soulberry Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 o kutudan, sarma kağıtlarından ve tabi tütün almak istiyorum. çok elit yer olmasa iyi olur, uygun fiyatlı bi yer olursa cebime faydası var. bi de kısaca tütün bilgisi verilirse sevinirim, gidince adamla tütün muhabbeti yaparım gerçi. ama şimdi sigaradan başka bi şey bilmiyorum. önbilgi iyi olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 gabage da benim başlığım vardı onu bulabilirsem güzel olur. elitlik bir durum yok. Kullanabileceğin tütün sınırlı zaten, çoğu kaçak olduğu için bazen bulamıyorsun bile. Genelde golden virginia içiliyor, hafif güzel bir tadı var. Ben mavi old holborn içiyorum, baya güzel bir aroması var. Kağıda gelince insanlar genelde ocb falan kullanıyor ama ben arapça yazıları olan bişey alıyorum üstünde böyle padişah tacı gibi bir şey var. yapıştırıcısı falan yok, tütünün üstünde tad bırakmıyor baya güzel. sarma makineleri var 5tlye baya işe yarıyorlar tavsiye ederim. filtrede de kaliteden şaşma. kötüsü mahvediyor tadı. Sarma zaten daha ucuza geliyor bu arada. Eskiden daha da ucuzdu hatta bu aralar pahalandı. edit: hatta işte http://forum.paticik.com/read.php?62,4985240,page=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 http://img146.imageshack.us/img146/7222/filent.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 SeaGle said: http://img146.imageshack.us/img146/7222/filent.jpg bende anca dengeleniyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 drum, golden virgina, samson falan gibin tütünleri beşiktaş alkımın önündeki tezgahtan alabilirsin. içinden sarma kağıdı çıkıyor olması lazım. yoksa istiklalin güzide pasajlarında satılıyore ayrı ayrı kağıt da tütün de. öte yandan türk tütünü alacağım diyorsan bi zahmet tahtakaleye gideceksin. bitlis, adıyaman tütünü tavsiye ederim eğer sert içimli sigaralar seviyorsan. yoksa ege tütünü güzeldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 ben drum içiyorum zaman zaman. kırmızı mabuş kullanıcı olarak hafif geliyor sanki, var mı öneri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 ne yap ne et ergen punk'çular gibi çıkarıp milletin ortasında -bakın bakın bende ne var! şeklinde sarma. evinde sar, koy tabakana dışarda öle iç. acayip ayar oluyom söleyim dedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 + + Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Pipet said: ne yap ne et ergen punk'çular gibi çıkarıp milletin ortasında -bakın bakın bende ne var! şeklinde sarma. evinde sar, koy tabakana dışarda öle iç. acayip ayar oluyom söleyim dedim.. öyle ortalıkta eliyle çat çat güzelce sarıp içebilen varsa helal olsun, pek kolay değil ehehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Adıyaman derim ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 ben çıkarıp 10 sn de sarıp içiyorum abi, zaten marlboro içiyorum da arada eserse yanımdaysa çıkarıp sarıyorum bir tane neden ergen punkçı olsun ki, asıl tabaka taşımam ben şahsen o daha özenti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 abi bir de filtre kullanmıyorum ben, kullanmalı mıyım? sjfjas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Filitre filitre eder adamı. At gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 ciddi soruyorum abi, tütün hafif zaten. öyle rahatsız falan etmiyo yani. hani aşırı bir zararı falan varsa kullanayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 valla ben uzun müddet sarma tütün içtim. tek elimle ceketimin cebinde sarabiliyordum en son. biraz paslandım tabi o zaman bu zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 öeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 ya ben efsane sararım kullandım, neyse okulda mokulda görüyom bebeler almış eline sarmaya çalışıyo falan bigün kırıcam bikaçının kolunu bacagını o olcak.. sigarayla hava mı atılır lan o kentin pıtırcıklı mentollü sigarası da aynı şekil.. çok sinirlendim neyse ben kaçar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Ciddi söylüyorum ben de. Filtre gereksiz. Bozuyor. Bunu söyleyen rakıyı da sek içiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Estel_Anorien said: valla ben uzun müddet sarma tütün içtim. tek elimle ceketimin cebinde sarabiliyordum en son. biraz paslandım tabi o zaman bu zaman. kağıdı da tırnağınla elinden akıttığın kanla mı ıslatıyordun abi o nası iş öyle öyh. bi beceriksiz ben mi çıktım şimdi burda lan, biryere oturmadan saramam ben sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 GERGE said: Ciddi söylüyorum ben de. Filtre gereksiz. Bozuyor. Bunu söyleyen rakıyı da sek içiyor. kardeş olma ihtimalimiz yüksek. ben de rakıyı sek içiyorum bayılmamın sorun olmadığı ortamlarda. sek rakı- maden suyu ftw. edit: bir de şalgam. et balık farketmez. rakının yanında şalgam farz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rynza Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Sigara zaten zararlı, filtreli / filtresiz farketmez, vur dumana dönsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 sipeyskeyk said: rakının yanında şalgam farz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rynza Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 peki o zaman bana yardımcı olun, filtresiz sardığınızda kağıdı nasıl kıvırıyorsunuz, baştan koparıyor musunuz? bi sarıp foto koyar mısınız D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 ve tam olarak 3 aydır rakı içmedim :( oof of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar