Archangel_ Mesaj tarihi: Haziran 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2018 Laraken said: 22-24 ankaradayım ben de, 6-8 arası da ankarada olacam muhtemelen. Archangel_ said: hadi yapalım. iki seçim arası mantıklı :D bu ipnanın dediği tarihte yokum ama -.- 6 ve 7 temmuz tarihleri ne oluyor ipana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2018 sdfds o tarihler olur -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 26-3 arası ankaradayım ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 20, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2018 ben de ara sıra ankarada ama cogunlukla kabaktayim ajshdajda gunu saati secin bana soyleyin qnqlar gerisi bende ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Haziran 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2018 yapalım bu hafta sonu bir şeyler hadi angara bebeleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2018 la ben pazar geliom, haftaya yapalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2018 sundan bi tane daha patlatalim mi bu hafta ?? korax ses ver la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2018 valla olabilir, ben alkol alamiyom suan ama gelirim sdg malum sac ekimi iyilesme sureci falan ehaahe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2018 Iyy yaninizda arap gibi duracak adam Aman aman icmeyin raki maki bununla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2018 Icelim beyler inadina, bi kadeh ayrani sulandiririz, ben ortama uyum saglarim öpujeme baglayip. Esh gelemediginden kiskaniyo sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2018 numan ın olduğu yerde alkole pek ihtiyaç duymuyor insan ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2018 Ooo korax geliyosa her turlu icilir :) Yarin aksam 19 uyar mi peki ona gore rez icin sayi lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2018 Yarin aksam martida arka bahcede yerimiz hazir kips Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2018 Nimanla mesajlastik benim olay net degil ama enazindan bi ugrarim diye dusunuyeaaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2018 RAKI ICIYOZ BIZ SIZ NABIYONUZ LA BEBELER ?? https://i.resimyukle.xyz/7UQIWx.jpeg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 gelemedim ya la :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 kim bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 soldaki ahmedinejad , sağdaki numan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 karşıdakiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 numanin kafasinin arkasinda da ben varim görunmuyorums djgfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 Archangel wastryx wolas ve ben Iyi ictik ama la dhandhndbddb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 hadi numan buluşma ayarla. ben içki içemediğim için mekan önemli değil. +1'imle gelirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Mart 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2020 @pascalnouman norman öldün mü bak insanlardan genel bir istek var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mart 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2020 numan dine döndü diye duydum. ya da kış uykusunda. emin değilim. arıyoruz dönmüyor bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lokkum Mesaj tarihi: Haziran 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2020 numan forum sifresini unutmus maili de mynet seciliymis galiba ona da giremiyor parali yapmis mynet lol bisey dicekseniz ben iletirim kendisini simdilik bu kadar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar