Llama Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 gecko said: bornovadayım işte ama sen döversin beni dimi :( bornovanın nersindesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 şu geckoyla bi görüşün abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 kıprıs sehitleri go go go Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 ben lahanaya kelem dendiğini öğrendim bi yerlerde.siz hala gevrek çiğdemde takılısınız.bu bi dil çeşitlemesi yani garip karşılanıcak nesi var ki bunun. gevrek işte . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 gerekli açıklama geldi. dağılın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 espri yapıyom kaçın. izmirliler o zaman gevre gevrek gülmek diyince :O gibi bişey geliyor aklıllarına ne garip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 dasaaa said: çok alıngansınız. başka kimse iplemiyor gadasını aldığım nöörüyon falan dediğinde. bi siz ipliyorsunuz. ondan çok güzel hedefsiniz. ötekilerde bu gibi şeyler pşilink pşilink diye sekiyor üstlerinden ne kadar mermi yağmuruna tutsan bile. adamların umrunda değil. siz kasıntısınız, kasıyorsunuz. öyle olunca da millet giydiriyor. böyle genellemeler senin gibi adama yakışmıyor dasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 dasaaa'nın kalbini izmirli bir hatun yakmış olsa gerek. öyle bir hal-i tavır içerisinde adamcağız8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 cerebralis said: ben lahanaya kelem dendiğini öğrendim bi yerlerde.siz hala gevrek çiğdemde takılısınız.bu bi dil çeşitlemesi yani garip karşılanıcak nesi var ki bunun. gevrek işte . lahana ne, kelemdir aslı zaten kelem kelem kelem kelem ama beyaz olani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 diğerine de karakelem diyolar sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 bu mor gibi olan mı oluyor kara lahana? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
otsu Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 kocaeline izmit diyen var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 onlar ayrı değil mi lan sdgtf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 walla hem ayni gibi hem degil gibi, nerden baksan bi 15yil degirmendere de yasadim, boyle biri bize sorunca hangi ildesiniz diye genelde izmit diyoz aslinda kocaeli ilin adi, izmit merkez ilce sanirsam. 15kusur yildir ogrenememisim bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 cerebralis said: ben lahanaya kelem dendiğini öğrendim bi yerlerde.siz hala gevrek çiğdemde takılısınız.bu bi dil çeşitlemesi yani garip karşılanıcak nesi var ki bunun. gevrek işte .patatese hozmur denilen yerler var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 kocaelinde marmara denizine göl diyenler de var yine de simite gevrek demek çok ilginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 ha bide şu var doğma büyümeli izmirli arkadaşım otobüsten indim selamlaştık naber naparsın faslından sonra baştan sölim burada simide gevrek çekirdeğe çiğdem deriz garipseme sakın dedi demekki bir güç var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 nesi ilginç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
otsu Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 ~başlık konusunu unutturmama çabası~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 DOMAT ne ya of. köylüler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 çok erotik bi sözcük bence domat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 bence domal derken l şürşmüş t olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 bööörek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 nomsaR said: çok erotik bi sözcük bence domat. İçten içe beni de tahrik ediyodu ama sebebini hiç düşünmemiştim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Bi de 5 sene boyunca beni her sabah ''geevriiiek vıııar giiieevvreeeek !!!'' diye uyandıran simitçiye selam olsun diyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar