Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

19 Ocakta ne olmuştu?

Napolyonn

Öne çıkan mesajlar

Dragonmax said:

olitere said:

hrant sadece bir figür , toplanan kalabalık onun öldürülmesinin arkasında ki faşist derin devlet yapılanmasına tepki gösteriyor bu kadar sığ bakmayın

sığlığı senden mi öğrencek millet oliter. az bi ekşitme her topiği ya. bilim/teknikte bile gitmişin YAŞASIN SOSYALİZM yazmışın nası bi adamsın annamadımki.
şizofren misin kardeşim sen bilim teknik topiğiyle sosyalizmin alakası ne akp konusuna yazmıştım onu her allahım ya
Sosyal ağlarda paylaş

yahu çok saçma konuşuyosunuz bazen. tamam adamı sevmezsin yada hiç ilgin yoktur vs. en basit olarak şole bişi var. bi adam öldürtülüyo. azmettiren belli. öldüren belli. birçok polis, jandarma kuruluşunun haberi var bundan cinayet işlenmeden önce. hiçbişi yapılmıyo bu adamın öldürülmesine göz yumuluyo. sora bu öldüren adamı destekleyenler çıkıyo. beyaz bere giyip destekliyolar. devletin hiçbişi yaptığı yok. emrenisiydi falandı filandıdan once bir adamın göz göre göre öldürülmesine karşı bu tepkiler bu isyanlar.
Sosyal ağlarda paylaş

olitere said:

Dragonmax said:

olitere said:

hrant sadece bir figür , toplanan kalabalık onun öldürülmesinin arkasında ki faşist derin devlet yapılanmasına tepki gösteriyor bu kadar sığ bakmayın

sığlığı senden mi öğrencek millet oliter. az bi ekşitme her topiği ya. bilim/teknikte bile gitmişin YAŞASIN SOSYALİZM yazmışın nası bi adamsın annamadımki.
şizofren misin kardeşim sen bilim teknik topiğiyle sosyalizmin alakası ne akp konusuna yazmıştım onu her allahım ya

aa doğru pardon tt arena, akp konusunda yazmışssın evet. kusura bakma. bilim teknik nerden çıktıysa.
Sosyal ağlarda paylaş

kermit said:

Napolyonn said:

genç cahiller rahatsız.

noldu ermenimisin yoksa ?
beğenmediysen ağlama fazla.

said:
Evet, Marcos bir eşcinsel.
Marcos San Francisco'da bir eşcinsel,
Güney Afrika'da bir zenci,
Avrupa'da bir Asyalı,
San Ysidro'da bir Chicano,
İspanya'da bir anarşist,
İsrail'de bir Filistinli,
San Cristobal sokaklarında bir maya yerlisi,
Almanya'da bir Yahudi,
Polonya'da bir çingene,
Quebec'te bir mohawk,
Bosna'da bir barış yanlısı,
akşam saat 10'da metroda yalnız bir kadın,
topraksız bir köylü,
gecekondu mahallesinde bir çete üyesi,
işsiz bir emekçi,
mutsuz bir öğrenci
ve tabii ki dağlarda bir Zapatista'dır

buraya moderatör eli değene kadar başka yazı yazmayacağım.
Sosyal ağlarda paylaş

Napolyonn said:

kermit said:

Napolyonn said:

genç cahiller rahatsız.

noldu ermenimisin yoksa ?
beğenmediysen ağlama fazla.

buraya moderatör eli değene kadar başka yazı yazmayacağım.

buraya mod eli değerse önce sen ceza alırsın napolyon.
öyle kafana göre aklına estiğince üyelere cahil diyemezsin. "cahil" bir hakarettir. ve hakaret etmek yasaktır.

öte yandan kermit sana ermenimisin diye sorduunda neden bozuldun, adam sana küfür etmedi, ermenimisin dedi. ermeni kelimesini küfür veya hakaret olarak mı algıladın? eğer öyle algılıyorsan zaten bişi diyemem.
Sosyal ağlarda paylaş

mokoko said:

bu öldüren adamı destekleyenler çıkıyo. beyaz bere giyip destekliyolar. devletin hiçbişi yaptığı yok. emrenisiydi falandı filandıdan once bir adamın göz göre göre öldürülmesine karşı bu tepkiler bu isyanlar.

devletin suçu veya değil adamın öldürülmesini engellemek gelmiş geçmiş olay.
ben hrant dinki sevmiyorum diye bana gelip cahil diyen adam düşünce hede hödö den bahsetmesin.
arkadaş hrant dink olayını zorla insanların kafasına sokmaya çalışıp, hrant dinki zorla insanlara sevdiriyo. kalkıp gidip öldüren adamı destekleyenede laf edemezsin.
destekleyen adamlar "hrant dink bu ülke için zararlıydı iyi oldu öldü" diye destekliyor. kendi düşünceleri.
sen ise "hrant dink mükemmel bi adamdı allah belasını versin öldürenin" diye hrant dinki destekliyosun.
isteyen istediği tarafa geçer bu sizin zorunuza gidiyosa basın gidin memleketten. hergün yeterince görüyoruz sizlerden zaten ülkeden gidicem cart curt diye.
demek istediğim uğur mumcu olayına dönecek buda.
unutulup gidicek
boşuna uğraş veriyosunuz yada veriyolar.
Sosyal ağlarda paylaş

sosyalist ajitasyonu hiç sevmem ama öyle saçma tepkiler geliyor ki kendimi gün gelecek devran dönecek derken buluyorum.

hrant dink'in öldürülme sürecini ve sonrasını bildiğinizi sanıyorum. (ya da açın okuyun http://19ocak.org/ 'da yazanları) böyle bir suikaste gösterilen tepkilere, anmalara "hacu niye hepimiz hırantız yeaa" demenin sebebi ne olabilir ben bunu merak ediyorum. ya da "devlet engellememiş geçmiş gitmiş" demek. hrant dink ile onu öldüreni aynı kefeye koymak falan. yani resmen trollük bu. hem trollük hem de nefret söylemi hacı yaa.
Sosyal ağlarda paylaş

Sparkcaster said:

ismail türütle aynı tarafta olmak nasıl bir his gökalp, ayrıca ben ermeniyim bi sorun mu var?

olm bunu senmi diyosun düz adam diye ?
bütün gün götün sandalyeden kalkmıyo pc başındasın.
az kalk yumurtaların soğumaz yani.
ben hrant dink karşıtıyım gibi bi lafmı ettim.
sadece arkadaşa boşuna kürek çekme demeye getiriyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

moncici said:

sosyalist ajitasyonu hiç sevmem ama öyle saçma tepkiler geliyor ki kendimi gün gelecek devran dönecek derken buluyorum.

hrant dink'in öldürülme sürecini ve sonrasını bildiğinizi sanıyorum. (ya da açın okuyun http://19ocak.org/ 'da yazanları) böyle bir suikaste gösterilen tepkilere, anmalara "hacu niye hepimiz hırantız yeaa" demenin sebebi ne olabilir ben bunu merak ediyorum. ya da "devlet engellememiş geçmiş gitmiş" demek. hrant dink ile onu öldüreni aynı kefeye koymak falan. yani resmen trollük bu. hem trollük hem de nefret söylemi hacı yaa.

sen baya okuduğundan anlamıyosun
ben hrant dink ile öldüren adamımı aynı kefeye koymuşum
yoksa hrant dinki destekleyenler ile öldüreni destekleyenlerimi ?
bi daha oku diyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...