DoubleW Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 yalnız komik olan, o ss teki atılan 5inide ben attım:) ilk 4 ü tamamen pazar yoluyla , sonuncusu adam engelliyodum,yukardan reborn vurdu çizgide bana çarptı:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 tek elle oynadın herhalde sdf insan cevap verir.satış yaptın durdun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 abi bir de keyif almıyor pek ya, hani ilk maça girdim takımlar dengesizin önde gideni, 1tane top attığımda tutucak adm yok takımda.yani paslı falan olmayınca inan keyif almıyorum vakit geçiriyorum.yeni gelenlerde oluyo, zıplıyolar topuma yeni diye bişey de demiyorum hani yanlış anlar flaan:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 hahah bende onu diyorum.pas mas olayı olmayınca bayıyor sende bugun cevap vermeyip pas falanda atmayınca dedik bu fake inatla cevap vermedin sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Red, Ezekiel, escape, Reborn vs Deathblade, Koyak, Chaz, damage_ dengeden bahsetmeyin abi bana :) ilk zamanlarım olsa quit basardım da afk sıydı, pas atamayanıydı, paso konuşanıydı derken sinirler iyice laçka olduğu için günden güne artık alıştım, koymadı oynadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 abi o maç geyikti ama.bi daha yapsak gol yemeyiz sdf ben ezekiel fake nasılsa diye sattım hyr bide damage sürekli chaza giydiriyordu ahahah öyle karambolde yenildik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 o maçın videosu varsa açın abi izleyin 5tane attım, ben attım defans yedi, ilhan mansız - gençlerbirliği maçı gibiydi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 red sen kaydettin sanırım o maçı, koy buraya da satanlar görülsün adım temize çıksın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 abi ben kayıtı kapadım satışlar başlayınca dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 DoubleW said: zıplıyolar topuma yeni diye bişey de demiyorum hani yanlış anlar flaan:) Abi şuna güldüm yalnız baya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 death %50 iyi ben %50 iyi red %70 iyi harir %90 iyi ezek %90 iyi roket %40 iyi kojak %50 iyi gold %50 iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 şu 27dk lık maç vadı geçende öyle bi maç yapmak lazım takımları ayarlayıp:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 sıfıra yakın olanlar daha iyi mi oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 abi sen nelerle ugraşıosun ahaha ya maç içinde panik yapmasan sıkıntı yok daha yön vermeden xe basıosun mesela.bide ben sağ kanattayım falan triplere giriosun ahha sakin oynasan bişi olmicak. death top sürmeyi çok seviyor.ben bile daralıyorum abi onnu top sürmesinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 abi ben tribe girerim ben böle motive oluyorum ve son zamanlarda 2 3 maçımda da gayet iyydim hatta senle aynı takımdaydım. beni motive edecek bişi lazım. benden verim almak istiyorsanız benimle teknik konuşun. mesela: "orcan sağ kanattan bindirmeler yap" "orcan şöle ilerleyelim" vs ama bana abuk subuk konuşursanız bozarım. sadece ben değil herkes bozulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 escape savunmada kalenin önünde durmasın yeter bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 mesela rokette gol atıyor ama bir allah kuruşu defans yapmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 abi benim şaşırdığım düz kaleye gol atamamak :D hele red sen, %50 oranında kaçrıyosun sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 ben zor gol seviyorum bide pas atıcam hakkaten bazen ekran başında kendime inanamıyorum sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 escape said: death %80 iyi ben %50 iyi red %85 iyi harir %90 iyi ezek %110 iyi roket %40 iyi kojak %50 iyi gold %50 iyi bazı düzenlemelerde bulundum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Beni böyle sevin. Top sürmesem %100 olucam da gençlerin önü açılsın diye böyle yapıom. Ben bu oyunu böyle seviyorum lan ! red kojak escape ken zidane pasları attım sürekli topu sürüp sürüp. Zevkime karışmayın, bir alkolüm, iki sigaram, üç top sürmem. Budur.B)- Edit : Ezekiel, gözümsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 uyanık olan var mı server kurucam, yeterli sayı olmasa bile şifresiz olacağından gelen olur amatörlerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 death valla escape neden öyle yazmış bilmiyorum baya iyisin bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 ben uyanıgım.bi yarım saat takılabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Yarına 8 de bu adam yolcu, yatıcam. Reyou gelir az sonra süper server makinalarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar