıma gidiyo ama 2 aydır. sigara bira derken bitiyo param durduk yere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Estel_Anorien said: sağolasın synthciğim senin de giderin var. noluyo yaaa! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 500 küsür ama daha 1000 kazansam onu da yerim yani sorun değil dsfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Absolut said: 2 cocugun okul masrafı sadece 3000+ batmışım ben ulennn evlilik gelince masraf azalır derdim. Abim evlendi, hemde öğretmenle. Oh dedim rahatlıcanız, e o da dedi ki olm para arttıkça standartlar artıyor. Tekken, akşamları kombi yakarken şimdi bütün gün yakıoz, daha konforlu ev daha şu daha temiz mekanlar daha bu derken o para da gidior demişti. Ya bide çocuklar var!OF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 standardlar artmicaksa paranin artmasinin bi anlami yok ki zaten, daha iyilerini daha fazlasini almak icin kazaniyosun parayi. cocuk olayi baska bisey tabi, yapmayin cocuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
attila11 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Suark said: Absolut said: 2 cocugun okul masrafı sadece 3000+ batmışım ben ulennn evlilik gelince masraf azalır derdim. Abim evlendi, hemde öğretmenle. Oh dedim rahatlıcanız, e o da dedi ki olm para arttıkça standartlar artıyor. Tekken, akşamları kombi yakarken şimdi bütün gün yakıoz, daha konforlu ev daha şu daha temiz mekanlar daha bu derken o para da gidior demişti. Ya bide çocuklar var!OF abi eşimle gittiğim ortamları ben tekken hayatta gitmem evlilik artı masraf of of çocuk ta olur sa boku yedik. bu anket şöyle yapılabilirdi. kişisel masraflarınız kaç lira aylık diye. ben de sigara yok içki yok hiç birşey yok ot gibiyim ama aylık 3500 gittiği oluyor. her taraf çakal dolmuş ya bi düğün resmine 650 tl verilir mi ya. neymiş herkes veriyormuş neymiş bi kere oluyormuş!!! kira mobilya taksiti banka kredisi 2( katkı+öğrenim kredisi) kredi kartı . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 31 bedava Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 senko said: Absolut said: 2 cocugun okul masrafı sadece 3000+ batmışım ben ulennn lan soyle seyleri okudukca boyle evlenme cocuk istegi fln ucup gidiyor, kendimi daglara ovalara veresim geliyor sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar