dylanN Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 bunlar erkek ve gerçekse, bu zamana kadar demo larla boşa zaman harcamıs oluyorum. benım hakkımı yıyenlere helal etmıyorum. sevgılerle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
direniyorum Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 kandırıldık! bize gelen hiç bir ahçı, tüpçü vs bööyle değildi. hangi yasak cennetin meyvalerı bunlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 hahah 29. ve 39. sn (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 böleyiz hep biz oysa ki siz görememişsiniz! asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
direniyorum Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Mortis said: böleyiz hep biz oysa ki siz görememişsiniz! asd nerede ve neden gizleniyorsunuz o zaman? haksızlık degıl mı bu? bu zamana kadar demolarla ugrastık! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=kN594WFDftQ&NR=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Bütün foyamız ortaya çıktı aslında yüzyıllardır kadınları trolluyorduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
direniyorum Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 kermit said: http://www.youtube.com/watch?v=kN594WFDftQ&NR=1 tabikide herkes kendi kulvarından örnekler vermeli. can'ımızsın kermit. saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 kermit <3 sçs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 direniyorum said: kandırıldık! bize gelen hiç bir ahçı, tüpçü vs bööyle değildi. hangi yasak cennetin meyvalerı bunlar? forum sadece gabage, eğlence yada yeni gelenlerden ibaret değil. spor genel diye bi bölüm varki kaslı erkekler mevcut. biraz bakınsaydın görürdün. demekki senin hatan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
direniyorum Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 kermit said: direniyorum said: kandırıldık! bize gelen hiç bir ahçı, tüpçü vs bööyle değildi. hangi yasak cennetin meyvalerı bunlar? forum sadece gabage, eğlence yada yeni gelenlerden ibaret değil. spor genel diye bi bölüm varki kaslı erkekler mevcut. biraz bakınsaydın görürdün. demekki senin hatan. ah kermitciğim bu kısa ama çok yararlı bilgi nasıl iyi oldu bilemezsin. forumun spor bölümündekiler de tüpçü, ahçı vb meslek dallarındamı? yok hani sadece bakmakla olmazda. böyle servis de lazım bize. saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 ben sütçüyüm bizzat muslukçu falanda var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
direniyorum Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 kermit said: ben sütçüyüm bizzat muslukçu falanda var içimde hep bir his vardı zaten, doğru yerde olduğumu biliyordum. rica etsem bir iki fotograf paylaşırmısın sütçü kıyafetinle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 forum genelinde biz üyeler olarak bi üstteki mesajı alıntı yapmıyoruz bak bunuda öğrendin. sütçü kıyafeti ile sadece eve servis var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 ben de mankenim diye kandırdım. ama nerden bileyim ters tepceğini sdasfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
direniyorum Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 tamam kermitciğim bana yeni şeyler öğretiyor olman nasıl mutlu ediyor beni bilemezsin, fotografları atlamayalım ama nütfen? kermit, bize 2 kg süt adresi gönderiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 öyle 3 kuruşa yok fotoğraf sen zamanında salyaları akarak bekleyen pati erkeklerine fotoğraf koydunmu ? hayır msn verdinmi ? hayır kusura bakma seni fotolardan mahrum edicem. ayrıca öğrenmenin yaşı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 hazır starbuckstaysan bende adresi vereyim kahve getir çiftleştirir sütlü kahve yaparız ne dersin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
direniyorum Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 uhu! kendıne guvenmıyorsun degıl mı? böylede kalırsın işte! ne oldu sütçüyüm ben adeleli kaslarım, baklava tepsısı koymus gıbı karnım var, hele bır kalca kaslarım var ki.. ufff diye esip gürleyen kermit? salyalarım aksın ıstyorum! hadı sasırt benı kermıt! :) ben sıcak çikolata içerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 biraz çalkalarsak çikolata yaparız malzeme bol ayrıca ben sütçüyüm dedim, kaslıyım demedim. sen mankenim dedin çocukların gözü bayram görmedi kaç gündür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 mankenlik sökmuyor burda diren öyle bişey dediğini hatırlamıyorum ama :) ben öyle bir yalan atıp işin içinden çıkamadım bak sonra hahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
direniyorum Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 güzelliğimi nazar etmelerinden korkuyorum kermitciğim. senin o adelelerinden bir kac kare görseydık, günümüzün geri kalanı şenlenirdi hani. bu arada ben manken değilim. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elikanliadam Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 neeh..koca memeli, sadece kozmetik ürünlerle beslenen kadınlar gerçek olmadığı gibi bunlar da gerçek değil. alışın artık, yok böyle adam ve kadınlar. bunların hepsi amerikayla israilin oyunu::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 dylanN said: bunlar erkek ve gerçekse, bu zamana kadar demo larla boşa zaman harcamıs oluyorum. benım hakkımı yıyenlere helal etmıyorum. sevgılerle.. bunlar erkek değil gay. gay istiyorsan erkek aramıycaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
direniyorum Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 yıkıldım! buda mı oyundu len? ahh gidelim buralardan pati, dar gelir artık bize buralar. herşey yalanmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar