Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

mp3 player tavsiyesi ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sizi yakalamisken hemen soriim,

kulak ici olmayan disarda kullanilacak, genelde radyo veya iyi kalitede sayilabilcek mp3 dinlerken keyif verecek.. buyuk olanlardan degil.. kucuk ama kulak icine kadar girmesin..

std in bir sinif ustu kulaklik tavsiyesi pls :D

tesekkurler, :P
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Kulakiçi olmayanlar hakkında hiç bir fikrim yok benim.

Onların da kulakiçilerle yarışacak kalitede olanları çıkıyor mu, onu bile bilmiyorum.
Mesaj tarihi:
35 dolara bulabilirsin, yanlis baktin heralde.
http://cgi.ebay.com/New-YUIN-PK3-Hi-Fi-Hi-Fi-Earphone-Headphone-box-/130387144726?pt=Other_MP3_Player_Accessories&hash=item1e5badf016#ht_2055wt_1230
Mesaj tarihi:
yani bunlar olabilecek en ucuz , hi-fi kalitesinde kulaklik. edinmesi eskiden zordu, ismi duyulmamisti, fason zannediliyordu falan ama, kokenli japon hifi ureticisidir, bi cok yerden de edinilebiliyor, artik eskisi gibi oyle butik bi hali kalmadi gayet populer.
Mesaj tarihi:
KHaRoN said:

35 dolara bulabilirsin, yanlis baktin heralde.
http://cgi.ebay.com/New-YUIN-PK3-Hi-Fi-Hi-Fi-Earphone-Headphone-box-/130387144726?pt=Other_MP3_Player_Accessories&hash=item1e5badf016#ht_2055wt_1230

benim gordugum bu deildi ya.. hmmm okdir ebay den direk edineyim ben o vakit.. bumudur yani ozaman?
Mesaj tarihi:
satici konusunda emin degilim ama msrp 28$ falan, shipping dahil 30-35 arasina bulunuyor az once search attim tekrar.

hangisi gonlune duserse artik.
yuin le uzulmesin ama, onda eminim.
Mesaj tarihi:
pk1 ve ok2 gibi modelleri var, nispeten top. bazilari model isimleri karistiriyor, model sayisi buyuynce model artiyormus gibi listeliyor falan. saskin seller lar onlar.
gideri budur. 150-200 seviyelerine ok1 falan cikiyor anca.
ultra ucuzlar yoksa yaptiklari ise gore.
Mesaj tarihi:
LuNiZ said:

sizi yakalamisken hemen soriim,

kulak ici olmayan disarda kullanilacak, genelde radyo veya iyi kalitede sayilabilcek mp3 dinlerken keyif verecek.. buyuk olanlardan degil.. kucuk ama kulak icine kadar girmesin..

std in bir sinif ustu kulaklik tavsiyesi pls :D

tesekkurler, :P

sennheiser lerin mx serisi kulaklarına bakabilirsin. kulak üstü düşünür müsün? kafaya takılan değil de kulağa takılan diyim ne deniyosa onlara.
ondan olur dersen direkt koss ksc75.
Mesaj tarihi:
earbud tarzı kulaklık ıstersen Yuin gercekten en ıyısıdır.Pk1 modelı tasınabılır kulaklık amfısıne ıhtıyac duyar benden soylemesı.alacaksan pk3 derım.sahsen kullandım ve memnundumda.sımdı beyerdynamic t50-p kullanıyorum.ondanda memnunum.
  • Yeni Oluştur...