LuNiZ Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 sizi yakalamisken hemen soriim, kulak ici olmayan disarda kullanilacak, genelde radyo veya iyi kalitede sayilabilcek mp3 dinlerken keyif verecek.. buyuk olanlardan degil.. kucuk ama kulak icine kadar girmesin.. std in bir sinif ustu kulaklik tavsiyesi pls :D tesekkurler, :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 abi bunlardan kulaklık tavsiyesi isteme bak., yemin ediyorum 500 liralık kulaklık aldırırlar sana :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 @luniz yuin pk3 demistim, ona bi bak istersen. kanal tipi olmayan, en ucuz en basarili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Kulakiçi olmayanlar hakkında hiç bir fikrim yok benim. Onların da kulakiçilerle yarışacak kalitede olanları çıkıyor mu, onu bile bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 ok ama 150 tl + buda abi.. olmaz bizim butceyi bozar, daha populer bisey soyle ki, talep artsin arz artsin fiyati dussun, kalitesi degil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 35 dolara bulabilirsin, yanlis baktin heralde. http://cgi.ebay.com/New-YUIN-PK3-Hi-Fi-Hi-Fi-Earphone-Headphone-box-/130387144726?pt=Other_MP3_Player_Accessories&hash=item1e5badf016#ht_2055wt_1230 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 50, 60 değil mi onlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 @gerge kulaklarimda sorun var abi kulak ici kullanamiyorum.. koss un twinz ini gordum, guzel gibi ne dersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 yani bunlar olabilecek en ucuz , hi-fi kalitesinde kulaklik. edinmesi eskiden zordu, ismi duyulmamisti, fason zannediliyordu falan ama, kokenli japon hifi ureticisidir, bi cok yerden de edinilebiliyor, artik eskisi gibi oyle butik bi hali kalmadi gayet populer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 sen yuin pk1, ok1 , falan bakiyorsun heralde luniz. bi problem var orda. neyse ben karismayayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 KHaRoN said: 35 dolara bulabilirsin, yanlis baktin heralde. http://cgi.ebay.com/New-YUIN-PK3-Hi-Fi-Hi-Fi-Earphone-Headphone-box-/130387144726?pt=Other_MP3_Player_Accessories&hash=item1e5badf016#ht_2055wt_1230 benim gordugum bu deildi ya.. hmmm okdir ebay den direk edineyim ben o vakit.. bumudur yani ozaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 satici konusunda emin degilim ama msrp 28$ falan, shipping dahil 30-35 arasina bulunuyor az once search attim tekrar. hangisi gonlune duserse artik. yuin le uzulmesin ama, onda eminim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 okdir bir yerde daha benim buldugum gibi buldum ama senin buldugun gibi olanlara da denk geldim okdir abi.. cok saolunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 pk1 ve ok2 gibi modelleri var, nispeten top. bazilari model isimleri karistiriyor, model sayisi buyuynce model artiyormus gibi listeliyor falan. saskin seller lar onlar. gideri budur. 150-200 seviyelerine ok1 falan cikiyor anca. ultra ucuzlar yoksa yaptiklari ise gore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 LuNiZ said: sizi yakalamisken hemen soriim, kulak ici olmayan disarda kullanilacak, genelde radyo veya iyi kalitede sayilabilcek mp3 dinlerken keyif verecek.. buyuk olanlardan degil.. kucuk ama kulak icine kadar girmesin.. std in bir sinif ustu kulaklik tavsiyesi pls :D tesekkurler, :P sennheiser lerin mx serisi kulaklarına bakabilirsin. kulak üstü düşünür müsün? kafaya takılan değil de kulağa takılan diyim ne deniyosa onlara. ondan olur dersen direkt koss ksc75. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 http://imgs.xkcd.com/comics/audiophiles.png Muhahaha olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 earbud tarzı kulaklık ıstersen Yuin gercekten en ıyısıdır.Pk1 modelı tasınabılır kulaklık amfısıne ıhtıyac duyar benden soylemesı.alacaksan pk3 derım.sahsen kullandım ve memnundumda.sımdı beyerdynamic t50-p kullanıyorum.ondanda memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar