Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Admin Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 yahu safranbolu taraflarına gittim 1 haftalık giderken bolu dağı inişine tam dümdüz bir yokusa radar koymus cakal polisler hız sınırıda 70 demişler ki 2 kat para cezası yazsın e 130 la iniyordum aşagı ama dümdüz ve sağımda kamyonlar iniyo sol seritte de arabalar zaten 2 serit var indik çevirdiler adam gülerek geliyo efendim 130 yapıyordunuz radara yakalandınız haydaaa indik fln annem konustu demişler bilgisayara girdik bilgileri hersey kayıtlı ceza 169milyon yazdı çizdi adrese gelicek dedi bindik ordan safranbolu ya kadar hep dikkat ede ede geldim baska bişi olmadı rahatça vardık sonra bugun geliyorus hep dikkat ediyorum elalem 170-180 basıyo en sonunda ist ye geldik gişelerden geçtik ohh dedim bi soluklandım sonra gelirken bi viraja girdim cıktıgımda pat bida çevirme hooop dedi durduk 135 yapıyormusum ulan 120-125 gittim anca otoban orası ne ayak derken 80 mi 90 mı neymiş hız sınırı 83milyonda orda kestiler onuda biz ödicez 10 gün içinde ödenmezse 2 katına cıkıyormus bi 10 gun daha atarsa buseferde 3 katına cıkıyormus[signature][hline]Grandmaster Hamburger
_Tora_ Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 dynacım gecmiş olsun diemicem PATLASIN :)[signature][hline] blackchaos, 04 Mayıs 2004 14:16 tarihinde demiş ki: Kaka manchestera bu sene geldi Hasselbaink de bu sene geldi.
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Konuyu açan Admin Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 bolu dagında yokus asagı 5. vites gaza basmıyorum araba 100 le iniyo zaten kamyonlar 70 le gidiyo o yolda feci sinir oldum ya ne boktan kurallar fln hangi arabaya gore cıkarıyolar o hız sınırını anlamıyorum ki anadol la gitsem 70 belki[signature][hline]Grandmaster Hamburger
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Çok titizimdir bu konuda. Şehir içinde düz yolda basarım bol bol ama şehir dışına çıktığımda 90-100 aralığının dışına çıkmam. Eskisi gibi değil artık, çok önem veriyorlar bu hız sınırlarına. Ve nereye radar koyacaklarını çok iyi biliyorlar. Özellikle Türkiye'nin batısı gibi yerleşim birimlerinin birbirlerine çok yakın olduğu yerlerde dikkat etmek lazım. X kasabası ile Y kasabası arasında 10 km varsa ilk 5km X'in polisleri, sonraki 5km Y polisleri radar koyuyor. Aynı olay Y çıkışında da var. Devamlı radarlardan geçiyorsunuz.[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Konuyu açan Admin Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 neyse artık baya bi tecrübe kazandım radar konusunda birdaha girecegimi zanentmiyorum bikaç kişile konustum -polis tanıdıgı olan- anlattılar olayı .[signature][hline]Grandmaster Hamburger
_Tora_ Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 o yolda tam basmalık cok guzel rahat bir yol ama radarlı :)[signature][hline] blackchaos, 04 Mayıs 2004 14:16 tarihinde demiş ki: Kaka manchestera bu sene geldi Hasselbaink de bu sene geldi.
hella Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 radara yakalandığını fark ettiğinde, bi yere gir abi mola fln ver. polis çevirme kalkıyo zatne bi kaç saate. gerçi bilgisayar kaydı fln varsa, aracı satarken çıkar ortaya bi güzel 3547 katı olarak[signature][hline]G-power a.k.a gehena werewolf uin
navyamphs Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Trafik cezaları 3 katından fazla artmaz diye biliyorum. Değil mi ?[signature][hline]Külliyen Yalan © Silthanas
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Konuyu açan Admin Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 bolu dagından inerken zaten mola vercek yer yoktu orda -ki nereye radar koyduklarını bile bilmiyorum sağ tarafım hep kamyondu o arada yakalanmısım gelirken de zaten bi viraj girişinde köprü altına koymuslardı sağda duraklıcak yer bile yok cıkıyosun adamların dibine .. ve ayrıca radar arabanın yanından geçerken de deil 100-200 metre oteden de arabanın hızını algılıyomus öle duydum yani arabayı gorunce yavaslama olayıda kalmadı yolda radar var tabelası asmaları zorunluymus gerçi onu gormedim yanımda annem oturuyodu o gişelerde arkaya geçti kardeşim geldi o bakmayı unutmus tabi radar varmı diye patladık toplamda 253milyon ödicem işte ..[signature][hline]Grandmaster Hamburger
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Doğru, ilk 10 gün içersinde ödenmezse direk 3'e katlıyor ve bir daha artmıyor.[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Konuyu açan Admin Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 ilk 1 0gün içinde ödenmez ise 2 katı sonra 10 gün daha atarsa 3 katı oluyor ceza kagıdı suan elimde orda yazan bu[signature][hline]Grandmaster Hamburger
fedaykin Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 benim esas merak ettiğim çevirmede de durmadın bastın gittin diyelim ne oluyor. Kaçmayı başarınca sonuç nedir?[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz"
navyamphs Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Jandarma kovalayıp, karakolda baardıktan sonra bilgisayarlarına 3.2 gb hdd aldırıyo. Bana ööle yapmışlardı. Gerçi ben ambulans sandım sizin arabayı dediğim için yırtmışta olabilirim :)[signature][hline]Külliyen Yalan © Silthanas
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Konuyu açan Admin Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 aklıma bişi geldi ama geç kaldım adamların çevirme yaptıklarını gorduunde hemen 4 lüleri yakıp anneme rol yap hastasın dicektim adam durdurunca polis bey telefonum su annem hasta acilen hastaneye goturmen gerekiyor diyip böyle telaşlı görünseydim yırtardım herhalde :)[signature][hline]Grandmaster Hamburger
Shagrath Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 biz 2 sene once bodruma gıderken gıderken 6 kes yakalanmıstık :)[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca? 23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield.
Eternal Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Hayatımda radara yakalanmadım. Yakalayamadılar bizi..[signature][hline]..it's time I disappear
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Abi yolda radar var yazısı koyuyolar hakkaten ama bi çalının arkasına görünmeyecek biyere. Bizde tatilden dönerken başımıza geldi. 2 araba dönüyoduk bizdeki arabanın sahibide öndeki arabayı kullandığından hani yanından yardırıp geçelim gibi bi durum sözkonusu değildi. O nekadar giderse bizde okadar gidiyoruz fln. Arkada radar olduğunu farkettik bi ara peşimizden geliyo öndekini aradık radar war he dikkat edin fln diye. Biraz sonra öndeki geçti bizi çekti kenara polis. 112 le radara girdiniz diye sırıtıyo 112 ile radaramı girlir fln dedik halledelim dedik yok olmadı görüntü var kayıtlı fln dedi tatil dönüşümüzü zehir etti bari 160 la gitseydik bari helalinden girerdik radara =) Neyse sonra biz dumur vaziyette yawaaaş yawaş salına salına yolun geri kalanını geldik moraller bozuk. Bi 80 km kadar sonra bidaha çevirdi bi polis. Yawaş geldiğimiz için bakalım ne dicek pezemeeennkk diye baktık suratına bön bön oda biraz bizebaktı baktı baktııı kemerler takılımı gençler dedi. He dedik bıraktı. Yani radara bikere yakalandım bidaa yakalanmam dememeli =([signature][hline] V ò d à n | ICQ
De-Jeavu Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 hehe 2gün önce tatilden dönüyoz marmaristen peder kullanıo arabayı bende uyumaya calısıom arkada elimi kıpırdatcak halim yok feribotu yakalayalım diye bastıkca basıo yakalandık radar 83milyon:) bereket yerlesim yeri yakınında yakalandık fazla hız yoktu (105) dısarıda yakalasalar...:D polis dedi ilerde yine radar var dikkatli olun ondan sonra 70-80le gittik yolda 1 tane bile polis çıkmadı:) üstüne bide feribotu kaçırdık 1 saatte orda bekledik:-)[signature][hline]Don`t trouble trouble till trouble troubles you! Dejeavu The Level 50 Eldritch...
WaNTeD Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 anılar topicine yazmıştım bende 30km/h ile yakalandımdı :)
De-Jeavu Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 eheh 30 km yle anca kosarken yakalanırsın be:-)[signature][hline]Don`t trouble trouble till trouble troubles you! Dejeavu The Level 50 Eldritch...
Apex Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 valla bu konuda dikkat etmek lazim geciriyorlar , bodrum'a giderken cruise kontrol 99'a sabitledim oyle gidiyordum rahat rahat.tam milas'a geldim artik kalmis bodrum'a yaklasik 50 km yine agir agir gidiyordum 113'e cikmisim dikkat etmeden pat girdim radara yedik cezayi yanliz 81 milyon kestiler sanirim 130 ustunde olmadigim icin.donuste girmedim radara kendi arabamla gitsem cruise olmadigindan gidis gelis 10-15 kere yerdim heralde ceza 1 kereye sukretmek lazim :) gecmis olsun dynacim gacirt :) vodan 160 ile girseydiniz daha fazla ceza oderdiniz bu arada,helali filan yok bu isin yani :) [Bu mesaj -Apex- tarafından 19 Ağustos 2004 02:13 tarihinde değiştirilmiştir]
DIEMASTER Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 DynamicK şansın bu kadarı heralde haıyrlı ödemeler :) ( 30-50-90 Hız sınırıdır.Otoban gibi yerlerde ne fazla 90 yapabilirsiniz )[signature][hline]Diemaster never kill , never destroy and never forgive Slayertr Developer || MSN
Apex Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 99 yapabilirsin izin var.100'den sonra ceza yersin.
Mino Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Kayıtlı falan dedikleri anda gösteriyorlar mı? Göstermesini isteyin derim. Sallama ihtimali olabilir... İnsanı strese sokmak için ellerinden geleni yapıyor devletim helal olsun. Arabayla giderken abuk yerlere radar koyarlar, Otobüs rahatsızdır ne olacağı belli de olmaz, trenler tokuşur ya da raydan çıkar, uçaklar fabrika hatasından dolayı paslanır, kimileri arızalı parçalarla uçar... Yok abi en iyisi evde tatil yapmak :) hem tatile çıkma telaşı da yok. [Bu mesaj Mino tarafından 19 Ağustos 2004 03:32 tarihinde değiştirilmiştir]
MoMo Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 bende bı tane yemıstım fahri müfettişlerden.64 milyon haşırtt =)[signature][hline]Doğruların Kaderidir Bu Yanlızlık...
Öne çıkan mesajlar