Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Thy ye baktım 129 milyoncuk muş ucak bileti fly a baktım acaip bi rakam gördüm Kategori A: 69 milyon Kategori B : 85 milyon tek gidiş bileti alcam ben, peki bu kategori ne oliyi? kategori a da tavuk keçi böceklerle yolculuk yaparken kategori b de hurilerle mi gidiliyor ? Birde ulusoy a bakim dedim otobüs için 54 milyon öğrenci yazıyor simdi ucakla 1 saatte 69 milyon verip gitmek 13-14 saat otobüs le 54 milyona gitmekten daha bi hoş sanki en son antalyaya gideli 6 sene oldu herhal unuttum ortalıgı falan ozamanlar feci aşırı sıcak geldidi ama simdi sezon da bitiyo ortam güeldir diyorum, hem kalcak yerde var 1 hafta falan amcamlarda kalabilirim sonra ise kafama gore fethiye bodrum yapıp dönerim herhal ist ye şimdi fly air in kategori a ve b olayı nedir bilen varsa bi zahmet veya başka hava yollarının boyle 85-90 m u aşmayan tarifeleri varsa onlarıda açıklarsanız :)[signature][hline]Grandmaster Hamburger edik: bune ya biri kodları bozmus link de veremiyorus acaip seyler cıkıyo ? biri yardım etsin beceremedim valla fly linki düzeltemedim ehe [Bu mesaj DynamicK tarafından 21 Ağustos 2004 15:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Onur Air 89 milyondu normal bileti.Bi sor istersen. Antalya hala sıcak sezonda 1 ay sona falan biter ama tam zamanı gelmenin.buyur hoşgel.[signature][hline]i love this game! tractor pulling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 atlas havayolları vardı tr içi baya ucuz,bi ara siteersen.bide eğer istanbuldan gidceksen havalalnı çok kötü durumdaydı hmmm.yani bi arkım 4 saat önce gitmiş yinede anca yakalamış ucaüı sıralar fln yüzünden,ama o yutduşıydı.bilemiom.[signature][hline]dandirk bi playlisitim bir iki dostum biraz umudum bide uykum var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 vallahi ucak güzeldir 1 saatte burdasın.. sen bilirsin genede..Otobus le 1 kere gidene kadar ucakla 13 kez gidiyosun.. =) Antalyaya gel görüşelim[signature][hline]..it's time I disappear Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Uçak ownz, verdiğin paranın hakkını veriyor. Hızlı götürüyor, uçaraktan.[signature][hline]Tragedy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Kategoriler rezervasyon tarihine göre, sen o bileti 89 dan hesapla, diğerini almak pek mümkün olmuyor bildiğim kadarıyla =][signature][hline]horacegoesskiing, 09 Ağustos 2004 00:46 tarihinde demiş ki: yannız yönetmen pepsi içip daha fazlasını istemiş. o olmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 uçarak gelme gibisi yok.antalya havalimanıda çok güzel heryer hostes, turist :P[signature][hline]i love this game! tractor pulling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 hmm ben bu pazrtesi bi uçup geleyim diyordum 69 a ayarlayamam demi yarın falan? neyse 85 de verebilirim 54 le arasında çok fark yok ve otobüsle 3 saatten fazla yolculuk yaparsam ayaklar şişiyo birde inmesini bekliyom 2-3 gün :)[signature][hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Valla sıcak ben yanıyorum hazırlıklı ol havalimanı her zaman dolu kendine sahip ol ve öğlen vakti dışarı çıkma[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 uçakla gittiğinde bi de şu durum var: Zaman zaman otobüs neredeyse tam gideceğin yerin önünde indirirken, hava alanı - şehir içi mesafesi sorun olabiliyor. Tabi bu kadar ufak bir fiyat farkı yüzünden uçak daha cazip gözüküyor.[signature][hline]la mere du maire est tombée dans la mer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Ewt Hava alanımız şehrin uzağındadır[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 hiç deemedim ama fark bu kadar az ise uçakla yap bence yolculuğu..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) I'm not fat;I'm big boned(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 69 a alabiliceksem zaten uçakla yaparım onu kararlaştırdım ama 85 e kalır ise ozaman biraz düşüneyim diyorum belki başka firmaların ekonomik seferleri falanda vardır diye bi araştırmak için antalya da 1 hafta kadar kalıcagım için evde oturmam ben oglen falanda ehe dolaşmam lazım hep :) hele hele bu sene unide en zor dersler olacagından iice kafayı dagıtmam lazım kelime fln da güneş geçmes envai çeşit önlemimiz var[signature][hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Buranın Güneş i öle bildiğin güneşlere benzemez çarptı mı adamı 1 hafta yatırır ama illa gezcem diyorsan tak kafana Şapka al eline soğuk bir şey dolaş dur Limanda bar mı yok dolaş orda ama öğlen yüzme sabah 8 gibi git öğle yüz[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 konyaaltı plajı ne durumda şuan hangi kısımları iyidir tavsiyeler falan alalım nerelerde denize girelim nerenin eğlencesi iyi nerde turistler bol :-)[signature][hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Ayıp ayıp artık oraya Beach Park diyoruz neyse sabahları yüz öğlenleri kız tavla politikasından vaz geçmiyoruz yanlız etrafta çok fazla yabancı turist göremezsin onlar genelde AquaPark AquaLand gibi yerlere uzuyorlar biz genelde Gölge Bar a gidiyoruz ama bira diye Tuborg getiriyorlar o kötü oluyor[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 tmm aquapark falan takılırıs ben zaten sevmezdim antalyanın tuzlu sıcak denizini :) işallah fly dan 69 a alırım omadı 85 de veriris artık napalım bi ayar çekelim[signature][hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 bi kere tuborg türkiyedeki en iyi biralardan biri ona laf yok. beachpark konyaaltında yüzebilirsin.piyasaysa piyasa orda dyna.akşamlarıda orda.turist istersen lara beach de biraz daha fazla. dido beach kaynıyodu geçen hafta bilemicem artık. laranın denizi güzel ama ben konyaaltı derim. özellikle altı numara hyde beach.(beach park)[signature][hline]i love this game! tractor pulling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Bence netten bakacağina direk arayip en yakin ajendalarinda konuş çünkü pürüzler çikabiliyor... Ayrica şehir içine elvette servis vardir makül bir fiyatta uçak daha iyi eğer sağlik sorunlarin varsa ve yanliz gideceksen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Ewt Lara ya git ama paran varsa Aquapark a git[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 turist arıyosan sscb ye git. geçen tv de gördüm türkiyenin ilk rus bilmem nesi dediler anlayamadım izlemekten Otel mi disco mu bilemiyom full rus dansçı içerisi ismide SSCB.[signature][hline]i love this game! tractor pulling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Yeni açılmış o mekan, hayretla gördüm geçen gün. Adamlar Rus turiste yönelik mi çalışmayı planlıyorlar bilmiyorum ama mantığından şüpheliyim ehe Neyse, alan - şehir içi ulaşım konusuna gelelim; havaşla çok rahat ulaşımın, hiç dert değil, ama ek 8 milyon gibi bir ücreti olmalı. Ayrıca geldiğin gün / saate bağlı olarak bir ihtimal ben de atabilirim seni şehir merkezine, deneriz uyarsa hallederiz =][signature][hline]horacegoesskiing, 09 Ağustos 2004 00:46 tarihinde demiş ki: yannız yönetmen pepsi içip daha fazlasını istemiş. o olmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Uçak hesabını yaparken hep aynı hataya düşüyor insanlar. Havaalanına gidiyorsunuz, check in neyin yapıyorsunuz, şehrin dışında bir havalanına iniş, yanaşma vs.. Sonra bir sürü yol ile şehir merkezine ulaşma. 50dk Bodrum yolu uçak ile, ama herşey 4 saat sürüyor.[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 bende alırım nolcak 20 milyon benzin yakar bizim ev biraz uzak kaçıyo havaalanına.[signature][hline]i love this game! tractor pulling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Nefr,fistan(ne urascan olm 20m falan gerek yok ehe ) saolun ben bi ayar çekeyim yarın aksama dogru netlik kazanır . Qui valla iş görüşmesi yapmıcam ama zaman şöyle önemli ben 3-4 saat ten fazla otobüsle biryere gidersem paso oturmaktan ayaklar 2-3 numara büyüyo ehe hiç sevmedigim bişi ama çokda önemli değil ucakla 1 saat oturucam sonra ayaktayım o sorun degil valla beklerim havaalanında 1 saat fln sorun olmas[signature][hline]Grandmaster Hamburger [Bu mesaj DynamicK tarafından 21 Ağustos 2004 17:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar