LuNiZ Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Selamlar, Her ne kadar chrome bir yazilim olsa da, ona gelen eklentilerin ve uygulamalarin kendisi web sitesi oldugundan internete actim, yanlissa kusura kalmayin ;) neyse, Gugil daki amcalar, demislerki biz bi dolu web sitesini application a ceviriyoruz nasilsa mobile device lar icin, hadi bunu browser icin yeni bir icatmis gibi gosterelim, devrim niteliginde bir bulus adi altinda tekrar sunalim eheheh.. aslinda iyi yapmislar.. bakiniz https://chrome.google.com/webstore?hl=en-US buradan uygulama kisayollari eklenebiliyor chrome baslangic sayfaniza.. sirin olmus.. yeni bisey degil ama keyifli derli toplu olmus.. :D aha buda nedir ne degildir videosu... not: aradim taradim acan gormedim.. acildiysa bilemicem, aramanin sucu benim deil :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 interneti appstore'a çevirme zihniyetini sevemedim gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 girdim bi tema indirdim 5mbta çıktım. site güzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Güzel bence. Zaten webapp için kullnıyordum Chrome'u sadece Opera'nın yanında. İyi olmuş bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar