Armorian_07 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Merhaba Beni Staff Kadrosuna Alabilecek Server Ownerları Varsa Mail Atsınlar Tecrübem İyidir Seer Yada Gm Olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EharD Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Kendini Biraz daha tanit vasiflarini nerelerde gorev aldigin felan sansin artar belki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 bana fenalık geliyor, allah aşkına biri buna dur desin. biri birşeyler yapsın! lütfen yapsın, yalvarırım yapsın. yanlış anlaşılmayacak olsa, gidip cebimden alıcam host, kurucam bir tane free php script package, adını da sphere tartışma yapıcam, kaliteli insanları davet edicem. offf allahım off kalbim ağırıyor[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Fıstık [PatiPet Resimler] / The Willow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 wildpervert'ın shift protecterının bu kadar çabuk yayılacağını tahmin etmezdim. adam yeni bir dil başlattı resmen[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Fıstık [PatiPet Resimler] / The Willow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 ya telif haklarını almayı düşünüyorum legbra sen nedersin yakında vazgeçilmez olcak :) boxla falan satcam böle karizma olcak lol[signature][hline]Boo www.willow.gen.tr Shift Protector Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Forumlara thread açma ile staff member olunmaz arkadaşlar.[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ Resimlere bak,mektubumla avun,şarkılar tut,kendinden vazgeç,yastığına sarıl,korkular tut,dağılsın kalbin... Öl hatta orada..!Lanetler yağdır,beni hatırla... | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lzrn Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 +1 bencede forumlara yazarak olmaz. O shardın ownerı ile realdan yada msn aracılığı ile görüşeceksin ancak öle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 pazara doner oyle pazardan vs.'den bulunacak olsa buradan olmaz.[signature][hline]You will not leave this | Halls as you entered them. |Xharloan| Fredy Tanık olsun mavi gozlu Istanbul firardayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 "Merhabalar Domates'im satılacak tezgah arıyorum" gibi bişey.[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki: Dünya ahiret bacım olsun.. Ayda görürsem affetmem. [spo1=Paticik Halay ekibi] _o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ ../ ..../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Zanledersem bu topici actıktan sonra uo hayatına son verdı arkadas..[signature][hline]«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Can't Remember Anything Can't Tell If this Is True or Dream Deep down Inside I Feel to Scream..... Üye hatalarını 173-110-143 nolu icq'ya bildiriniz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Kullanıcı adı: Armorian_07 Eposta adresi: [gizli] Imza falan da yok, kazara atacak olsalar nereden mail atacaklar sana? :)[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Medcezir- Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Bende adminlik istiyom.. abi gm olmak icin server aranma forumu degil burasi yaa 10 konudan 4-5 i yeni açılan server 2-3 ü gm omak icin server arayan 1-2 side polemik burda soru soran adam sayısı git gide azaldı isterseniz forumun adını değiştirelim.UO Emülatorleri yerine Yeni Açılan Server Reklamları VEya Kendine Server Arayan GM ler olabilir.[signature][hline]:hrr: :hrr: Sen Ne İçin Hazırsan O da Senin İçin Hazırdır :hrr: :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Merlot Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Bu ayni arkadas, surekli uyelik alip bu tur thread'ler aciyor. Ben alistim, sizde alisirsiniz :)[signature][hline]Ben kadinin Istanbul gibi olanini severim; Fethi zor , Fatih'i tek ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar