MoMo Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Vodan senın mesajı ben bıyerden hatırlıyorum.Başka bı topicten dogru mudur =p[signature][hline]Doğruların Kaderidir Bu Yanlızlık...
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Eet orada da vardı yeri gelmişken yazalm dedik ama hangi thread olduunu hatırlayamadım diğerinden c/p yapamadım[signature][hline] V ò d à n | ICQ
MoMo Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 dogrudur cnm bende c/p yaptın demedım ki =)[signature][hline]Doğruların Kaderidir Bu Yanlızlık...
hella Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 bide kadran olayı var, polisi kafalıyosun. modifiyeli araçlar fln kadrandaki hızın üstüne çıktığında yakalanırsa, polisi çağırıyosun bak o hızı yapma imkanım yok, kadran en fazla bilmemkaç diyosun. ha o zaman radarda hata olabilir diyo bırakabiliyo.[signature][hline]G-power a.k.a gehena werewolf uin
capul Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Ulen bi hayalet araba yapmadılar gitti, ne bu radar stresi kardeşm :D
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Ozaman KM yi Mile olarak deiştirsen çözülcekmi yani olay? Yemezler gerçi de bu radar lar plakayı kendimi okuyo yoksa polis 5692 Gri Honda gibi telsizlemi bildiriyo. Plakalara sıkılan bi sprey var diye duymuştum ogs lerde işe yarıyomuş.[signature][hline] V ò d à n | ICQ
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Konuyu açan Admin Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 plaka olayını bende fotograf cekiyo ve öyle tespit ediyorlar diye biliyordum meger arabanın markası ve rengi diye bildiriliyormus . Dayım anlatmıstı geçmişler boyle sonra bakmıslar radara yakalandılar hemen yavaslamıs yol kenarında bi ufak gözlemecimi ne bişi varmıs orda 2 saat oturmuslar ehe :) sonra kalkmıslar tabi bi yandan yola bakıyorlar bunların arabasının aynı marka aynı renk 2 araba daha geçmiş o süreçte yırtmıslar ödemeden :)[signature][hline]Grandmaster Hamburger
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 o yöntem ancak yüksek rakamlar için geçerli olur hella :/ mesela sahilyolu bakırköy-sefaköy arasında bir konrol noktasındaki şu diyaloga dikiz: - hız sınırını aştınız beyefendi. 60'la gidiyordunuz. - nasıl yani aştım? alttan mı aştım sınırı? - hayır beyefendi, bu yolda hız sınırı 50 km. - yürüsem daha hızlı giderim? - siz bilirsiniz. ceza epey yüksek. ödeyecek gücünüz var mı? sonrası özele giriyor zaten. yazmayalım :D[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Konuyu açan Admin Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 bakırkoy sefaköy arasında hız sınırı 50 olsun 60 la geçenleri çeksinler, çekilen arabaların parkı için sefaköydeki havaalanını kapatmaları lzm anca anadol ve murat 131 ler ceza yemeden geçer kamyonlar bile 60 dan fazla basıyo :)[signature][hline]Grandmaster Hamburger
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 eheh öyle tabi. ama işin sırrı son cümlede :p: "ödeyecek gücünüz var mı?" yani çorba parası kalmayınca 60'la gideni bile durduruyorlar o yolda.[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 said: fedaykin, 18 Ağustos 2004 17:10 tarihinde demiş ki: benim esas merak ettiğim çevirmede de durmadın bastın gittin diyelim ne oluyor. Kaçmayı başarınca sonuç nedir? Yine yiyosun cezayı, kaçan arabaya plakaya yazabiliyorlar. Birde kaçtığın için yiyorsun ayrı..[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online
bLaQ Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 kaçan arabaya yazdıklarından emin misin çünkü siyah bemewe falan diye kodluyolar telsizden plaka duymadım ben çünkü hehe..[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki -
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Konuyu açan Admin Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 siyam bemewe diye kodluyor ve ileride polis çevirmesinde siyah bemewe y gördügünde dur kardeşim diyo o durmaz ise o noktada plakasını alıp ceza uygulayabiliyorlar ki arkadaşlarda bunu bahsetmiş blaQ efendi :)[signature][hline]Grandmaster Hamburger
bLaQ Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 kelim parlağım canım ciğerim, polis kontrolünden kaçacak herif ordan 90 la geçip plakasını mı okutacak? :)[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki -
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Wala bizi çeviren elemanda plakanın sonundaki 4 rakam ve arabanın rengi/markası vardı numarayı yanlış almış bi rakam farklıydı ama soradan baktı aha tamam yanlış almışım ama sizin araba işte dedi Oradan geçen o renk o model ve plakasının 4 rakamından 3 ü tutan kaç araba olabilr aynı anda diye bizde gık demedik[signature][hline] V ò d à n | ICQ
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Konuyu açan Admin Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 polis otobanda 90 la geçen arabaların arasında durup hoop dur demiyor çevirme yaptıgı yerlerde 3 şerit veya 2 şerit olan yolu tek şeride düşürüp yolun kapanmıs seridinde ve sağ tarafta olmak üzere en az 2 polis bekler ve her arabaya önce yavaşlamaları yönünde avcunun içi yere bakacak sekilde yukarı aşagı haraket ettirir, arabalar yavaş geçer ve ceza için çekecegi araçlarada kenara çekmeleri için işaret eder ve zaten polislere hız sınırını aşan arabaların tipi ve hızı sıra sıra soylendigi için hangi arabanın nezaman oraya gelecegini bilirler o noktada arabalar 90-120 olan hızını 30-50 ye düşürdügü için kaçma ihtimalinde büyük çoğunlukla plakayı kaptırırlar[signature][hline]Grandmaster Hamburger
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Yazık olmuş dyna..[signature][hline]Madcat.. Üzdün yeter üstüme varma, Soru sorma biliyorsun, Mazeretim var. Boş konuşma görüyorsun Asabiyim ben...!!! [Bu mesaj Epxmadcat tarafından 25 Ağustos 2004 19:14 tarihinde değiştirilmiştir]
ghaldszar Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Bilgilerinizin çoğu yanlış sakata gelmeyin. Sehir ici hız limiti:50 Sehir içi cevre yolları hız limiti: 70 Sehir dışı Hız limiti: 90 Otoban Hız limiti: 130 dur. Bu hızları %10 aşdığınızda ceza yersiniz. Eskiden bir sene içersinde 5 kere hız cezası aldığınızda ehliyetiniz bir seneliğine elden gidiyor ve sonucunda psikolojik tedaviye giriyordunuz. Sanırım o limit simdi yılda 3 kereye düşürüldü. O yüzden dikkatli olun. Eğer radar sizi yakalar ama siz bir şekilde cevirmeyi atlatırsanız ceza plakanıza işler. Dolayısı ile plakanın sahibi olan kişiye. Fakat cezalar direk ehliyete yazılmadığı sürece katlanamaz. Kişinin bilgilendirilmesi ve imzasının alınması durumunda 10 gün içinde 2 kat 20 gün sonunda da 3 kat artar ve o şekilde sabit kalır. OGS sistemlerden kaçak geçerseniz diğer tarafta polisler önünüzü kesmezler. Direk olarak plakanıza kaçak geçiş işlenir. Bunun rakamı+cezası+faizi eninde sonunda adresinize fatura olarak gelecek ve yine ödemediğiniz takdirde icra yoluyla alınacaktır. Bu sürecte en az 2-3 sene sürmektedir. Fakat 2001 de yapılmış bir kaçak geçişin ücreti 100 milyona kadar ulaşabilmektedir.
Öne çıkan mesajlar