Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Uçak vs Otobüs ? nereye.. Antalya'ya

DynamicK

Öne çıkan mesajlar

• Admin
Thy ye baktım 129 milyoncuk muş ucak bileti
fly a baktım acaip bi rakam gördüm
Kategori A: 69 milyon
Kategori B : 85 milyon

tek gidiş bileti alcam ben, peki bu kategori ne oliyi?

kategori a da tavuk keçi böceklerle yolculuk yaparken kategori b de hurilerle mi gidiliyor ?

Birde ulusoy a bakim dedim otobüs için 54 milyon öğrenci yazıyor

simdi ucakla 1 saatte 69 milyon verip gitmek 13-14 saat otobüs le 54 milyona gitmekten daha bi hoş sanki

en son antalyaya gideli 6 sene oldu herhal unuttum ortalıgı falan ozamanlar feci aşırı sıcak geldidi ama simdi sezon da bitiyo ortam güeldir diyorum, hem kalcak yerde var 1 hafta falan amcamlarda kalabilirim sonra ise kafama gore fethiye bodrum yapıp dönerim herhal ist ye

şimdi fly air in kategori a ve b olayı nedir bilen varsa bi zahmet
veya başka hava yollarının boyle 85-90 m u aşmayan tarifeleri varsa onlarıda açıklarsanız :)[signature][hline]Grandmaster Hamburger

edik: bune ya biri kodları bozmus link de veremiyorus acaip seyler cıkıyo ? biri yardım etsin beceremedim valla fly linki düzeltemedim ehe

[Bu mesaj DynamicK tarafından 21 Ağustos 2004 15:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

atlas havayolları vardı tr içi baya ucuz,bi ara siteersen.bide eğer istanbuldan gidceksen havalalnı çok kötü durumdaydı hmmm.yani bi arkım 4 saat önce gitmiş yinede anca yakalamış ucaüı sıralar fln yüzünden,ama o yutduşıydı.bilemiom.[signature][hline]dandirk bi playlisitim
bir iki dostum
biraz umudum
bide uykum var

Sosyal ağlarda paylaş

Kategoriler rezervasyon tarihine göre, sen o bileti 89 dan hesapla, diğerini almak pek mümkün olmuyor bildiğim kadarıyla =][signature][hline]horacegoesskiing, 09 Ağustos 2004 00:46 tarihinde demiş ki:
yannız yönetmen pepsi içip daha fazlasını istemiş. o olmamış.
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
69 a alabiliceksem zaten uçakla yaparım onu kararlaştırdım ama 85 e kalır ise ozaman biraz düşüneyim diyorum belki başka firmaların ekonomik seferleri falanda vardır diye bi araştırmak için

antalya da 1 hafta kadar kalıcagım için evde oturmam ben oglen falanda ehe dolaşmam lazım hep :) hele hele bu sene unide en zor dersler olacagından iice kafayı dagıtmam lazım
kelime fln da güneş geçmes envai çeşit önlemimiz var[signature][hline]Grandmaster Hamburger
Sosyal ağlarda paylaş

Ayıp ayıp artık oraya Beach Park diyoruz neyse sabahları yüz öğlenleri kız tavla politikasından vaz geçmiyoruz yanlız etrafta çok fazla yabancı turist göremezsin onlar genelde AquaPark AquaLand gibi yerlere uzuyorlar biz genelde Gölge Bar a gidiyoruz ama bira diye Tuborg getiriyorlar o kötü oluyor[signature][hline]Lil'Alur for Shar
Sosyal ağlarda paylaş

bi kere tuborg türkiyedeki en iyi biralardan biri ona laf yok.

beachpark konyaaltında yüzebilirsin.piyasaysa piyasa orda dyna.akşamlarıda orda.turist istersen lara beach de biraz daha fazla. dido beach kaynıyodu geçen hafta bilemicem artık. laranın denizi güzel ama ben konyaaltı derim.
özellikle altı numara hyde beach.(beach park)[signature][hline]i love this game!
tractor pulling
Sosyal ağlarda paylaş

Yeni açılmış o mekan, hayretla gördüm geçen gün. Adamlar Rus turiste yönelik mi çalışmayı planlıyorlar bilmiyorum ama mantığından şüpheliyim ehe

Neyse, alan - şehir içi ulaşım konusuna gelelim; havaşla çok rahat ulaşımın, hiç dert değil, ama ek 8 milyon gibi bir ücreti olmalı. Ayrıca geldiğin gün / saate bağlı olarak bir ihtimal ben de atabilirim seni şehir merkezine, deneriz uyarsa hallederiz =][signature][hline]horacegoesskiing, 09 Ağustos 2004 00:46 tarihinde demiş ki:
yannız yönetmen pepsi içip daha fazlasını istemiş. o olmamış.
Sosyal ağlarda paylaş

Uçak hesabını yaparken hep aynı hataya düşüyor insanlar. Havaalanına gidiyorsunuz, check in neyin yapıyorsunuz, şehrin dışında bir havalanına iniş, yanaşma vs.. Sonra bir sürü yol ile şehir merkezine ulaşma. 50dk Bodrum yolu uçak ile, ama herşey 4 saat sürüyor.[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered.
@ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
ek$i | DevianArt | Eve-Online
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
Nefr,fistan(ne urascan olm 20m falan gerek yok ehe ) saolun ben bi ayar çekeyim yarın aksama dogru netlik kazanır .

Qui valla iş görüşmesi yapmıcam ama zaman şöyle önemli ben 3-4 saat ten fazla otobüsle biryere gidersem paso oturmaktan ayaklar 2-3 numara büyüyo ehe hiç sevmedigim bişi ama çokda önemli değil
ucakla 1 saat oturucam sonra ayaktayım o sorun degil valla beklerim havaalanında 1 saat fln sorun olmas[signature][hline]Grandmaster Hamburger

[Bu mesaj DynamicK tarafından 21 Ağustos 2004 17:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...