SwZ Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Arkadaşlar bu yazıyı yakınlarda kaybettiğim bir yakınımdan esinlenerek yazıyorum.Biz insanlar ne kadar adi olabiliyoruz. Dünyanın en vahşi yaratığıyız bence. Birbirimizi saçma sapan nedenlerden dolayı kırıyor hatta öldürüyoruz. Egolarımız her zaman insaniyetten önce geliyor. Geçen gün düşünündün ben daha çocukken yazları gittiğimiz küçük bir tatil beldesi vardı. Oradaki bir cadde aklıma gelir. Hep duygulanırım neden biliyorum ama duygulanırım. Eskiden hep keşke çabuk büyüsem diyordum. Şimdi keşke hala o yaşta olsam diyorum. Ama yapamıyorum. Çünkü geri getiremediğimiz tek şey zaman. İşte şimdi büyüdün ne oldu bir meslek sahibi oldum bir nişanlım var vesaire. Şu anda size bir itirafta da bulundum en büyük korkum “Zaman”. Bu dünyadaki yerimizi bir düşünün. En fazla bir asır yaşıyoruz sonra gidiyoruz. Evet gidiyoruz hemde her şeyimizi bırakarak. Düşünün bir saniye önceniz artık yok, bir gün öncesini bir daha yaşayamayacağız. Ama biz saçma nedenlerle hala birbirimizi kırıyoruz. Düşünün en sonunda her şeyimizi herkesi kaybedeceğiz. Para pul mal mülk hepsi gelip geçici şeyler. Bu gibi saçma nedenlerden dolayı neden birbirimizi kıralım. İleride kaybedeceğiz. Herkesi her şeyi. Çok sevdiğimiz insanlar gidecek ve sonrada tabiki de biz. Arkadaşlar birbirimizi kırmayalım. Biz çok önemli varlıklarız. Bir kişinin üzülmesi bizi sevindirmesin. Eğer sevdiğiz bir kişiyi kırdıysak onu kaybettikten sonra çok üzülüyoruz. Arkadaşlar sizden bir şey rica ediyorum. Lütfen en yakınınızdaki sevdiğinize onu ne kadar çok sevdiğinizi söyleyin. Utanmayın çünkü biliyorum ki sevdiğiniz kişide sizi çok seviyordur. Ve arkadaşlar lütfen sevdiklerimizi telafisi olan yada olmayan hatalardan üzmeyelim. Aslında hiç üzmeyelim birbirimizi ne güzel olurdu değil mi? Hadi arkadaşlar benden bu günlük bu kadar. İnşallah söylediklerimi anlarsınız. Ve ben biliyorum bir pati mutlaka anlayacaktır. Hadi hepinizi çok seviyorum kendinize iyi bakın… SwZ[signature][hline]Kız Duası Bismillahi Rahmani Rahim Allahım Elhamın Dürüsü İle Kızların Sürüsü İle Her Gün Birisi İle Gezmeyi Nasip Eyle Yarabbim AMİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Sevgi kelebekleriyiz.[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 senı sevıyoruz[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tapir_Tahir Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 İçim pırpır etti şimdi. İnsanlar kadar tehlikeli ve adi canlı yoktur şu dünyada Sevginin ve sevdiğini söylemenin zamanı yoktur. Hadi arkadaşlar Babanız anneniz sevgiliniz arkadaşınız kimi seviyorsanız sarılarak seni çok seviyorum diyin... hadi arkadaşlar ...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 said: Tapir_Tahir, 01 Eylül 2004 12:54 tarihinde demiş ki: İçim pırpır etti şimdi. İnsanlar kadar tehlikeli ve adi canlı yoktur şu dünyada Sevginin ve sevdiğini söylemenin zamanı yoktur. Hadi arkadaşlar Babanız anneniz sevgiliniz arkadaşınız kimi seviyorsanız sarılarak seni çok seviyorum diyin... hadi arkadaşlar ...... Herkes cok uzaklarda, vatanimda cok uzaklarda. Ahh ahh duygulandim bak simdi. yinemi bunalim yapip icecez :)[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher Necrocks - Necromancer - 1L8 Olcayto - Infiltrator - 3L4 Alaattin -Sorcerer - 2L3 Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 nefret, intikam duygusu, egoistlik zart zurt, bunlarda insanı insan yapan öğelerdir aslında. kimse mükemmel değildir.[signature][hline]Proxa, 23 Ağustos 2004 17:49 tarihinde demiş ki: kısırlaştırcam ben kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar