Mithr Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 http://entelserseri.wordpress.com/ webde gezerken karsilastim, bir adam hikayesini anlatiyor, akil hastanelerine girmis cikmis falan. oldukca ilginc bi karakter, facebookdan falan ekledim acaba kurgu mu degil mi karar veremiyorum. kendisi alevi, yasadigi guclukleri falan yazmis, ya da yazdigi karakter alevi, bilemiyorum. kitap gibi ama, daha once goren var mi bunu, acilmamis da ben mi abarttim acaba. kitap gibi duruyor son derece, basilsa basilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 banko viral Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 haydar bırak bu ayakları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 entelserseri de bana nedense ChıLqhınn_Yaqhı$sıqLıI tarzı nickleri hatırlattı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 ebook gibi falan yazsaymış, çok zor oluyor böyle bişeyi blogdan sırasıyla okumak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 nick son derece ezik evet sdsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar