kgns Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Amsterdam'dan sadece dönüş KLM havayolu ile 1400 TL iken, aynı uçuşu kapsayan gidiş dönüş bilet toplam 500 TL. Ben gidiş dönüş bileti alsam sadece dönüşü kullansam ne olacak? Bir şey olmayacaksa tek yön alanlar mal mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 bir şey olmaz, al gidiş-dönüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 gidis donus alırsan donmek zorundasın =p saka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 olmadı biletini fakirin birine verirsin sevinir gariban Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Pipet said: olmadı biletini fakirin birine verirsin sevinir garibanhee tamam, dönüş biletine de 1300 TL verir artık :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
import Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Amsterdam'dan dönüş 1400 TL mi , nereye dönüş be bu ? Mars'a falan mı ? fiyat çok astronomikmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 import said: Amsterdam'dan dönüş 1400 TL mi , nereye dönüş be bu ? Mars'a falan mı ? fiyat çok astronomikmiş http://www.skyscanner.com.tr/flights/ams/ista/110501/airfares-from-amsterdam-to-istanbul-in-may-2011.html vs. http://www.skyscanner.com.tr/flights/ista/ams/110428/110501/airfares-from-istanbul-to-amsterdam-in-april-2011-and-may-2011.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 471 tl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 öyle bi saçmalık oluyo bazen. benim de macaristana tek gidiş alsam 300 liraydı gidiş dönüş 280e aldım, 2 gün sonra arkadaşa 200e aldık kampanyayla hatta, tek gidiş hala 300dü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 kgns said: Amsterdam'dan sadece dönüş KLM havayolu ile 1400 TL iken, aynı uçuşu kapsayan gidiş dönüş bilet toplam 500 TL. oha amma fark varmış, uzaktan bakınca bug gibi duruyo lolz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 klm oyle. ucak kaciranlara fahis fiyattan tek yon gecirmek icin yapiyorlar. ayni sey benimde basima gelmisti. thy yede bak derim o daha cuzi. oda olmazsa bir ton charter sefer var. corendona da bak. konforsuz ama 1400 lira vermessin 3.5k km ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 En ucuz THY görünüyor, 350 lira civarı. O 1k üstü muhtemel business flndır, göremedim gerçi. Ekonomiye 4 ay sonrasına 1.4k fiyat çekmek cesaret ister :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 business'a 1400 bedava olur, imkansız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 bug da olsa alırsan almışsın diye biliyorum yalnız ben. klm'ye twitt et çok aklına takıldıysa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 THY niye almıyosun tek yön? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Amsterdam dan daha dün geldim, şehir bayağı boş bu aralar. Tabii bu mesajı okuyabilirsen almadan önce iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Şehir boş bu aralar. Hmm seyehatimi derhal iptal etmeliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 toggie said: gidis donus alırsan donmek zorundasın Fixed. Şimdi gülünebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Benim için en hayalini kurduğum şehirdi, ilk kez gidecektim. Arkadaşın yazın anlattıklarının yanında kışın çok sönük kalıyor şehir. Giderim fotoğraf çekerim diyorsan git, ama yok millet olsun Tiesto olsun şenlik olsun hoplayak kopak derseniz, en fazla coffee shoplarda vakit geçirirsiniz bu dönemde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 hacılar brolar amsterdam'a zaten gittim ben, her sene gidiyorum, bu sene de 28 Nisan - 1 Mayıs arası gidicem, lakin festival var mis mis. konu o değil, konu bilet fiyatı saçmalığı. bileti kimden almaya karar verme de değil, sadece gidiş dönüş ile tek yönün farkının bu kadar olması, acaba gidiş dönüş alınca, gitmezsen dönüş yanıyor mu sorusunu aklıma getirmesinden dolayı açılmış bir topaç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 suresi vardir onun, 3 aylik bilet hede hodo filan, uzatmazsan yanar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 yanmaz abicim oyle sacma sapan sey mi olur. iki farklı biletin olacak senin, birbirinden tamamen bagımsız. emin olamıyorsan klm'nin turkiye ofisine telefon acıver iki dakika. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 ha gitmezsen donus yanar mi demissin, olmaz heralde, toggienin dedigi gibi iki ayri bilet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 kgns said: hacılar brolar amsterdam'a zaten gittim ben, her sene gidiyorum, bu sene de 28 Nisan - 1 Mayıs arası gidicem, lakin festival var mis mis. ne festivali var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 seks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar