shapshal Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 elimde uzun zamandır şundan vardı, geçen gün kaybettim: şundan şimdi yeni bi mp3 player alayım diyorum. alacağım alette istediim özellikler de şunlar -en az 4gb'lık olsun, daha yüksek olması da gerekmiyor -pil ömrü uzun olsun -ekranı olsun bir de tabiiki olabildikçe ucuz olsun. önerebileceğiniz bişeyler var mıdır ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 http://mp4nation.net/blog/wp-content/uploads/2009/09/philips.jpg şunu al memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 http://forum.paticik.com/read.php?7,4795288 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Piyasadaki en iyi mp3 çalar bu şu anda: http://forum.paticik.com/read.php?7,4795288 En iyi ses kalitesi ve en ucuz fiyat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 ben daha hizliyim. =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 oh süpermiş, atlayayım hemen :D teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 arkadaşım bırak su markası falan bilinmeyen şeyleri sen bilinenden şaşma hiçbir zaman. http://urun.gittigidiyor.com/PHILIPS-GOGEAR-Aria-8-GB-MP3-SIFIR-HEMEN-KARGO_W0QQidZZ34884952 bak bu hoş bence al bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 offf. bilinmeyen marka. philips falan. neler oluyor lan bolumde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Sansa son 3 yıldır, yılın en iyi mp3 çalarları listesinde Anythingbutipod'un iki birincilik bir ikincilik aldı. Aynı model hep, Clip. Eskimeyen, yıllarca kullanılacak bir şey. Git Sansa Clip+ al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 iyi de abi sansa ne ya :D en azından o mp4 player. müzik dinlemenin yanında birsürü uygulaması falan güzel şeyleri var. kulak içi kulaklık sayesinde de ses gayet saglam. peki hacı tamam ben karışmıyorum daha fazla sansa al kardeşim hayırlı olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aQuelleris Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 bir mp3 player aldıktan sonra onun kutusundan çıkan kulaklığı (eğer hali hazırda iyi bir kulaklığın yoksa) cidden kullanan yokki zaten. Ayrıca filipis almazdım ben. ilginç bi önyargım var o markya karşı. Bir ürünü çıkar p/f gerçekten iyidir test ve kullanıcı yorumlarında ozaman denerim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 bi tanesi dunyanin en onde gelen memory ve semiconductor ureticilerinden , senelerce urunlerinin kalitesiyle un yapmis sirket - portatif muzik calar piyasasinda ise ARM tabanli austria micro nun 24bitlik daclarini kullanmasiyla unlu, anythingbutipod gibi vasat komuniteleri gecelim, onde gelen elektronikcilerden, audiophil lerden bile gecer not alan bi playerin ureticisi ( tahmin edin, evet philips degil asdf) digeri ise ampul alirken bile dusundugum, icinde ne dac oldugu bile belli olmayan, fcc rapor numaralarini ozenle saklamis, hic bir vasat komunitenin dahi review yapmaya dahi tenezzul etmedigi, senelerdir bir kez dahi bu piyasada ciddiye alinmamis bifirma. ( tahmin edin, evet sandisk degil) millet parasini harciyor burda konusulan seylere gore, eger bilginiz zayifsa kisisel yorumunuzu yapin ve gecin, diger markaya bok atip insanin aklina kusku dusurmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 kharondan büyük ayar gelmiş :> haketmiş ama escape. abi hadi bari alternatif öneriyorsun onu önerme yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 2 dk da koskoca philipsi baltalayıp belki de çoğumuzun adını yeni duyduğu sandisk'i tepeye çıkardın ya "hiçbirimizin anlamadığı elektronik bilginle" bunu destekleyerek. helal olsun hacı sen cok azimli ve hırslı bir insansın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 YAHU ABİ İPOD MU ÖNERİYİM ADAMA? benim size önerdiğim philipsin suan piyasadaki en iyi MP4 ü bakın MP4 diyorum. içindeki uygulamalar ve özelliği bilmiyorsunuz belki de. ama siz sırf ses iyi diye daha abuk subuk bir playist sistemi bile olmayan markayı savunuyorsunuz bana. tamam ses konusunda birşey diyemem ama ben çok alanda kullanım anlamında diyorum. ya neyse hacı yine yanlış anlaşıldım bi topiktede. shapshal said: elimde uzun zamandır şundan vardı, geçen gün kaybettim: şundan şimdi yeni bi mp3 player alayım diyorum. alacağım alette istediim özellikler de şunlar-en az 4gb'lık olsun, daha yüksek olması da gerekmiyor -pil ömrü uzun olsun -ekranı olsun bir de tabiiki olabildikçe ucuz olsun. önerebileceğiniz bişeyler var mıdır ? şunları da hatırlatırım ayrıca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 elhamdulillah oyleyimdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 yani açıkçası aletten tek beklediğim müzik çalması ve bunu mümkün olduğunca uzun süre yapabilmesi. zaten eski mp3 playerım 5 saatlik otobüs yolculuğuna bile dayanmıyodu. şarjını zart diye bitiricek ekstra özelliklerdense işini iyi yapmasını tercih ederim. yani bi yandan sansa güvenilir ve istediğim özellikleri fazlasıyla yerine getiricek gibi duruyo, öte yandan da philips istediğim şekilde bi alet değil, özellikle boyutunu da düşününce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 zuahahaha! epic ayar gelmiş yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Sansa DAC'lar cidden iyi. Sağlam kulaklık lazım ama zevkini çıkarmak için. İyi bir Sennheiser, Boss, Jays filan. Philips gibi, iRiver gibi, Samsung gibi markaları savunanlar genelde iyi olmayan kulaklıkla (180-200 TL altı) müzik dinleyenler. Eğer kulaklığın yeterli değilse ses kalitesindeki farkı da anlayamazsın. Eğer Philips GoGear tarzı (MP4 deniyormuş şimdi gördüğüme göre) ekranı olan bir şey istiyorsan Cowon'a yönel derim. Kimsenin duymaması önemli değil. E-MU'yu da kimse duymamıştır aynı hesapla ama en iyi USB ses kartlarını onlar yapıyorlar. Xonar varken insanlar hala X-Fi alıyor aynı hesapla yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 iyi tras makinesi uretiyor diye bir firmadan mp3 calar alinmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 di mi sadece tek işi yapan firmaların ürünleri alınır. bi firma sadece mp3 üretsin diğer firma sadece kulaklık üretsin diğer firma pil üretsin falan filan böle yürüyo zaten dünyadaki teknolojik düzen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 boyle yuruse daha hizli yol alirdik. ama deginilen nokta o degildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aQuelleris Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Koss Portapro kulaklıkla beraber güzel performans alabilirsiniz. Birde sansa clip+ şarj süresi nasıl mp3 ve flacta ne kadar gider ortalama bi çizdirirseniz güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 bosch' un işlemcisini taktım bilgisayarıma!! su soğutma ile çamaşır da yıkıyorum!! swh iyi olanın ürünleri alınır. bu gösterdikleri ürün filisipisten iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 hayır bişeye sırf önyargınızla yaklaşma huyunuza sinir oluyorum. birşey biryerde başarısız oluırsa tamam bitti onun daha adı anıldığında hemen tepkiler gelir. abi o adamlar yeni cıkardığı ürünleri başarısız olsun diye üretmiyorlarki. hep daha iyisini daha güzelini yapmak için uğraşıyorlar. "aa bu philips daha ampülünde hedehödösü yazmıyo ben ampüle önem veririm hacı o zaman almam bunu" diye kestirip atamazsın. resmen 60-70 yaş önyargısı bu. dasaaa said: bosch' un işlemcisini taktım bilgisayarıma!! su soğutma ile çamaşır da yıkıyorum!! swh iyi olanın ürünleri alınır. bu gösterdikleri ürün filisipisten iyi ben philipse bok attılar diye konuşmuyorum burda. sandisk topiğini de okudum harbiden iyi yorumlar var. ama daha topik başında daha kullanmadıkları bi philps ürününe hemen önyargılı tepkiler geldi ona sinir oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar