BaaL Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 10 sayfa geriye gittim (5 ekim'e kadar) açılmamış şaşırdım. seth rogen'ın yeni filmi. seth rogen'ı da hiç sevmem tarzım değil aslında weed komedisi yapan bi adam ama bu film çokzel olmuş, eglenceliydi bayagı. begendim (tu) http://www.imdb.com/title/tt0990407/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 bu arada bruce lee'nin oynadıgı bi diziden uyarlama film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 cizgi roman uyarlaması, espri karışık maskeli film noir polisiyesi (baya karısık yanı) seth rogen den önce önemli isim michael gondry. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 BaaL said: 10 sayfa geriye gittim (5 ekim'e kadar) açılmamış şaşırdım. ben de arama yapmak yerine sayfa sayfa geriye gitmene şaşırdım. http://forum.paticik.com/read.php?11,4272496,4272496#msg-4272496 düzeldi artık arama fonksiyonu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Cuce said: cizgi roman uyarlaması, espri karışık maskeli film noir polisiyesi (baya karısık yanı) seth rogen den önce önemli isim michael gondry. Ben yönetmenin o olduğunu bilmiyodum. Lol. kişilerin artık hiç bir önemi kalmadı. Goundry varsa izlenmek zorunda zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 güzele benziyoda türkiyede çıkmıycak galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 cok sahane olmus film, nerdgasmic, dialoglar filan cok iyi, katonun adam dovmesi sahane, herkes pek bi guzel oynamis, aferin cocuklara. filmin basinda james francoyla, christopher waltz sahnesi inanilmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Bone said: düzeldi artık arama fonksiyonu :P oğ şit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 açılmışı varmış, bone'un posttan oraya kayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar