gecko Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 küçük çaplı bir olay sanıyodum taa ki izmire ayak basana kadar ne acayipsiniz lan gevrek ne abi ne gevreği bide bu bornova yı niye dağların arasına kurmuşlar korkuyorum lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Evet izmirde olduğunu söyledin, ''gecko tam dayaklık'' diye düşünen izmirli pati çoktu sanırım. Geçmiş olsun gecko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 alsancak tren garında elektrik çarptı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 kesin lan şu geyiği. öyle öğrendik, n'apabiliriz. siz kaleme silgi diyebilir misiniz bu yaşınızda. çarparım. bizim oradaki fırında çekirdekli simit diye bir çeşit var, her fırına girişimde challengelardan challenge beğeniyorum zaten. bana göre çiğdemli gevrek o. ama değil de. çok acayip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 "Bakın ben izmirdeyim.Hatta bornovadayım.Geziyorum yani bildiğin." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 yok yok.bu sefer katıldım gecko ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 gecko said: ne acayipsiniz lan bide bu bornova yı niye dağların arasına kurmuşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 interperez said: "Bakın ben izmirdeyim.Hatta bornovadayım.Geziyorum yani bildiğin." öyle bi niyetim yok :( o değilde gevrek evi ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 gecko koordinat ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 bornovadayım işte ama sen döversin beni dimi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 sadece izmirde böyle oldugunu sanmanız cok kötü yalnız. Tr'nin birçok farklı yerinde birçok şeye farklı kelimeler kullanılıyor ama sürekli bi çiğdem bi gevrek gündeme getirip izmirlilerle iletişime geçme çabasımıdır, kıskançlık mıdır, dikkat çekmek mi nedir anlamıyorum. komik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Jedi said: sadece izmirde böyle oldugunu sanmanız cok kötü yalnız. Tr'nin birçok farklı yerinde birçok şeye farklı kelimeler kullanılıyor ama sürekli bi çiğdem bi gevrek gündeme getirip izmirlilerle iletişime geçme çabasımıdır, kıskançlık mıdır, dikkat çekmek mi nedir anlamıyorum. komik. cam var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Jedi said: sadece izmirde böyle oldugunu sanmanız cok kötü yalnız. Tr'nin birçok farklı yerinde birçok şeye farklı kelimeler kullanılıyor ama sürekli bi çiğdem bi gevrek gündeme getirip izmirlilerle iletişime geçme çabasımıdır, kıskançlık mıdır, dikkat çekmek mi nedir anlamıyorum. komik. uu beybi çok alıngansınız. başka kimse iplemiyor gadasını aldığım nöörüyon falan dediğinde. bi siz ipliyorsunuz. ondan çok güzel hedefsiniz. ötekilerde bu gibi şeyler pşilink pşilink diye sekiyor üstlerinden ne kadar mermi yağmuruna tutsan bile. adamların umrunda değil. siz kasıntısınız, kasıyorsunuz. öyle olunca da millet giydiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 kızıma çekirdek adını verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 gecko said: interperez said: "Bakın ben izmirdeyim.Hatta bornovadayım.Geziyorum yani bildiğin." öyle bi niyetim yok :( o değilde gevrek evi ne lan ahahah hakkaten gevrek evi de ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 domat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 beton öle çok gevrek olursa o evde oturulmaz yalnız. gevrek evinden uzak durun mesleki iğrenç espriler kitabından alınmıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 gecko, gevreğe takılma, alsancağa in dolaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 git de iki hatun gör. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 nomsaR said: gecko, gevreğe takılma, alsancağa in dolaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 inicem daa yeni geldim ben izmiri daha küçük bir yer sanıyordum ama semtler arası bayağı uzun sanırım, istanbul dan bile. ya da arada fazla boşluk olduğu için midir nedir bana öyle geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 otobüsle öyle gelmiştir. 3 tane semt var hepsi 10-15 dakika uzaklıkta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 dasaaa said: beton öle çok gevrek olursa o evde oturulmaz yalnız. gevrek evinden uzak durun mesleki iğrenç espriler kitabından alınmıştır AAABİ AHAHAHAAH AYNI BÖYLE Bİ APARTMAN VAR LAN BİZİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Bide boyoz var dimi, boyoz ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar