toggie Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 ben de izmit'ten hissettim baya. yeni uyumustum ona ragmen besik gibi sallandım. bizimkiler kalktı nöliyör diye ama uyumaya devam ettim ben, ufak bisiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 büyük istanbul depremi olmayacak ağaoğlu ev satsın diye uyduruyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 evet dün 4 gibi biraz sallanıldı gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 deprem olmuş hala dalga geçen adamlar var ya. ne garip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 pardon arkadaşlar farkedemedi deprem olduğunu oturup ağlayacaklar birazdan bi sn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 kozalak said: deprem olmuş hala dalga geçen adamlar var ya. ne garip. ahahhahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 hiç hissetmediğim gibi haberlerde falan da göremedim. yalan söylüyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar