aquila Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 sen de tam bir numanmissin gercekten, sen soylemeden tahmin etmistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 tesekkur ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 kharon da makinenin ic aksamini soker netbook yaparim burda gibi, avini gozleyen avci gibi bakmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 simdi laciverte boyadim sizi der gibi adeta... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 aquila said: garip sakalli olan hanginiz lan, tras olsun o. amish midir nedir ahhaha kesicem yakında sıkıldım zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Vidar said: aquila said: garip sakalli olan hanginiz lan, tras olsun o. amish midir nedir ahhaha kesicem yakında sıkıldım zaten bir daha ki maça yakarız o sakalı öyle gelirsen O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 aquila said: kharon da makinenin ic aksamini soker netbook yaparim burda gibi, avini gozleyen avci gibi bakmis. aahahaha nasi bi bakis oluyor o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 fede neden nefret etmiş kameradan onu anlayamadım yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 alttan alttan veremedik ısıgı ondan olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nanik_atak Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 ZaugnaKhaldun said: fede neden nefret etmiş kameradan onu anlayamadım yalnız. kameraman hayatta mı acaba? ben onun merakındayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 valla beyler superdi, tekrar hersey icin cok saolunuz :D fede basin aciklamasi bekliyoruz yoksa imza gelio olm, net :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Luniz tam bir aile babasıymışsın. Saygılarımla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 başa gelen çekilir hacım, nabalım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 imza icin organizasyona basliyorum fsdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 @ luniz; abi dual core esprisini dinledim, aklıma geldikçe gülüyorum vallahi.tebrikler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 ahahah :D ole abi direk dedim dual core :D imzaya ekliyorum benden gunah gitti :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 yapacak bişey yok hacı. söz söylendi bi kere skldfjskl :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 25dk gec geldim, bide 10dk otoparka gittim geldim, ne varsa ben yokken olmus. alttan alttan versin i hatirliyorum gerci o ayri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Yaptınız mı? İnsan bir öm atar. Gelirdim ben de. Çok kırıldım. Kız olsam Meriç arardım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 @gerge sushi/sarap konusuyla paralel konusuldugu ve 4 gun oncesinden belli oldugu icin gorulmustur heralde demistim ben, gormedigini bilsem pm atardim ben. pztsi gunu bulusmustuk. edit:yeni sayfa editi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 evet hatta ben sushi topicini baltalamistim :D bir daha yaparsak öm atarim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 ha bir de unutmadan http://images1.memegenerator.net/ImageMacro/5413412/FEDE-Alttan-Alttan-Versinler-%C4%B0stiyorum.jpg?imageSize=Medium&generatorName=paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 versinler değil soksunlar olacaktı ama nesne kullanmayı unuttum diye yani.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar