DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Kismet'i Aircrack'ten daha iyi bulmadim. Belki ben kullanmayi becerememisimdir ama sanki Aircrack'le bu isleri yapmak daha kolay gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 kismet + aircrack ile en hizli sekilde kiriliyor zaten :) Hele ki WEP falansa, IV ler baska bir dosyaya yazdirilip sonradan tum trafik yerine sadece IV iceren dosyadaki authenticationlari kirmaya calisiyorsun. Hatta WPA icin, johntheripper + kismet + aircrack diyorum en hizlisi icin. Gerci kirsaniz ne elinize gececek, o ayri mesele.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Beyler beni emniyet genel müdürlüğünden gönderdiler başkomserin şifresini kırmışsınız 500 kontör atın önce, şu işin bi aslını astarını araştıralım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Resmi olarak hala askerim, hadi baska kapiya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Sanki askerin dokunulmazlığı kalmış gibi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar