OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 O-> : Hassittir Naaapeerrr??? O-+ : ????? En güzel tanışma taktiğidir... :)[signature][hline]<----------------------------------------------------> <-- Asp,Php,Visual Basic,Delphi,Web Design --> <----------- Bilgi Paylaştıkça Değerlidir... ----------> <----------------------------------------------------> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 arkadaşlar ben ki bir amacıma daha ulaştım :) 1 aydır meltem diye bir kızı bana karşı korumaya lamışlardı (nedenini bilmiyom kızı kullanıp atcakmıymışım neyse işte :) ) en sonunda kızı delirttim ve tanıştırcak hafta sonu euhue en kötüsü kızı görünce ya heycanlanıp elim ayağım tutulursa naparda olaydan yara almadan kurtulurum kız : kızıl saçlı saçları beline kadar uzanıyor iri mavi gözlü tatlı bişi :)[signature][hline]Cafede biz : Abi biz masaüstü yapcaktık. Cafe Sahibi: ???!!! Biz : Abi masaüstü yapcaktık yapabilirmiyiz ? Sahibi : De get hede hödö Biz : Abi noluyo AHH vurmasana biz ne dedik. Sahibi : Lahevla sapıklar gidin başka yerde masaüstü masaaltı yapın... Biz : asdasdas kopar.... Bu flimde geçen hikaye ve karakterler hayal ürünüdür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 said: drizzt_chosen, 28 Ağustos 2004 22:14 tarihinde demiş ki: said: Boojack, 28 Ağustos 2004 19:25 tarihinde demiş ki: Tesadüfler ve ortamlar önemlidir.. Filmlerdeki gibi olmaz. +7532, hiç bi kızın da böyle buluşmadan etkileneceini sanmıyorum, hiç bi kızla böle bi ortamda tanışmaka isteme, tanışmadaım, hiçte bişey kaybetmedim, onlar benle tanışmak ister çünkü... saygılarımla... heyyyyyyyyt be ama bu arada bellowda aynısını söylüyodu ben çıkma teklifi etmem alırım vs. sonra noldu(yanında ben vardım) koca bir hayır[signature][hline]im not like them nut i can pretend Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 0 said: Proxa, 28 Ağustos 2004 23:26 tarihinde demiş ki: said: elle_iphe, 28 Ağustos 2004 21:20 tarihinde demiş ki: ya can! kızdırma kafamı yok demiodur.. ya nerden çıktı şimdi ya.. ): ): nerden çıktı? hiçbir erkek "abi dur ben şu kızla arkadaş oliim sırlarımı anlatayım kesin tam kafama göredir" diye düşünerek takla atmaz tanışmak için hic bi zaman oyle yapmayız ama ben sunu ogrendim kanka kız esittir cok sevgili cunku hepsini daima sana ayarlıyabilecegi 8-9 tane tas arkadası oluyo bu yuzden son tanıstıgınız kızlara asılmaktansa kanka olmaya calısın derim cok yararını gorursunuz[signature][hline]im not like them nut i can pretend Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 melteeeeeeeeeeem[signature][hline]im not like them nut i can pretend Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 bi kızdan hoşlanırken bi kızla tanışmıştım, arkdaşıydı şimdi baya sevdiğim bir arkdaşım. ama diğer kızla hiç bişey olmadı[signature][hline]Pyr0, 28 Mayıs 2004 23:38 tarihinde demiş ki: icindeki noktayı bul...o nokta herseyın cozumunu saglayacak olan seyin oldugu nokta...o nokta iç huzurun.... blackchaos, 28 Mayıs 2004 23:39 tarihinde demiş ki: kodurtma noktaya martılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 said: trgdy, 29 Ağustos 2004 10:04 tarihinde demiş ki: hic bi zaman oyle yapmayız ama ben sunu ogrendim kanka kız esittir cok sevgili cunku hepsini daima sana ayarlıyabilecegi 8-9 tane tas arkadası oluyo bu yuzden son tanıstıgınız kızlara asılmaktansa kanka olmaya calısın derim cok yararını gorursunuz yuh artık ben ne diyim sana bu kadarmı hayatını karıya kıza endeksler insan ya kız sana kanka diyo değer veriyo halbuki sen onla sadece "taş" arkadaşları için konuşıyosun :hrr:[signature][hline]Ghost1989, 10 Aralık 2003 15:29 tarihinde demiş ki: HACKED BY PROCAST HACKING TEAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 said: Proxa, 29 Ağustos 2004 10:42 tarihinde demiş ki: said: trgdy, 29 Ağustos 2004 10:04 tarihinde demiş ki: hic bi zaman oyle yapmayız ama ben sunu ogrendim kanka kız esittir cok sevgili cunku hepsini daima sana ayarlıyabilecegi 8-9 tane tas arkadası oluyo bu yuzden son tanıstıgınız kızlara asılmaktansa kanka olmaya calısın derim cok yararını gorursunuz etme bulma dünyası uahauha :=) yuh artık ben ne diyim sana bu kadarmı hayatını karıya kıza endeksler insan ya kız sana kanka diyo değer veriyo halbuki sen onla sadece "taş" arkadaşları için konuşıyosun :hrr: [signature][hline]Cafede biz : Abi biz masaüstü yapcaktık. Cafe Sahibi: ???!!! Biz : Abi masaüstü yapcaktık yapabilirmiyiz ? Sahibi : De get hede hödö Biz : Abi noluyo AHH vurmasana biz ne dedik. Sahibi : Lahevla sapıklar gidin başka yerde masaüstü masaaltı yapın... Biz : asdasdas kopar.... Bu flimde geçen hikaye ve karakterler hayal ürünüdür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 proxa +1[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 bi arkadşım baya bi çekingen(di) ama yakışıklı çocuk.acayipde komik.yani böle otur 10 dakka konuşsun salyalar saçarak güldürür insanı. neyse biz bunu açmaya çalışıyoruz falan.başkentte bi masada dört tane çok güzel kız oturuyo(başkent için çok olağan dışı bi durum değil).bizimkini gaza getirdik.bi depo benzinine iddiaya girdik "sen bu kızların dördüne birden çıkma teklif edemezsin".adamda öyle kolay gaza gelmiyo iddia büyük olacakki yapsın.adam "tamam ulan" dedi gitti.bu arada kızların masada bi sandalye boş.bizimki masaya yaklaşıyo: +pardon sandalye boşmu? -boş alabilirsiniz. bizimki lap diye oturuyo sandalyeye bacak bacak üstünede atıyo.kızlar şaşkın bizimkine bakıyolar. +ben dördünüzle birden çıkmak istiyorum.(kızlar kopuyo tabi) -aynı andamı? +evet aynı anda. -zor olmasın senin için +valla siz aranızda anlaşabilirseniz benim için sorun olmaz.(yine kopuyolar.bu arada biz yerlerde tepiniyoruz gülmekten) -peki o zaman +iyi sonra görüşürüz. kalkıp masaya geri dönüyo bizimki, bi depo benzinide almış olarak. sonra o kızlardan ikisiye çıktı sanırım.ama ayrı ayrı zamanlarda tabi.:)[signature][hline]Benim Şirket Gerçi son zamanlarda pek ilgilenemiyorum ama, işte şimdilik kendini idare ediyo. [Bu mesaj Ra_d tarafından 29 Ağustos 2004 11:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 bu taktik süper :)[signature][hline]Sohbet etmek isteyenler buyursun :) [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Bencede bu güzel :) Önemli olan medeni cesaret,birazcıkta yüzsüzlük :D[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki: Dünya ahiret bacım olsun.. Ayda görürsem affetmem. [spo1=Paticik Halay ekibi]_o_ _o_ _o_ _o_ ..| ....|.....|.....| ./ ./ ../ ../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Walla,çekingenim falan,hayatımda sadece 1 kere gidip bir kızla konuştum tanışmak için bimbir zorluklarla ve hala o kızla birlikteyim.Biraz cesaretiniz olursa herşey olabilir,yapmadan önce sürekli tekrarlayın kaybedecek birşeyim yok! en iyi telkin yöntemi[signature][hline]Acıyıda,tatlıyıda,insan kendi hazırlar,kendi yer;değişen sadece seçilen malzemelerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar