Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Biscolata Starz

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
direniyorum said:

kandırıldık! bize gelen hiç bir ahçı, tüpçü vs bööyle değildi. hangi yasak cennetin meyvalerı bunlar?

forum sadece gabage, eğlence yada yeni gelenlerden ibaret değil.
spor genel diye bi bölüm varki kaslı erkekler mevcut.
biraz bakınsaydın görürdün. demekki senin hatan.
Mesaj tarihi:
kermit said:

direniyorum said:

kandırıldık! bize gelen hiç bir ahçı, tüpçü vs bööyle değildi. hangi yasak cennetin meyvalerı bunlar?

forum sadece gabage, eğlence yada yeni gelenlerden ibaret değil.
spor genel diye bi bölüm varki kaslı erkekler mevcut.
biraz bakınsaydın görürdün. demekki senin hatan.

ah kermitciğim bu kısa ama çok yararlı bilgi nasıl iyi oldu bilemezsin. forumun spor bölümündekiler de tüpçü, ahçı vb meslek dallarındamı? yok hani sadece bakmakla olmazda. böyle servis de lazım bize. saygılar.
Mesaj tarihi:
kermit said:

ben sütçüyüm bizzat
muslukçu falanda var

içimde hep bir his vardı zaten, doğru yerde olduğumu biliyordum. rica etsem bir iki fotograf paylaşırmısın sütçü kıyafetinle?
Mesaj tarihi:
öyle 3 kuruşa yok fotoğraf
sen zamanında salyaları akarak bekleyen pati erkeklerine fotoğraf koydunmu ? hayır
msn verdinmi ? hayır
kusura bakma seni fotolardan mahrum edicem.
ayrıca öğrenmenin yaşı yok.
Mesaj tarihi:
uhu! kendıne guvenmıyorsun degıl mı? böylede kalırsın işte! ne oldu sütçüyüm ben adeleli kaslarım, baklava tepsısı koymus gıbı karnım var, hele bır kalca kaslarım var ki.. ufff diye esip gürleyen kermit? salyalarım aksın ıstyorum! hadı sasırt benı kermıt! :)

ben sıcak çikolata içerim.
Mesaj tarihi:
biraz çalkalarsak çikolata yaparız malzeme bol
ayrıca ben sütçüyüm dedim, kaslıyım demedim. sen mankenim dedin çocukların gözü bayram görmedi kaç gündür.
Mesaj tarihi:
mankenlik sökmuyor burda diren öyle bişey dediğini hatırlamıyorum ama :)

ben öyle bir yalan atıp işin içinden çıkamadım bak sonra hahahahah
Mesaj tarihi:
neeh..koca memeli, sadece kozmetik ürünlerle beslenen kadınlar gerçek olmadığı gibi bunlar da gerçek değil. alışın artık, yok böyle adam ve kadınlar. bunların hepsi amerikayla israilin oyunu::o
Mesaj tarihi:
dylanN said:

bunlar erkek ve gerçekse, bu zamana kadar demo larla boşa zaman harcamıs oluyorum. benım hakkımı yıyenlere helal etmıyorum. sevgılerle..

bunlar erkek değil gay.
gay istiyorsan erkek aramıycaksın.
  • Yeni Oluştur...